Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 547K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
Σε ευχαριστώ πολύ πλάσμα μου για το δώρο σου.... σύντομα θα σου αφήσουν σημάδια...
1000011995.jpg
Εγω ! Τι Δωρο θες να σου κανω ?....

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
Τώρα αλήθεια, με αυτές τις μαλακίες που γράφεις περιμένεις να σ' απαντήσει?
Εσυ Απαντας Ομως.......... Επιμενεις !!!...... Κοιτα Μην Γινω εγω Ο αφεντης σου !!!! Κοιτα μην κανω εξαιρεση και Αρχισω να Γαμω και Νικους40 ...... Αληθεια Τυπε ? Σεξουαλικα τι δηλωνεις ????

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
744
Πόντοι
81
Εσυ Απαντας Ομως.......... Επιμενεις !!!...... Κοιτα Μην Γινω εγω Ο αφεντης σου !!!! Κοιτα μην κανω εξαιρεση και Αρχισω να Γαμω και Νικους40 ...... Αληθεια Τυπε ? Σεξουαλικα τι δηλωνεις ????
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά είμαι straight

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
157
Πόντοι
0
Αυτό το επάγγελμα πρέπει οπωσδήποτε να μπεί στα βαρέα και ανθυγεινά τελικά. Κανονίστε γιατί δε θέλει και πολύ η αφέντρα να εξαφανιστεί σε κάνα βιετνάμ!

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.545
Πόντοι
1.056
Καλημέρα σύμπαν....

Ορθογραφία δεν ξέρουν ούτε κάποιοι γιατροί.....

Ο Νικολάκις μας καλά θα κανι να αφινι κε καμεία καρφυτσα να πεση κατο.

Ο φίλος @Sorococo μπορη να κανι ωσα ορθογραφικα λάθοι θελη στα σχόλια του αρκι να βγάζη νοιμα η πρωτασι, κε ας μας βγουν τα μάτια.

Λοιπόν έχω αρχίσει και τα παίρνω λίγο στο κρανίο. Έχω πει πολλές φορές ότι όπως γαμησατε τα άλλα νήματα δεν θα γίνει κι αυτό εδώ ένα μπορντελο. Αν θέλετε χαβαλε άνετα κάντε, αλλα δεν βλέπω κάπου πλάκα στα τελευταία σχόλια....

Μπορείτε να σεβαστείτε ο ένας τον άλλον χωρίς να υπάρχει γνωριμία καν...

Νίκο νομίζω πως τελευταία έχεις αρχίσει να κάνεις ανεξήγητα πράγματα.... Πάρε με όταν το μπορείς.

@Sorococo το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει είναι να πάμε να δώσει λεφτά για τα παιδιά με καρκίνο.

Αλλά όποιος θέλει να μου πάρει δώρο, μου κάνει ότι θέλει....

IMG-6bf9c4ce0d87c643339d0d74a32c4e3b-V.jpg

bariwhite

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
48
Πόντοι
0
Καλημέρα σύμπαν....

Ο φίλος @Sorococo μπορη να κανι ωσα ορθογραφικα λάθοι θελη στα σχόλια του αρκι να βγάζη νοιμα η πρωτασι, κε ας μας βγουν τα μάτια.

Λοιπόν έχω αρχίσει και τα παίρνω λίγο στο κρανίο. Έχω πει πολλές φορές ότι όπως γαμησατε τα άλλα νήματα δεν θα γίνει κι αυτό εδώ ένα μπορντελο. Αν θέλετε χαβαλε άνετα κάντε, αλλα δεν βλέπω κάπου πλάκα στα τελευταία σχόλια....

Νίκο νομίζω πως τελευταία έχεις αρχίσει να κάνεις ανεξήγητα πράγματα.... Πάρε με όταν το μπορείς.

@Sorococo το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει είναι να πάμε να δώσει λεφτά για τα παιδιά με καρκίνο.

επητρεπις μοια ερωτισι?

bariwhite

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
48
Πόντοι
0
Ωωωχ τί θα ακούσουμε πάλι. Για ριχτο ρε Ηλία
θα διαβασουμε !!!!! χε χε χε
λοιπον ερωτηση οχι χαβαλετζιδικη αλλα ουσιαστικη
εισαι ντομινα αλλα αφηνεις να σε γαμησει ο πελατης αμα θελει στο ραντεβου?

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.545
Πόντοι
1.056
θα διαβασουμε !!!!! χε χε χε
λοιπον ερωτηση οχι χαβαλετζιδικη αλλα ουσιαστικη
εισαι ντομινα αλλα αφηνεις να σε γαμησει ο πελατης αμα θελει στο ραντεβου?
Ποιος σου είπε ότι οι αφέντρες δεν κάνουν σεξ?

Επειδή έβαλα στο πρόγραμμα μου ότι κάνω και σεξ δεν σημαίνει ότι θα με γαμησει όπως θέλει ο άλλος..... βασικά θα πρέπει να γαμησω πρώτα εγώ τον άλλον κ μετά να τον χρησιμοποιήσω σαν δονητη μου, με πολύ σαδιστικό τρόπο.....
Ότι κάνω, το κάνω μόνο όπως το απολαμβάνω ....

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
928
Πόντοι
86
Ποιος σου είπε ότι οι αφέντρες δεν κάνουν σεξ?

Επειδή έβαλα στο πρόγραμμα μου ότι κάνω και σεξ δεν σημαίνει ότι θα με γαμησει όπως θέλει ο άλλος..... βασικά θα πρέπει να γαμησω πρώτα εγώ τον άλλον κ μετά να τον χρησιμοποιήσω σαν δονητη μου, με πολύ σαδιστικό τρόπο.....
Ότι κάνω, το κάνω μόνο όπως το απολαμβάνω ....
Και το κάνεις τόσο ωραία κοτό απολαμβάνει και ο άλλος το τσουλάκι σου

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.495
Πόντοι
206
Καλημέρα σύμπαν....

Δινω και για καρκινο και για φυση και για Χαμογελο... ΚΑΙ καρκινο Μαστου ετρεξα Κυριακη !!!.... Οκ Παντως Εγω Δε ξαναγραφω τιποτα ! , Ειπαμε ! Μη Το χαλαμε το Νημα !!!

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.545
Πόντοι
1.056

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.545
Πόντοι
1.056
Δινω και για καρκινο και για φυση και για Χαμογελο... ΚΑΙ καρκινο Μαστου ετρεξα Κυριακη !!!.... Οκ Παντως Εγω Δε ξαναγραφω τιποτα ! , Ειπαμε ! Μη Το χαλαμε το Νημα !!!
Καλημέρα....
Δεν είπαμε να μην γράφει κάποιος κάτι. Να μην γαμησουμε και αυτό το νήμα ζήτησα απλά.

Μπορείς να γράψεις, να βάλεις μουσική,να μας πεις μια όμορφη
Εμπειρία από κάποιο ταξίδι, ανέκδοτα, και πολλά άλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom