Domina Isida Karra
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.789
Υπάρχει.Καλησπέρα Θεσσαλονίκη είμαι οπότε περιμένω την επίσκεψη αλλά λίγο αποθαρρύνθηκα από αυτό που διάβασα, δηλαδή σκέτη ποδολαγνεία δεν υπάρχει ως υπηρεσία;
Υπάρχει.Καλησπέρα Θεσσαλονίκη είμαι οπότε περιμένω την επίσκεψη αλλά λίγο αποθαρρύνθηκα από αυτό που διάβασα, δηλαδή σκέτη ποδολαγνεία δεν υπάρχει ως υπηρεσία;
πολυ καλΌ ακουγεται. το cuckold από μόνο του με φτιάχνει. Πόσο μάλον το lesbian cuckold!!Καλησπέρα πλάσματα μου.
Επιστροφή λοιπόν και με νέα παρουσία στον χώρο του BDSM, μαζί μου σε διπλά session lesbian και όχι μόνο..
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας..
You have turned me on!!!!!!!Καλησπέρα πλάσματα μου.
Επιστροφή λοιπόν και με νέα παρουσία στον χώρο του BDSM, μαζί μου σε διπλά session lesbian cuckold και όχι μόνο..
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας..
Νωρίς είναι ακόμα. Κάτσε να δεις και τις φωτογραφίες και τα σενάρια....You have turned me on!!!!!!!
Νωρίς είναι ακόμα. Κάτσε να δεις και τις φωτογραφίες και τα σενάρια....
πω πω lesbian διαβαζω και τρελαινομαι θα ηθελα μια φορα να ειμαι με 2 λεσβιες που να με πιασουν ετσι ξαφνικα και να με υποχρεωσουν να κανω σεξ ,να με δεσουν και να με βιασουν ας το πουμε , δεν ειμαι bisexual ενοω μονο ενεργητικα εγω , αλλα αυτο με το ζορι να ειναι αγριες μαζι μου ,πηγα ν;α το κανω μια φορα στη Ταιλανδη , αλλα δεν ειναιμ καλες κοιμουνται ορθιες αφηστε χαλια κατασταση αχ μη μου μεινει απωθημενοYou have turned me on!!!!!!!
Διαβαζεις αυτο το νημα και ανοιγει το μυαλο σου ρε παιδι μου, ανυψωνεται το πνευμα μας καθημερινα.πω πω lesbian διαβαζω και τρελαινομαι θα ηθελα μια φορα να ειμαι με 2 λεσβιες που να με πιασουν ετσι ξαφνικα και να με υποχρεωσουν να κανω σεξ ,να με δεσουν και να με βιασουν ας το πουμε , δεν ειμαι bisexual ενοω μονο ενεργητικα εγω , αλλα αυτο με το ζορι να ειναι αγριες μαζι μου ,πηγα ν;α το κανω μια φορα στη Ταιλανδη , αλλα δεν ειναιμ καλες κοιμουνται ορθιες αφηστε χαλια κατασταση αχ μη μου μεινει απωθημενο
παντως εγω αν το κανει τοσο καλα οσο λενε θα ηταν καλη περιπτωση θα το ηθελαΔιαβαζεις αυτο το νημα και ανοιγει το μυαλο σου ρε παιδι μου, ανυψωνεται το πνευμα μας καθημερινα.
Εγώ το εχω διαβάσει 2 φορες ολο το νήμα kaι όσο το διαβάζω νομίζω οτι παιζω στην τσοντα των ονειρων μου. με εχει καυλώσει απειρα η τύπισα μόνο διαβαζοντας. Δεν βλέπω την ωρα να το ζήσωΔιαβαζεις αυτο το νημα και ανοιγει το μυαλο σου ρε παιδι μου, ανυψωνεται το πνευμα μας καθημερινα.
Θα φανει ακυρο, αλλα επειδη με στοιχειωνει αυτο τον καιρο το τραγουδι θελω να ρωτησω την αφεντρα μας τι γνωμη εχει για το Time των pink floyd? Το θεωρω ισως το καλυτερο ποιημα του 20ου αιωνα (οχι λογοτεχνικα για να μην παρεξηγηθω). Και παλι σορυ που δεν ταιριαζει στο νημα, θεωρηστε το μια μικρη παρενθεση στην κοινη οδυσσεια ολων μας εδω.Καλησπέρα πλάσματα μου.
Τα σενάρια πολλά. Οι ορέξεις μου περισσότερες.....
Έχουν αλλάξει πολλά στις υπηρεσίες μου . Θα με καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες.
Αθήνα βρίσκομαι και σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνετε....
ξεχνας το nothing else matters των metallica το tears of the dragon του bruce dickinson απο τη σολο δισκογραφια του και το bohemia rapsody των queenΘα φανει ακυρο, αλλα επειδη με στοιχειωνει αυτο τον καιρο το τραγουδι θελω να ρωτησω την αφεντρα μας τι γνωμη εχει για το Time των pink floyd? Το θεωρω ισως το καλυτερο ποιημα του 20ου αιωνα (οχι λογοτεχνικα για να μην παρεξηγηθω). Και παλι σορυ που δεν ταιριαζει στο νημα, θεωρηστε το μια μικρη παρενθεση στην κοινη οδυσσεια ολων μας εδω.
Θα φανει ακυρο, αλλα επειδη με στοιχειωνει αυτο τον καιρο το τραγουδι θελω να ρωτησω την αφεντρα μας τι γνωμη εχει για το Time των pink floyd? Το θεωρω ισως το καλυτερο ποιημα του 20ου αιωνα (οχι λογοτεχνικα για να μην παρεξηγηθω). Και παλι σορυ που δεν ταιριαζει στο νημα, θεωρηστε το μια μικρη παρενθεση στην κοινη οδυσσεια ολων μας εδω.
Αν και το λατρεύω αυτό το τραγούδι θα πάω περισσότερο με το the number of the beast
Καλό το Run, τραγουδάρα το Number (το πλέον εμβληματικό των Maiden), αλλά η καλλιτεχνική τους κορωνίδα είναι το Hallowed. Όλα απ' τον ίδιο δίσκο.Αν και το λατρεύω αυτό το τραγούδι θα πάω περισσότερο με το the number of the beast
Δυστυχώς, όσο τοπ είναι τα kathoey, τόσο στραβοχυμένες είναι οι γυναίκες εκεί κάτω.πω πω lesbian διαβαζω και τρελαινομαι θα ηθελα μια φορα να ειμαι με 2 λεσβιες που να με πιασουν ετσι ξαφνικα και να με υποχρεωσουν να κανω σεξ ,να με δεσουν και να με βιασουν ας το πουμε , δεν ειμαι bisexual ενοω μονο ενεργητικα εγω , αλλα αυτο με το ζορι να ειναι αγριες μαζι μου ,πηγα ν;α το κανω μια φορα στη Ταιλανδη , αλλα δεν ειναιμ καλες κοιμουνται ορθιες αφηστε χαλια κατασταση αχ μη μου μεινει απωθημενο
Τις έχεις δοκιμάσει?Δυστυχώς, όσο τοπ είναι τα kathoey, τόσο στραβοχυμένες είναι οι γυναίκες εκεί κάτω.
Για να το γράφω...Τις έχεις δοκιμάσει?
Έπεσες σε σκουπόξυλο.Για να το γράφω...