Domina Isida Karra
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.710
Καυλημερα όλη μέρα λοιπόν πλάσματα μου.
Πιο όμορφες καλημέρες δεν γίνεται κυρία μουΚαυλημερα όλη μέρα λοιπόν πλάσματα μου.
![]()
Το ξρέω ότι ενίαι δσκύολο να το πεστιέψτε και μροπεί να σας φεανί παλοράγο, αλλά ενίαι ένα πιαδνίγι του εφελάκγου που ατυή τη σγμιτή δεν δαεβζιάι τα γταμάμρα ξωχεστριά, αλλά τη λξέη σαν σνύολοο..Τορεμρό;Δεν είπαμε να μην γράφει κάποιος κάτι. Να μην γαμησουμε και αυτό το νήμα ζήτησα απλά.
Μπορείς να γράψεις, να βάλεις μουσική,να μας πεις μια όμορφη
Εμπειρία από κάποιο ταξίδι, ανέκδοτα, και πολλά άλλα.
Και οωμς τα δαισαβα όλα χρωις κναννεα πορηλβμα.Καλησπέρα....
Το ξρέω ότι ενίαι δσκύολο να το πεστιέψτε και μροπεί να σας φεανί παλοράγο, αλλά ενίαι ένα πιαδνίγι του εφελάκγου που ατυή τη σγμιτή δεν δαεβζιάι τα γταμάμρα ξωχεστριά, αλλά τη λξέη σαν σνύολοο..Τορεμρό;
Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαίζ δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμέτενα τα γταμάμρα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά τη λξέη σαν σνύλοο.
Ποιος σου είπε ότι οι αφέντρες δεν κάνουν σεξ?
Επειδή έβαλα στο πρόγραμμα μου ότι κάνω και σεξ δεν σημαίνει ότι θα με γαμησει όπως θέλει ο άλλος..... βασικά θα πρέπει να γαμησω πρώτα εγώ τον άλλον κ μετά να τον χρησιμοποιήσω σαν δονητη μου, με πολύ σαδιστικό τρόπο.....
Ότι κάνω, το κάνω μόνο όπως το απολαμβάνω ....
Ότι ομορφότερο υπάρχει!Καυλημερα όλη μέρα λοιπόν πλάσματα μου.
![]()
Είστε υπέροχη απλά.Καυλημερα όλη μέρα λοιπόν πλάσματα μου.
![]()
Καλησπέρα....
Το ξρέω ότι ενίαι δσκύολο να το πεστιέψτε και μροπεί να σας φεανί παλοράγο, αλλά ενίαι ένα πιαδνίγι του εφελάκγου που ατυή τη σγμιτή δεν δαεβζιάι τα γταμάμρα ξωχεστριά, αλλά τη λξέη σαν σνύολοο..Τορεμρό;
Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πισήναπιμετο του Κμτρπιαίζ δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμέτενα τα γταμάμρα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά τη λξέη σαν σνύλοο.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!Καλημέρα.
Καθημερινά από 11:00-21:00 και σαββατοκύριακα..
Αν δεν απαντήσω προσπαθείς ξανά αργότερα....
Το τελείωμα στα πόδια μου άχρηστη και καθάρισμα με γλώσσαΑπό πού να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλο το νήμα.
Μάλιστα αφέντρα, τρελαίνομαι που με βασανιζετε από την πρώτη μέρα του κλειδώματος μου . Ευχαριστώ για όλαΤο τελείωμα στα πόδια μου άχρηστη και καθάρισμα με γλώσσα
Θεά!!Αύριο θα ανακοινωθεί η έκπληξη που σας ετοιμάζω καιρό τώρα....
![]()
το δεσιμο μπορει να συνδυαστει με edging και γαργαλημα??Οι υπηρεσίες της Λίας
• Ποδολαγνεία - ποδολουτρο
• Στοματικό κ κώλο ( αγαπημένο της)
• αντοχή στο πόνο και με σημάδια
• σεξ ( όχι πρωκτικό)
• δεσίματα
• ουρολαγνεια στο σώμα
• τιμωρίες
• φτύσιμο
• κεριά
• Πάτημα
Με σεβασμό προς όλους
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έρχονται και πιο καυλερες... Χοχοχο
Καλησπέρα . Όχι δεν κάνει γαργάληματο δεσιμο μπορει να συνδυαστει με edging και γαργαλημα??