Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 548K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.563
Πόντοι
1.056
Καυλημερα όλη μέρα λοιπόν πλάσματα μου.

1000011050.jpg

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
746
Πόντοι
81
Καλησπέρα....
Δεν είπαμε να μην γράφει κάποιος κάτι. Να μην γαμησουμε και αυτό το νήμα ζήτησα απλά.

Μπορείς να γράψεις, να βάλεις μουσική,να μας πεις μια όμορφη
Εμπειρία από κάποιο ταξίδι, ανέκδοτα, και πολλά άλλα.
Το ξρέω ότι ενίαι δσκύολο να το πεστιέψτε και μροπεί να σας φεανί παλοράγο, αλλά ενίαι ένα πιαδνίγι του εφελάκγου που ατυή τη σγμιτή δεν δαεβζιάι τα γταμάμρα ξωχεστριά, αλλά τη λξέη σαν σνύολοο..Τορεμρό;

Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαίζ δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμέτενα τα γταμάμρα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά τη λξέη σαν σνύλοο.

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
349
Πόντοι
21

Καλησπέρα....

Το ξρέω ότι ενίαι δσκύολο να το πεστιέψτε και μροπεί να σας φεανί παλοράγο, αλλά ενίαι ένα πιαδνίγι του εφελάκγου που ατυή τη σγμιτή δεν δαεβζιάι τα γταμάμρα ξωχεστριά, αλλά τη λξέη σαν σνύολοο..Τορεμρό;

Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαίζ δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμέτενα τα γταμάμρα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά τη λξέη σαν σνύλοο.
Και οωμς τα δαισαβα όλα χρωις κναννεα πορηλβμα.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
433
Πόντοι
21
Ποιος σου είπε ότι οι αφέντρες δεν κάνουν σεξ?

Επειδή έβαλα στο πρόγραμμα μου ότι κάνω και σεξ δεν σημαίνει ότι θα με γαμησει όπως θέλει ο άλλος..... βασικά θα πρέπει να γαμησω πρώτα εγώ τον άλλον κ μετά να τον χρησιμοποιήσω σαν δονητη μου, με πολύ σαδιστικό τρόπο.....
Ότι κάνω, το κάνω μόνο όπως το απολαμβάνω ....

Καυλημερα όλη μέρα λοιπόν πλάσματα μου.

1000011050.jpg
Ότι ομορφότερο υπάρχει!
Μια κυριολεκτικά Θεά!!!!

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
928
Πόντοι
86

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.563
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom