Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (11 μέλη και 27 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Έψαχνα να 'βρω τον μπελά μου και τελικά τον βρήκα
και πήγα και αγάπησα ένα μωρό τη Ρίτα
Ρίτα 28 χρονών κι εγώ 55
Ρίτα εσύ 'σαι στην αρχή κι εγώ στο παρά πέντε....:smiling-face-with-heart-eyes::pipa2:
Κάτι ξέρεις εσυ! Αλλά στα νούμερα δεν πέφτεις μέσα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και είμαι φρέσκο αίμα! Είμαι ανάμεσα σε luxury και vana. Τι θα μου προτείνατε ; Και ποια κοπέλα ευχαριστώ!
Καλησπέρα. Διάβασε λίγο πιο πίσω, συναδερφε. Μασημένη τροφή στα μωρά δίνουμε. Με αγάπη στο λέω

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
441
Πόντοι
291
Έψαχνα να 'βρω τον μπελά μου και τελικά τον βρήκα
και πήγα και αγάπησα ένα μωρό τη Ρίτα
Ρίτα 28 χρονών κι εγώ 55
Ρίτα εσύ 'σαι στην αρχή κι εγώ στο παρά πέντε....:smiling-face-with-heart-eyes::pipa2:
Επίσης τώρα ψήνομαι για Aqua! Πριν κανα δίχρονο είχα φάει πετσέτα απο μία μελαχρινή αδύνατη. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με ενημερώσει για να προγραμματίσω κάποια καταδρομική!

Coys

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα!
2 γρηγορες ερωτησουλες αν μπορει να απαντησει καποιος.
1) υπαρχον ροστερ στο κρυσταλ;;
2) κυριακες ειναι ανοιχτα;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Επίσης τώρα ψήνομαι για Aqua! Πριν κανα δίχρονο είχα φάει πετσέτα απο μία μελαχρινή αδύνατη. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με ενημερώσει για να προγραμματίσω κάποια καταδρομική!
Έχω να πάω από πριν τον Νοέμβρη. Μελαχρινή αδύνατη, μάλλον την Ριτα λες. Πετσέτα ε; Μάλλον δεν σε ήξερε
Καλησπερα στην παρεα!
2 γρηγορες ερωτησουλες αν μπορει να απαντησει καποιος.
1) υπαρχον ροστερ στο κρυσταλ;;
2) κυριακες ειναι ανοιχτα;
1. Και εγώ ρώτησα αλλά κανείς δεν απάντησε.
2. Ναι, με μειωμένο σταφ

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
441
Πόντοι
291
Έχω να πάω από πριν τον Νοέμβρη. Μελαχρινή αδύνατη, μάλλον την Ριτα λες. Πετσέτα ε; Μάλλον δεν σε ήξερε

1. Και εγώ ρώτησα αλλά κανείς δεν απάντησε.
2. Ναι, με μειωμένο σταφ
Απο υπηρεσίες? Μην φάω καμιά πετσέτα πάλι!

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
2.017
Πόντοι
441
και δεν πας μια Ιρινα να χορτασει το στομα σου βυζαρα ατελιωτη
Καλησπέρα...
Επειδή είμαι άσχετος με Θεσσαλονίκη και θα ανέβω την επόμενη βδομάδα.... μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες....
Έχετε να προτείνετε τίποτα σε μασάζ ή καμία καλή περίπτωση ανεξάρτητης με δικό της χώρο.... Ευχαριστώ

P.s... να υποθέσω ότι μιλάτε γισ αυτή την Ίρινα...
Σωστά????

