mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 528
- Πόντοι
- 81
Θα σκάει η αφέντρα μας μυτη και θα είναι σε φάση αλλος με την σφηνα μας;
Καλημέρα όλη μέρα
Αν καταφέρω να βάλω και το μηχανάκι για σφήνα, θα πρέπει να βγεί σε βίντεο. Δεν την πατάω πάλι όπως με την φωτιά....Θα σκάει η αφέντρα μας μυτη και θα είναι σε φάση αλλος με την σφηνα μας;Καλημέρα όλη μέρα
Θα φτάνετε το τιμόνι;Αν καταφέρω να βάλω και το μηχανάκι για σφήνα, θα πρέπει να βγεί σε βίντεο. Δεν την πατάω πάλι όπως με την φωτιά....
Θα με πνίξεις αγαπημένη μου κοντή... Μου έφυγε ο φραπές στην οθόνη!!!!Κοίτα.... βασικά όντως για τσοπερια το ψήνω....
Μετά είδα ένα ονειρεμένο που νομίζω πως θα μου πάει καλύτερα.
1ον γιατί είναι πιο μικρό...
2ον το λένε σφήνα.
Οπότε θα μιλάω κυριολεκτικά..... έρχομαι με την σφήνα μου και τα λέμε εκεί....

Για την σφήνα μιλάμε?Θα φτάνετε το τιμόνι;![]()
Εμαααα με ξέρεις αφού.... Άσε τον καφέ πρίν το διάβασμα.....Θα με πνίξεις αγαπημένη μου κοντή... Μου έφυγε ο φραπές στην οθόνη!!!!![]()

Αν το μηχανάκι των hobbit λέγεται σφήνα τότε ναιΓια την σφήνα μιλάμε?
Έχει χαλάσει η σκούπα μου και ο μηχανικός στο συνεργείο μου είπε πως δεν θα πετάξει ξανά. Οπότε το επόμενο βήμα είναι η σφήνα.....Αν το μηχανάκι των hobbit λέγεται σφήνα τότε ναι![]()
Γιατί είστε και μάγισσα;Έχει χαλάσει η σκούπα μου και ο μηχανικός στο συνεργείο μου είπε πως δεν θα πετάξει ξανά. Οπότε το επόμενο βήμα είναι η σφήνα.....
![]()
Πρώτα από όλα είμαι κοντή.... Για τα άλλα θα ψηφίσουν τα πλάσματα μου. Χοχοχο....Γιατί είστε και μάγισσα;. Πάντως ο κοτσοβολος έχει προσφέρει στις σκούπες
Κανόνισε μην κατέβω με άγριες διαθέσεις και σε βάλω να κάνεις πραγματική κοιλίτσα…Εμαααα με ξέρεις αφού.... Άσε τον καφέ πρίν το διάβασμα.....![]()

Αν είναι για μπιφτέκια να πάρουμε και @PaNik14 μαζί.......Κανόνισε μην κατέβω με άγριες διαθέσεις και σε βάλω να κάνεις πραγματική κοιλίτσα…![]()
Μπιφτεκάκια, παϊδάκια, σουβλάκια, πανσετούλες, όλα τα καλά... Αλλά θα ξέρουμε ότι εσύ τα τρως, και θα πάρουμε και την έταιρη Καππαδόκισσα φίλη μας, για να σε βάλουμε ανάμεσά μας, να σεΑν είναι για μπιφτέκια να πάρουμε και @PaNik14 μαζί.......
Καλααα.... Δεν την γλιτώνω ....Πανικ ακούς τί λέει Ε? Ετοιμάσου.....Μπιφτεκάκια, παϊδάκια, σουβλάκια, πανσετούλες, όλα τα καλά... Αλλά θα ξέρουμε ότι εσύ τα τρως, και θα πάρουμε και την έταιρη Καππαδόκισσα φίλη μας, για να σε βάλουμε ανάμεσά μας, να σεταΐζουμεπροσέχουμε καλά...
Υπάρχει κανείς που δεν τα καθαρίζει;;Καλημέρα πλάσματα μου....
Ποιος θα καθαρίσει τα τακούνια μου?
![]()
Μετά το καθάρισμα ξέρετε που τα θέλω ε;Καλημέρα πλάσματα μου....
Ποιος θα καθαρίσει τα τακούνια μου?
![]()
Έχω άλλα για την τρύπα σου. Αυτό δεν είναι για λασπες...Μετά το καθάρισμα ξέρετε που τα θέλω ε;