Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.495
- Πόντοι
- 206
Εγω ! Τι Δωρο θες να σου κανω ?....Σε ευχαριστώ πολύ πλάσμα μου για το δώρο σου.... σύντομα θα σου αφήσουν σημάδια...
![]()
Εγω ! Τι Δωρο θες να σου κανω ?....Σε ευχαριστώ πολύ πλάσμα μου για το δώρο σου.... σύντομα θα σου αφήσουν σημάδια...
![]()
Τώρα αλήθεια, με αυτές τις μαλακίες που γράφεις περιμένεις να σ' απαντήσει?Εγω ! Τι Δωρο θες να σου κανω ?....
Εσυ Απαντας Ομως.......... Επιμενεις !!!...... Κοιτα Μην Γινω εγω Ο αφεντης σου !!!! Κοιτα μην κανω εξαιρεση και Αρχισω να Γαμω και Νικους40 ...... Αληθεια Τυπε ? Σεξουαλικα τι δηλωνεις ????Τώρα αλήθεια, με αυτές τις μαλακίες που γράφεις περιμένεις να σ' απαντήσει?
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά είμαι straightΕσυ Απαντας Ομως.......... Επιμενεις !!!...... Κοιτα Μην Γινω εγω Ο αφεντης σου !!!! Κοιτα μην κανω εξαιρεση και Αρχισω να Γαμω και Νικους40 ...... Αληθεια Τυπε ? Σεξουαλικα τι δηλωνεις ????
Το "ασχολούμαι" με αί γράφεται... Στο καλό!Sorry !! Εγω φταιω που Ασχολουμε !!!........ Bye Bye !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα αλήθεια, με αυτές τις μαλακίες που γράφεις περιμένεις να σ' απαντήσει?
επητρεπις μοια ερωτισι?Καλημέρα σύμπαν....
Ορθογραφία δεν ξέρουν ούτε κάποιοι γιατροί.....
Ο Νικολάκις μας καλά θα κανι να αφινι κε καμεία καρφυτσα να πεση κατο.
Ο φίλος @Sorococo μπορη να κανι ωσα ορθογραφικα λάθοι θελη στα σχόλια του αρκι να βγάζη νοιμα η πρωτασι, κε ας μας βγουν τα μάτια.
Λοιπόν έχω αρχίσει και τα παίρνω λίγο στο κρανίο. Έχω πει πολλές φορές ότι όπως γαμησατε τα άλλα νήματα δεν θα γίνει κι αυτό εδώ ένα μπορντελο. Αν θέλετε χαβαλε άνετα κάντε, αλλα δεν βλέπω κάπου πλάκα στα τελευταία σχόλια....
Μπορείτε να σεβαστείτε ο ένας τον άλλον χωρίς να υπάρχει γνωριμία καν...
Νίκο νομίζω πως τελευταία έχεις αρχίσει να κάνεις ανεξήγητα πράγματα.... Πάρε με όταν το μπορείς.
@Sorococo το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει είναι να πάμε να δώσει λεφτά για τα παιδιά με καρκίνο.
Αλλά όποιος θέλει να μου πάρει δώρο, μου κάνει ότι θέλει....
![]()
Ωωωχ τί θα ακούσουμε πάλι. Για ριχτο ρε Ηλίαεπητρεπις μοια ερωτισι?
θα διαβασουμε !!!!! χε χε χεΩωωχ τί θα ακούσουμε πάλι. Για ριχτο ρε Ηλία
Ποιος σου είπε ότι οι αφέντρες δεν κάνουν σεξ?θα διαβασουμε !!!!! χε χε χε
λοιπον ερωτηση οχι χαβαλετζιδικη αλλα ουσιαστικη
εισαι ντομινα αλλα αφηνεις να σε γαμησει ο πελατης αμα θελει στο ραντεβου?
Και το κάνεις τόσο ωραία κοτό απολαμβάνει και ο άλλος το τσουλάκι σουΠοιος σου είπε ότι οι αφέντρες δεν κάνουν σεξ?
Επειδή έβαλα στο πρόγραμμα μου ότι κάνω και σεξ δεν σημαίνει ότι θα με γαμησει όπως θέλει ο άλλος..... βασικά θα πρέπει να γαμησω πρώτα εγώ τον άλλον κ μετά να τον χρησιμοποιήσω σαν δονητη μου, με πολύ σαδιστικό τρόπο.....
Ότι κάνω, το κάνω μόνο όπως το απολαμβάνω ....
Δινω και για καρκινο και για φυση και για Χαμογελο... ΚΑΙ καρκινο Μαστου ετρεξα Κυριακη !!!.... Οκ Παντως Εγω Δε ξαναγραφω τιποτα ! , Ειπαμε ! Μη Το χαλαμε το Νημα !!!Καλημέρα σύμπαν....
Ορθογραφία δεν ξέρουν ούτε κάποιοι γιατροί.....
Ο Νικολάκις μας καλά θα κανι να αφινι κε καμεία καρφυτσα να πεση κατο.
Ο φίλος @Sorococo μπορη να κανι ωσα ορθογραφικα λάθοι θελη στα σχόλια του αρκι να βγάζη νοιμα η πρωτασι, κε ας μας βγουν τα μάτια.
Λοιπόν έχω αρχίσει και τα παίρνω λίγο στο κρανίο. Έχω πει πολλές φορές ότι όπως γαμησατε τα άλλα νήματα δεν θα γίνει κι αυτό εδώ ένα μπορντελο. Αν θέλετε χαβαλε άνετα κάντε, αλλα δεν βλέπω κάπου πλάκα στα τελευταία σχόλια....
Μπορείτε να σεβαστείτε ο ένας τον άλλον χωρίς να υπάρχει γνωριμία καν...
Νίκο νομίζω πως τελευταία έχεις αρχίσει να κάνεις ανεξήγητα πράγματα.... Πάρε με όταν το μπορείς.
@Sorococo το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει είναι να πάμε να δώσει λεφτά για τα παιδιά με καρκίνο.
Αλλά όποιος θέλει να μου πάρει δώρο, μου κάνει ότι θέλει....
![]()
Καλημέρα.Κυρία Ισιδα μέχρι τι ώρα μπορούμε να σας καλέσουμε στο τηλεφωνο;;;
Καλημέρα....Δινω και για καρκινο και για φυση και για Χαμογελο... ΚΑΙ καρκινο Μαστου ετρεξα Κυριακη !!!.... Οκ Παντως Εγω Δε ξαναγραφω τιποτα ! , Ειπαμε ! Μη Το χαλαμε το Νημα !!!