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
175
Πόντοι
1
Καλησπέρα...
Επειδή είμαι άσχετος με Θεσσαλονίκη και θα ανέβω την επόμενη βδομάδα.... μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες....
Έχετε να προτείνετε τίποτα σε μασάζ ή καμία καλή περίπτωση ανεξάρτητης με δικό της χώρο.... Ευχαριστώ

P.s... να υποθέσω ότι μιλάτε γισ αυτή την Ίρινα...
Σωστά????
Ναι αυτή,καλή κ ανεξάρτητη δύσκολα αδερφέ στην Θεσσαλονίκη, δυστυχώς

Patousakias19

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Αν κρίνω από το ύφος της αγγελίας, πρέπει να είναι η γνωστή Θάλεια που τον παίζει με τα πόδια.
Ξέμεινε από λεφτά φαίνεται και ήρθε πάλι Θεσσαλονίκη για την αρπαχτή του μήνα....
Μάπα είναι φίλε ;; Γιατί ενδιαφέρομαι

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
175
Πόντοι
1
Παιδιά πήρα στο crystal και μου λένε ότι δεν λειτουργούν . Εύλογη η απορία αμου .πώς απαντούν στο τηλέφωνο ;ίσως δουλεύουν με κλειστό κύκλο πελατών λόγω απαγορεύσεων .αν τυχόν έχεις κανείς πληροφορία πως μπορώ ν ακλεισω ραντεβού ασ μου στείλει pm
εχει προαναφερθει οτι δουλευουν με λιγους και καλους πελατες λογω κορονας

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Επίσκεψη σε Crystal, πέρασμα με Στέλλα. Ενυπωσιακή κοπέλα, μελαχρινη, ψηλή, όμορφη, στήθος 2αρι καθαρό.

Στα του μασάζ, μέτρια θα έλεγα, προσπαθούσε αλλά δεν το κατέχει πολύ το θέμα. Στο θέμα του φραπέ όμως πολύ καλή με υπομονή, φαντασία και αρκετή απελευθέρωση αν και δεν επιτρέπει πολλά-πολλά σε χάδια, ή δαχτυλο εκεί χαμηλά.
Έμεινε μόνο με το στριγκάκι, σώμα φωτιά! Δε νομίζω ότι δουλεύει καθημερινές, μόνο ΣΚ.

Συνολικά, αν κάποιος δίνει βάση στο μασάζ, δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Για τα υπόλοιπα όμως, θα έβαζα ένα 8,5 στα 10.

Το μαγαζί δουλεύει μόνο με όσους ήδη γνωρίζει από παλιά.

Τελευταία τροποποίηση:

WickedSickGR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ από εμένα χρονιά τώρα διαβάζω μηνύματα για πιαστείς σπίτια κ τα λοιπά αλλά ποτέ δεν εγραφα.
Ήρθε λοιπόν η ωρα ν γίνει η αρχή κλείσιμο ραντεβού σήμερα μ ιρινα τι ν περιμενω?. Θα αφήσω κριτική μετέπειτα. Υ.Γ πως αλλάζουμε το όνομα μας?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.343
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα κ από εμένα χρονιά τώρα διαβάζω μηνύματα για πιαστείς σπίτια κ τα λοιπά αλλά ποτέ δεν εγραφα.
Ήρθε λοιπόν η ωρα ν γίνει η αρχή κλείσιμο ραντεβού σήμερα μ ιρινα τι ν περιμενω?. Θα αφήσω κριτική μετέπειτα. Υ.Γ πως αλλάζουμε το όνομα μας?

Παραφουσκωμένα χείλια
Πολυλογία
Φουλ ακαταστασία και άβολο καναπέ
Βυζάρες
Τίμιες υπηρεσίες

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
1
Κριτική για Κατερίνα στην Αρετσού πριν από καιρό. Η γενική εικόνα είναι μετρια.
Χώρος ψιλοψάλια. Εμφαίνιση μετριότατη για τα δικά μου γούστα με μόνο συν τα τεράστια βυζιά, στο μασάζ έτσι κι έτσοι , δεμ νομίζω ότι το κατέχει και ιδιαίτερα και στην εκτόνωση συμπαθητικά. Δεν θα ξαναπήγαινα, αλλά αυτά είναι και γούστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom