Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.713
- Πόντοι
- 3.656
ασε ρε τρουμπακη...αντι να βωμολοχεις και να απειλεις στειλε τα βιντεακια στο παλικαρι να τον παιξει...μονοφαγαδες εδω μεσα ολοι σας...
θα σας γαμησω ολες
ασε ρε τρουμπακη...αντι να βωμολοχεις και να απειλεις στειλε τα βιντεακια στο παλικαρι να τον παιξει...μονοφαγαδες εδω μεσα ολοι σας...
θα σας γαμησω ολες
που να μην ξανακανεις πετυχημενη προβλεψη για τον καιρο ουτε στο βορειο πολο ρε...ασε ρε τρουμπακη...αντι να βωμολοχεις και να απειλεις στειλε τα βιντεακια στο παλικαρι να τον παιξει...μονοφαγαδες εδω μεσα ολοι σας...
Θείο είναι καλά τα παιδιά ή τους πείραξε το λοκνταουν που δεν είναι λοκνταουν?
θα σας γαμησω ολες

τα καλα τα 4κ βιντεο παντως τα εχουν ο ερεισερ και ο ανεμοδουρα.....![]()

και εις ανωτερα...και γαμαεγώ έχω 16κ, νέα τεχνολογία.
είμαι β τέστερ...![]()
![]()
Τυπε εγω εχω το πρωτο βιντεο που τράβηξε η Ραλλη σε 8K ανάλυση, βλέπεις την παρτουζα και νομίζεις οτι είσαι και εσυ μέσα, μιλάμε για απίστευτη ευκρίνεια!τα καλα τα 4κ βιντεο παντως τα εχουν ο ερεισερ και ο ανεμοδουρα.....![]()
μηπως παιζει σε 3ντι?Τυπε εγω εχω το πρωτο βιντεο που τράβηξε η Ραλλη σε 8K ανάλυση, βλέπεις την παρτουζα και νομίζεις οτι είσαι και εσυ μέσα, μιλάμε για απίστευτη ευκρίνεια!
Τυπε εγω εχω το πρωτο βιντεο που τράβηξε η Ραλλη σε 8K ανάλυση, βλέπεις την παρτουζα και νομίζεις οτι είσαι και εσυ μέσα, μιλάμε για απίστευτη ευκρίνεια!
Έχει ψηφοφορία για το καλύτερο βίντεο;Τύποι που ψάχνετε τα βιντεακια της Ραλλη να ρωτήσω κατι; Έχετε δικαίωμα ψήφου;;![]()

γιαυτό αλλάζουν τους κωδικούς συνέχεια τα καθίκια?Δε θέλω να φανταστώ πως κοροιδεύετε τα νέα μέλη μας που ψάχνουν απεγνωσμένα τα βίντεΑ της Νικολέτας.
Θα το μάθει η ίδια κάποια στιγμή και θα ψάχνει κι εκείνη να τα βρειΔε θέλω να φανταστώ πως κοροιδεύετε τα νέα μέλη μας που ψάχνουν απεγνωσμένα τα βίντεΑ της Νικολέτας.
Η Νικολέτα έχει στείλει εκατοντάδες μηνύματα στον τρουμπάκη και τον βίρλα γιατί ούτε εκείνη τα έχει.Θα το μάθει η ίδια κάποια στιγμή και θα ψάχνει κι εκείνη να τα βρει![]()
Δεν τα τράβηξε η ίδια. ΛογικόΗ Νικολέτα έχει στείλει εκατοντάδες μηνύματα στον τρουμπάκη και τον βίρλα γιατί ούτε εκείνη τα έχει.
δωσε και μενα μπαρμπαδεν προλαβαινω να σβηνω πμ γιατι 2-3 μπουστηδες αποφασισαν να σπασουν πλακα....
![]()
![]()
![]()
![]()