P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 497
- Πόντοι
- 26
Φίλε καλημέρα ! Είδα σε ανάρτηση παλιότερη ότι κάποιος έχει το ινστα κ το φβ της Νεφέλης και ρώτησα αν διατίθεται ! Τι θα μπορούσα να το κάνω το ινστα της κοπέλας πέρα από το να χαζέψω τις φωτός της ; Να διατυμπανίσω οτι κάνει μασάζ κ ότι με έχει πελάτη ; Εδώ μέσα θα φαινόταν μόνο , οπως φαίνονται κ όλα όσα λέμε.Μπορεί να είμαι νεο εγγεγραμμένο μέλος αλλά το φόρουμ το παρακολουθώ πολύ καιρό κ έχω δει πραγματικά «απαράδεκτες» αναρτήσεις! Απλά εκανα λογαριασμό για να μοιράζομαι τις έμπειριες μου μαζί σας κ να ενημερώσω όσο μπορώ ! Θα τη σβήσω την ανάρτηση αφού θίχτηκες τόσο! Απλά δεν ξέρω τι είναι πιο πολύ ασέβεια φίλε , το να ζητείται ένα social media της κοπέλας η τα πουστριλικια που χώνονται στην εκάστοτε κοπέλα ;; Διότι εγώ ούτε έβρισα ούτε πρόσβαλα κοπέλα! Αυτά ! Καλή συνέχειαK
Φίλε καλημέρα ! Είδα σε ανάρτηση παλιότερη ότι κάποιος έχει το ινστα κ το φβ της Νεφέλης και ρώτησα αν διατίθεται ! Τι θα μπορούσα να το κάνω το ινστα της κοπέλας πέρα από το να χαζέψω τις φωτός της ; Να διατυμπανίσω οτι κάνει μασάζ κ ότι με έχει πελάτη ; Εδώ μέσα θα φαινόταν μόνο , οπως φαίνονται κ όλα όσα λέμε.Μπορεί να είμαι νεο εγγεγραμμένο μέλος αλλά το φόρουμ το παρακολουθώ πολύ καιρό κ έχω δει πραγματικά «απαράδεκτες» αναρτήσεις! Απλά εκανα λογαριασμό για να μοιράζομαι τις έμπειριες μου μαζί σας κ να ενημερώσω όσο μπορώ ! Θα τη σβήσω την ανάρτηση αφού θίχτηκες τόσο! Απλά δεν ξέρω τι είναι πιο πολύ ασέβεια φίλε , το να ζητείται ένα social media της κοπέλας η τα πουστριλικια που χώνονται στην εκάστοτε κοπέλα ;; Διότι εγώ ούτε έβρισα ούτε πρόσβαλα κοπέλα! Αυτά ! Καλή συνέχεια !
εχεις δει καπου,αφου παρακολουθεις οπως λες πολυ καιρο το side,αλλα εκανες λογαριασμο πριν ενα 48 ωρο,να εχει ανεβασει καποιο μελος τα προσωπικά μιας κοπελας? εγω παντος δεν θυμαμε κατι τετοια ,απο το 2008 που ειμαι εδω....εδω καλα καλα τηλεφωνα των μαγαζιων δεν ανεβαζουμε.....το να θελεις να μοιραστείς τις εμπειρίες σου ,εισαι καλοδεχούμενος.. το να ζητας ομως τα στοιχεία μιας κοπελας ανοιχτα εδω, ειναι απαραδεκτο....και να σου και κατι ακομα..προσεχουμε τις κοπελες για να εχουμε...Φίλε καλημέρα ! Είδα σε ανάρτηση παλιότερη ότι κάποιος έχει το ινστα κ το φβ της Νεφέλης και ρώτησα αν διατίθεται ! Τι θα μπορούσα να το κάνω το ινστα της κοπέλας πέρα από το να χαζέψω τις φωτός της ; Να διατυμπανίσω οτι κάνει μασάζ κ ότι με έχει πελάτη ; Εδώ μέσα θα φαινόταν μόνο , οπως φαίνονται κ όλα όσα λέμε.Μπορεί να είμαι νεο εγγεγραμμένο μέλος αλλά το φόρουμ το παρακολουθώ πολύ καιρό κ έχω δει πραγματικά «απαράδεκτες» αναρτήσεις! Απλά εκανα λογαριασμό για να μοιράζομαι τις έμπειριες μου μαζί σας κ να ενημερώσω όσο μπορώ ! Θα τη σβήσω την ανάρτηση αφού θίχτηκες τόσο! Απλά δεν ξέρω τι είναι πιο πολύ ασέβεια φίλε , το να ζητείται ένα social media της κοπέλας η τα πουστριλικια που χώνονται στην εκάστοτε κοπέλα ;; Διότι εγώ ούτε έβρισα ούτε πρόσβαλα κοπέλα! Αυτά ! Καλή συνέχεια !
καλη συνεχεια