Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 685K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456
Μέχρι τον Αύγουστο θα έχεις πάρει χρώμα από τον ήλιο... οπότε θα έρθεις να ενώσω τα λευκά σημεία...
Πιο πριν... Ένα καθιερωμένο πλέον προς τέλη Ιουλίου τουρ Θεσσαλονίκης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα... Έτσι να μας Ισιδο-λικνίσετε τα μαυρισμένα μας κορμιά...

cbt_gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Σε περιμένει.....

1000017905.jpg
1000017904.jpg
1000017903.jpg
1000017907.jpg
Στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι δεν θα παίξει κάτι τέτοιο σωστά;

cbt_gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0

cbt_gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Αμήν! Έχω δει τέλειο βίντεο με τέτοιο κλουβί και τα @@ του δεμένα και έξω από αυτό εκτεθημένα...
Και να συμπληρώσω τον εαυτό μου.... Εκτεθημένα και η αφέντρα τους εμπειγε κάτι όμορφες μεγάλες βελόνες... Οριζόντια και κάθετα!!!

cbt_gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0

cbt_gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
534
Πόντοι
81
Καλημέρα όλη μέρα στην Κυρία μας. Ευτυχώς δεν αργεί η επόμενη εβδομάδα :happy:

• Like
Αντιδράσεις: cbt_gr

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
534
Πόντοι
81
Τυχεροί οι Αθηναίοι!!! Εμείς στην επαρχία στο περίμενε :'(
Αδερφέ αν σε παρηγορεί λίγο και εγώ από επαρχία είμαι αλλά δεν άντεξα άλλο, έπρεπε να την δω την Κυρία.

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.268
Καλησπέρα πλάσματα μου

Ήρθε η στιγμή για μια πρόκληση που θα δοκιμάσει τη φαντασία σου.

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, γιατί μόνο ένας θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Ο μεγάλος νικητής δεν θα κερδίσει απλώς τη νίκη, αλλά ένα ιδιαίτερο έπαθλο έκπληξη που θα κάνει αυτή τη στιγμή αξέχαστη....

Σε αυτή τη δοκιμασία δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις...

Θέλω, για λίγα λεπτά, να κοιτάξεις μια φωτογραφία μου και να νιώσεις την παρουσία μου σαν να είμαι ακριβώς δίπλα σου. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί αυθόρμητα, να κάνει ό,τι του βγαίνει φυσικά εκείνη τη στιγμή και να αφεθεί στα συναισθήματα που δημιουργεί αυτή η σύνδεση....

Ο πιο αυθεντικός και αληθινός θα κερδίσει το ιδιαίτερο έπαθλο.

Ο διαγωνισμός ισχύει εως: 6/6/26

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.268
Καλησπέρα πλάσματα μου

Ήρθε η στιγμή για μια πρόκληση που θα δοκιμάσει τη φαντασία σου.

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, γιατί μόνο ένας θα καταφέρει να ξεχωρίσει. Ο μεγάλος νικητής δεν θα κερδίσει απλώς τη νίκη, αλλά ένα ιδιαίτερο έπαθλο έκπληξη που θα κάνει αυτή τη στιγμή αξέχαστη....

Σε αυτή τη δοκιμασία δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις...

Θέλω, για λίγα λεπτά, να κοιτάξεις μια φωτογραφία μου και να νιώσεις την παρουσία μου σαν να είμαι ακριβώς δίπλα σου. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί αυθόρμητα, να κάνει ό,τι του βγαίνει φυσικά εκείνη τη στιγμή και να αφεθεί στα συναισθήματα που δημιουργεί αυτή η σύνδεση....

Ο πιο αυθεντικός και αληθινός θα κερδίσει το ιδιαίτερο έπαθλο.

Ο διαγωνισμός ισχύει εως: 6/7/26

Εως 6/7/26. Συγγνώμη

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Κριτικές
1
Like
1.227
Πόντοι
201
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.268
αρα ειναι διαγωνισμος μονον για οσους σε εχουν συναντησει
οκ ! καταλαβα !

Εάν με καλέσεις στο τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό ίσως είναι και για εσένα...

Γενικά πληροφορίες δίνονται από το τηλέφωνο επικοινωνίας.

