Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
5.162
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα πλάσματα μου..

Σύντομα έρχεται νέα φωτογράφηση και συνέντευξη.
Επίσης επιστροφή στον χώρο με ταινία μικρού μήκους Ίσιδα Καρρά.
IMG_20240626_205812_113.jpg

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.055
Πόντοι
456
Τις έχεις δοκιμάσει?
δεν θελω να κανω τον εξυπνο , μονο να πω πως πηγαινω πουκετ απο το 2005, στην αρχη για ενα μηνα περιοδο Δεκεμβριο Χριστουγεννε πρωτοχρονια , και απο περσι 2 μηνες και μολις παρω στα 62 συνταξη για 4 μηνες .ειχα και μονιμη σχεση με 2 περιπτωσεις ,ε στο σεξ καμμια σχεση με τις Σλαβορωσιδες και γενικα τις επαγγελματιες ,δεν το χουν βρε παιδι μου πως να το κανουμε ,εσυ για παραδειγμα χωρις να γνωριζω πολλα εισαν κορυφαια απο οτι εχω καταλαβει ,εχεις ταλεντο εισαι αρτιστα, και μπραβο που κανεις κατι τοσο καλα .Παντως ειναι καλες στο γουτσου γουτσου κατασταση στυλ, αγαπες κανουν πως ζηλευουν και κατι τετοια, μακαρι να ειχε εκει τοπ σαν και εσενα ,αλλα τι να κανουμε ε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα οπως τα θελουμε

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.510
Πόντοι
446
Εντάξει, υπάρχουν και καλές. Στατιστικά αδύνατο να μην υπήρχαν σε χώρα τόσο μεγάλου πληθυσμού, στην οποία ανθεί κιόλας ο σεξοτουρισμός. Απλώς, ο κανόνας είναι πως οι Ταιλανδέζες είναι ως επί το πλείστον υποτακτικές. Το ίδιο και τα kathoey.

Saley

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
95
Πόντοι
0
επιτελους ηρθε η ωρα και γνώρισα και εγώ από κοντα την domina isida. Συνάντηση σε γνωστο ξενοδοχείο τςη πόλης. Η κοπέλα είναι τουλάχιστον ένα λεβελ πάνω σε εμφανιση από τις φωτογρφίς της. Μυριζε πολύ ομορφα, περιποιημένη, μικροσωμη με μακρυ καστανό μαλλί και με ιδανικο σώμα για τα κυβικά της. Οι ευΓενειες και τα χαμόγελα κοπηκαν μετά τα 5 πρωτα αναγνωριστικά λεπτα! Ξαφνικά το πολύ ομορφο προσωπακι της αγριεψε και αρχισε να βγάζει αποτην τεράστια βαλιτσα της τα συνεργα. Το βλεμμα της είναι καθηλωτικό και κρυβει ενα αγριμι μέσα της. ΡΊχνει πολύ ξυλο αλλά οχι άσκοπα απλα για να ριξει. Όλα εγιναν για καποιον πολύ καλο λογο! Δεν θα μπω σε παραπανω λεπτομέρειες αλλά πρεγματικά ενιωσα τα vibes της. πολύ καλή στο στραπόν, δεν λυπάτε προφυλακτικα και λιπαντικο και αν και ενιωσα αρκετούς δονητές απο την τεραστια γκάμα της δεν χορταινε να με παίρνει. ΓΙα τιμωρια με εδεσε σε μια καρεκλα και αφου με ξεφτυλισε βριζοντας και φτυνοντας με και γεμιζοντας το σώμα με κερι,σκαρφαλωσε για να την γλείψω και να με ποτισει με τη χρυση βροχή της. Αφού με τέλειωσε με handjob μου έδωσε να τα πιω. Η κοπέλα στο προγτραμμα με αυταρχικο που κανει στα 100ευρω προσφέριε ως εξτρα και σεξ <<προσωπικου δονητης της >>οπως το λειει στα 350 (100 αυταρχικο+250 με σεξ) αλλά προυποθεση ειναι να κατσεις να σε γαμησει πρωτα και λεσβιακο στα 300ευρω. Η εμπειρία μου ηταν πολυ παραπανω απο τις προσδοκιες μου πραγνατικά!! Θα υπαρξει και συνέχεια απλα αμφιταλαντευομαι σε πιο απο τα εχτρα θα παω.

Saley

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
95
Πόντοι
0
επιπλεον να σημειώσω ότι η επικοινωνια για το ραντεβού ηταν πολυ ευκολη, άκουσε με προσοχη τα φετίχ μου κα ητάν πολυ αμεση και κατατοπιστικη για τις υπηρεσιες της.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
904
Πόντοι
86
Καλησπέρα πλάσματα μου..

Σύντομα έρχεται νέα φωτογράφηση και συνέντευξη.
Επίσης επιστροφή στον χώρο με ταινία μικρού μήκους Ίσιδα Καρρά.
IMG_20240626_205812_113.jpg
Τι τέλειο πόδι θεέ μου
Ειδικά αν το έχεις νιώσει στην κωλαρα σου είναι ακόμα καλύτερο

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.784
Πόντοι
456
Καλημέρα σύμπαν.

Μετά από την απουσία μου στον χώρο, επέστρεψα δυναμικά να συνεχίσω και να ολοκληρώσω ότι έμεινε μισό.

Το πρώτο τουρ για φέτος , είναι στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη φυσικά.

Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο!!!

Domina Isida Karra

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
5.162
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σύμπαν.

Για την Δευτέρα 5/5, στην Αθήνα,
3 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το καλύτερο δώρο στην αφέντρα τους.

Απαραίτητα ενδιαφέροντα...

• strapon
• role play
• wax play
• humiliation
• CBT/ CT
• spitting
• slapping
• spanking
• golden shower

Στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6973347890 περισσότερες πληροφορίες.

Stelios375

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύμπαν.

Για την Δευτέρα 5/5, στην Αθήνα,
3 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το καλύτερο δώρο στην αφέντρα τους.

Απαραίτητα ενδιαφέροντα...

• strapon
• role play
• wax play
• humiliation
• CBT/ CT
• spitting
• slapping
• spanking
• golden shower

Στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6973347890 περισσότερες πληροφορίες.

ο λαος την αθηνα θα δωσει τρελο πονο

Stelios375

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Καλημερα καλο μηνα ...
συγνωμη για το θαρρος ... Αλλα και τι πρωινο ... ολοκληρο γευμα για 2-3 ημερες

Domina Isida Karra