cbt_gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα κα Ίσιδα,

Κοίταξα τη φωτογραφία σας για πολλή ώρα. Η παρουσία σας μπήκε μέσα μου αμέσως και με έκανε να γράψω αυτό που πραγματικά ένιωσα.
Φαντάζομαι ότι με έχετε δεμένο ανάσκελα στο κρεβάτι, χέρια και πόδια ανοιχτά και ακινητοποιημένα. Είστε από πάνω μου, ημίγυμνη από τη μέση και πάνω, τα στήθη σας ελεύθερα, οι θηλές σκληρές από την έξαψη.
Αρχίζετε με CBT: τα χέρια σας πιάνουν τα μπαλάκια μου σταθερά, τα ζυγίζετε, τα σφίγγετε, τα χτυπάτε ελαφρά στην αρχή και μετά πιο δυνατά. Κάθε χτύπημα με κάνει να σφίγγομαι και να βογκάω. Μετά έρχεται το κερί. Το κερί καίει όταν πέφτει στα αρχίδια και στη βάση του πέους, μικρές καυτές σταγόνες που σκληραίνουν γρήγορα και δημιουργούν ένα στρώμα πόνου και ζέστης. Το απολαμβάνετε τρελά που σπαρταράω...
Περνάτε σε sounds. Επιλέγετε ένα μέτριας διαμέτρου, ελαστικό, μακρύ... το λιπαίνετε καλά και την εισάγετε αργά στην ουρήθρα μου. Το κινείτε μέσα έξω ενώ με κοιτάτε στα μάτια και χαμογελάτε.
Βελόνες... Παίρνετε το πακέτο με τις βελόνες. Το βλέμμα σας είναι συγκεντρωμένο, σχεδόν ιατρικό, αλλά η ανάσα σας είναι πιο βαριά από την έξαψη. Αρχίζετε με μικρές, κοντές βελόνες (23G x 25) γύρω από τον βάλανο — crown of needles. Κάθε εισχώρηση είναι μια καυτή, τσουχτερή στιγμή.
Μετά περνάτε στα αρχίδια. Δεν είναι μόνο επιφανειακές. Παίρνετε μεγαλύτερες, διαπεραστικές βελόνες. Πρώτα μεσαίες (21G x 40mm), μετά πιο μακριές, μέχρι τις 18Gx80mm. Μπήγετε την πρώτη βαθιά μέσα στον αριστερό όρχι. Νιώθω μια διαπεραστική, βαθιά πίεση που φτάνει μέχρι την κοιλιά. Το σώμα μου τινάζεται, τα μάτια μου ανοίγουν διάπλατα, το στόμα μου ανοίγει χωρίς να βγάζει ήχο στην αρχή. Εσείς με κοιτάτε κατευθείαν, με ένα ελαφρύ, κυριαρχικό χαμόγελο. «Ωραία… μπήκε πολύ βαθιά», λέτε χαμηλόφωνα.
Συνεχίζετε. Άλλη μία 80mm διαπεραστική μπαίνει από την άλλη πλευρά του ίδιου όρχι. Το λευκό-διάφανο υγρό (από το εσωτερικό υγρό του όρχι) αρχίζει να στάζει αργά από το σημείο εισόδου, λεπτές διαφανείς σταγόνες που γυαλίζουν κάτω από το φως. Το πρόσωπό σας φωτίζεται από ικανοποίηση. Εγώ δαγκώνω τα χείλη μου, το σώμα μου τρέμει, ιδρώνω, αλλά δεν ζητάω έλεος, μόνο βογκάω βαθιά και παραδίδομαι.
Βάζετε κι άλλες - διαφορετικά μεγέθη, διαφορετικές γωνίες, μέχρι τις χοντρές 14G. Κάποιες διαπερνούν σχεδόν ολόκληρο τον όρχι. Το λευκό-διάφανο υγρό στάζει πιο πολύ τώρα, τρέχει σε λεπτές γραμμές πάνω στο πρησμένο δέρμα.
Strapon & Fisting... Μετά φοράτε το strap-on. Είναι παχύ, ρεαλιστικό, καλά λιπανμένο. Με κοιτάτε στα μάτια ενώ το τοποθετείτε στην τρύπα μου. «Θα σε γαμίσω άγρια τώρα», λετε ήρεμα. Μπαίνετε αργά αλλά σταθερά, εκατοστό-εκατοστό. Νιώθω την πίεση, το άνοιγμα, το γεμάτο συναίσθημα. Το σώμα μου τεντώνεται, τα χέρια μου σφίγγονται στους ιμάντες, ένα βαθύ, παρατεταμένο βογκητό βγαίνει από το στόμα μου. Εσείς αρχίζετε να κινείστε, πρώτα αργά, μετά πιο δυνατά και όλο και πιο βαθιά. Κάθε ώθηση πιέζει τις βελόνες που είναι ακόμα μέσα στους όρχεις μου, στέλνοντας κύματα καυτού πόνου που ανακατεύονται με την πληρότητα στον πρωκτό μου. Το πρόσωπό σας είναι συγκεντρωμένο, τα στήθη σας κουνιούνται ρυθμικά, η ανάσα σας βαραίνει από την κυριαρχία και την ηδονή.
Μετά από αρκετή ώρα βαθιού strapon, βγαίνετε αργά. Βάζετε πολύ λιπαντικό στο χέρι σας. «Τώρα θα σε ανοίξω ακόμα περισσότερο για να με θυμάσαι για πάντα...». Αρχίζετε με δύο δάχτυλα, μετά τρία, τέσσερα... Το σώμα μου τρέμει, ιδρώνω ολόκληρος, οι μύες μου προσπαθούν να χαλαρώσουν αλλά ο πόνος από τις βελόνες με κρατάει σε ένταση. Όταν μπαίνει ολόκληρο το χέρι σας, νιώθω μια συντριπτική και γεμάτη πίεση από μέσα... Βογκάω δυνατά, το κεφάλι μου πέφτει πίσω, τα μάτια μου κλείνουν σφιχτά για λίγο και μετά ανοίγουν ξανά για να σας κοιτάξω. Εσείς κινείτε το χέρι σας αργά, βαθιά, με ελεγχόμενες, περιστροφικές κινήσεις ενώ με το άλλο χέρι πιάνετε και πιέζετε ελαφρά τις βελόνες στους όρχεις μου. Το πρόσωπό σας δείχνει απόλυτη ικανοποίηση και κυριαρχία.
Στο τέλος, όταν είμαι τρεμάμενος και ιδρωμένος, πιάνετε το πέος μου και με οδηγείτε σε έναν άνευ προηγουμένου οργασμό...
Όταν πλέον έχω τελειώσει και ενώ είμαι στη φάση post orgasm, μου λύνετε τα χέρια και μου λέτε "Ήσουν υπέροχος... για ανταμοιβή θα σε αφήσω να βγάλεις μόνος σου τις βελόνες από μέσα σου"
Αυτό ένιωσα όταν κοίταξα τη φωτογραφία σας Κυρία Ίσιδα. Ελπίζω να σας άρεσε η... φαντασίσωσή μου!

Με απόλυτο σεβασμό και λαχτάρα,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom