Νέα

Η σχέση με τη μάνα του, η σχέση με τη μάνα της.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
828
Πόντοι
146
Εδω γραφουμε το τι εχουμε δει γυρω μας, τι εχουμε αντιμετωπισει και τη γνωμη μας πανω στο θεμα.

Αφορα παραδειγματα αντρων ή γυναικων και τη σχεση που εχουν με τη μανα τους.

Ειναι υγιης σχεση;

Ειναι αρρωστημενη;

Ποια ειναι τα red flags που δειχνουν την αληθεια;

Τι επιπτωσεις υπαρχουν απο τη κατασταση;

Ερωτηματα, γνωμες, παραδειγματα, γραψτε ο καθενας αυτο που θελει πανω στο θεμα.

Ειναι ενα θεμα που εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο οτι φανταζεστε και που το ειδος αυτης της σχεσης καθοριζει σε τεραστιο βαθμο τη ζωη του καθε ανθρωπου μετεπειτα.

:hi:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Τον ακούσατε.

Τι κάθεστε λοιπόν; Τι κοιτάτε;

Εμπρός, δουλειά!

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Ξέρω τουλάχιστον 3-4 μέλη εδώ στο bou, που γράφουνε για την μάνα τους και έχουν Οιδιπόδιο σύμπλεγμα ή κάτι άλλο? Επίσης κάποια μέλη ανεβάζουν συνεχώς σχετικές ιστοριούλες,cartoon,φώτος και παρόμοια θέματα. Σιγουρα δεν είναι φυσιολογικό και η αναλογία 1/40000 το επιβεβαιώνει. Γενικά ως λαός γίναμε μαμάκηδες και είναι ότι χειρότερο για τον άνδρα, διότι καμμία γυναίκα δεν θα σε δει σοβαρά εάν έχεις προτεραιότητα "την μαμά" σε μόνιμη βάση. Δεν θα είσαι ανεξάρτητος και δεν θα μπορέσεις να είσαι αυτόνομος,όταν υπάρχει "η καβάτζα της μάνας" και περιμένεις να σε "νταντέβει" επ'αόριστον. Προσωπικά θλίβομαι και λυπάμαι για την σημερινή κατάσταση, που βλέπω παλιούς γνώστους,συμμαθητές και γενικά πολυ κόσμο που εχουν φτάσει τα 40+ και δε ξεκολλάνε απ'τη μάνα τους. Κατα τ'άλλα το παίζουν γαμιάδες έξω και alpha males!
Ξεχωριστό θέμα αποτελεί το επίσης μικρό ποσοστό που μεγαλώνει με "διάσημες μαμάδες" η "μουνάρες μαμάδες", τύπου Ντούβλη-Μενεγάκη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Natalie Θάνου ή γνωστή πόρνη Μαντόννα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.685
Πόντοι
3.936
Εδω γραφουμε το τι εχουμε δει γυρω μας, τι εχουμε αντιμετωπισει και τη γνωμη μας πανω στο θεμα.

Αφορα παραδειγματα αντρων ή γυναικων και τη σχεση που εχουν με τη μανα τους.

Ειναι υγιης σχεση;

Ειναι αρρωστημενη;

Ποια ειναι τα red flags που δειχνουν την αληθεια;

Τι επιπτωσεις υπαρχουν απο τη κατασταση;

Ερωτηματα, γνωμες, παραδειγματα, γραψτε ο καθενας αυτο που θελει πανω στο θεμα.

Ειναι ενα θεμα που εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο οτι φανταζεστε και που το ειδος αυτης της σχεσης καθοριζει σε τεραστιο βαθμο τη ζωη του καθε ανθρωπου μετεπειτα.

Εγώ απλά γράφω ότι είσαι μέγας καραγκιόζης!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.424
Πόντοι
2.786
Είμαι της άποψης ότι μετά τα 25-30, η σχέση θα πρέπει να είναι "από μακριά και αγαπημένοι" διότι μόνο έτσι θα είναι αγαπημένοι!!! Στις αρχές όταν είχα χωρίσει πήγα κι έμεινα στην μάνα μου, στο πατρικό μου. Ήμουν 40. ΔΕΝ γίνεται 40άρης να μείνει με την μάνα του. Όχι ότι με ενοχλούσε η γυναίκα, ίσα-ίσα που γούσταρε τόσο που ξαναγύρισα και με είχε πασά στα Γιάννενα! Μαγειρική φουλ, πλύσιμο, σιδέρωμα! Αλλά δεν γίνεται ρε μάγκες... θες να έχεις τον χώρο σου... θες να τριγυρνάς στο σπίτι σου με την μαλαπέρδα έξω κάνοντάς την προπέλα... θες να μπορείς να φέρεις κάνα γκομενάκι/πουτανάκι/CGάκι... θες να φέρεις 5 φίλους σου να δεις το Champions League με πίτσες/μπύρες... θες να μπεις σπίτι σου ρε αδελφέ μετά την δουλειά και να είσαι ΜΟΝΟΣ σου!!!! Έκατσα περίπου δύο χρονάκια, μετά βρήκα σπίτι κι έφυγα.

Και να το πάω και λίγο παρακάτω...

Η πεθερά στην Ελληνική κοινωνία παίζει μεγάλο ρόλο στη σχέση του ζεύγους. Βέβαια, για ακόμη μια φορά, το θέμα μας είναι η πεθερά και όχι ο πεθερός.

Το πολύ μεγάλο πρόβλημα όταν υπάρχει θέμα μεταξύ πεθεράς και νύφης. Οι γαμπροί συνήθως δεν έχουν θέμα με τις πεθερές. Αν υπάρχει κόντρα, καλό θα είναι να κοπούν τα πολλά-πολλά με την νύφη, ύστερα από παρέμβαση του γαμπρού στην μάνα του! Κι αυτό πρέπει να το κάνει ο άντρας με την μάνα του γιατί στην σημερινή κοινωνία, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, πολλές γυναίκες είναι τσόλια εντελώς, έχουν σχεδόν μηδενικό επίπεδο και τα χώνουν πολύ άσχημα στις πεθερές τους. Όχι ότι έχουν άδικο κάποιες φορές, αλλά όπως και να έχει δεν γίνεται ένα τσουλάκι 30-35 χρονών να προσβάλλει και να την λέει σε μια 70άρα, ότι και να έχει γίνει. Κι επειδή πλέον οι νύφες δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την πεθερά, καλό είναι να το διαχειρίζεται ο γαμπρός!

Το νου σας λοιπόν!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
606
Γενικά ως λαός γίναμε μαμάκηδες και είναι ότι χειρότερο για τον άνδρα, διότι καμμία γυναίκα δεν θα σε δει σοβαρά εάν έχεις προτεραιότητα "την μαμά" σε μόνιμη βάση.

Αυτά τα λένε καραπουτάνες ελλεηνίδες, που είναι 40 και δεν έχουν ψήσει ούτε τοστ.
Τι τοστ ; Σπίτι τους παραγγέλνουν καφέ ντελίβερι οι καριόλες.
Και δεν μιλάμε για πλούσιες. Μιλάμε για τσόλια. Μαντήλι να κλάψουν δεν έχουν και παίρνουν καφέ ντελίβερι οι καραπουτάνες.
Ελληνικό αν τις βάλεις να ψήσουν , δεν θα καταστρέψουν μόνο το μπρίκι. Πιθανόν να κάψουν όλο το σπίτι.
Μπορεί να πάθει ζημιά η πολυκατοικία ή ολόκληρο το τετράγωνο.

Τα βρακιά τους δεν τα έχουν πλύνει ποτέ. Το μουνί τους πάνε και πληρώνουν για να τους το ξυρίσουν .
Χρωστάνε παντού και δεν πληρώνουν τίποτε , πουθενά.

Η ελληνίδα καριόλα, ξοδεύει τα περισσότερα από κάθε άλλη καριόλα.
Πουθενά δεν θα βρει κανείς καριόλα να παίρνει 600€ το μήνα και να χαλάει 550€ για λούσα.

Φυσική τους κατάληξη , σχεδόν πάντα οι σκύλοι.

Οι άνδρες της μεσογείου, πάντα είχαν ψηλά τις μανάδες τους.
Γνωστές περιπτώσεις μαφιόζων που πήγαιναν εκκλησία με τη μάνα τους.
Και εκτός μεσογείου. Ο Στάλιν , έτρωγε φαγητό μόνο από τη μάνα του.
Λίγες μέρες μετά που πέθανε η μάνα του, είχε κακό ψόφο , αφού πήγε απόπ δηλητηρίαση .

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
369
Πόντοι
326
Οι πεθερές για τους άνδρες είναι μια χαρά. Για τις γυναίκες δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι όχι και οι καλύτερες.

zava

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
170
Πόντοι
281
Αυτά τα λένε καραπουτάνες ελλεηνίδες, που είναι 40 και δεν έχουν ψήσει ούτε τοστ.
Και δεν μιλάμε για πλούσιες. Μιλάμε για τσόλια. Μαντήλι να κλάψουν δεν έχουν και παίρνουν καφέ ντελίβερι οι καραπουτάνες.
Ελληνικό αν τις βάλεις να ψήσουν , δεν θα καταστρέψουν μόνο το μπρίκι. Πιθανόν να κάψουν όλο το σπίτι.

Τα βρακιά τους δεν τα έχουν πλύνει ποτέ. Το μουνί τους πάνε και πληρώνουν για να τους το ξυρίσουν .

Πουθενά δεν θα βρει κανείς καριόλα να παίρνει 600€ το μήνα και να χαλάει 550€ για λούσα.

Λίγες μέρες μετά που πέθανε η μάνα του, είχε κακό ψόφο , αφού πήγε απόπ δηλητηρίαση .

εχεις μεγαλο θεμα με τις γυναικες. βρες μια να στανιαρεις

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.907
Πόντοι
3.656

και οι πιρφοροι τυπε που τους παιρνουν και διατροφη    :S :S :S

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
Δεν ξέρω τί λέτε εσεις,αλλά εγώ λέω ότι αν δεν είχαμε τις μανάδες μας να μας κάνουν κανα φαγητό της προκοπής,να μας πλένουν και να μας σιδερώνουν τα ρούχα,θα ήμασταν όλοι 200 κιλά απ'τα πιτόγυρα και τα ντελίβερι και θα κυκλοφορούσαμε με βρώμικα/τσαλακωμένα ρούχα.

Αν βρείτε ελλεεινίδες συζύγους/γκόμενες 27-40 ετών που να μπορούν να τα κάνουν αυτά,είστε κωλόφαρδοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω τί λέτε εσεις,αλλά εγώ λέω ότι αν δεν είχαμε τις μανάδες μας να μας κάνουν κανα φαγητό της προκοπής,να μας πλένουν και να μας σιδερώνουν τα ρούχα,θα ήμασταν όλοι 200 κιλά απ'τα πιτόγυρα και τα ντελίβερι και θα κυκλοφορούσαμε με βρώμικα/τσαλακωμένα ρούχα.

Αν βρείτε ελλεεινίδες συζύγους/γκόμενες 27-40 ετών που να μπορούν να τα κάνουν αυτά,είστε κωλόφαρδοι.
To να μαθεις δηλαδη του λογου σου να φτιαχνεις 5-6 φαγητα, να βαλεις ενα κωλοπλυντηριο που δουλευει με ενα κουμπι και να πατησεις ενα σιδερο μια φορα το μηνα, σου πεφτει πολυ βαρυ.
Ή η μανουλα πρεπει να σου τα κάνει, ή η γυναικα.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736

Καθαρά για το θέμα βάρους , είναι κάτι σαν μύθος το ότι το σπιτικό φαί δεν  παχενει , δηλαδή άμα φας πχ μιάμιση μερίδα σπιτικό παστίτσιο με τις μπεσαμέλ από πάνω κτλ , μάλλον ήταν καλύτερα να είχες φάει ένα πιτογυρο ... Βέβαια και αυτό σχετικό είναι γιατί ανάλογα με το σαντουιτσαδικο μπορεί άλλο μαγαζί να το κάνει τούμπανο , και άλλο μαγαζί να το κάνει το μισό σε σχέση με το πρώτο μαγαζι :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
καμμία γυναίκα δεν θα σε δει σοβαρά εάν έχεις προτεραιότητα "την μαμά" σε μόνιμη βάση.
Μιλαμε βεβαια για τις ιδιες γυναικες, που οταν γινουν αυτές μαμάδες, απαιτουν να τις εχει ο γιος τους σε προτεραιοτητα συγκριτικα με τη νυφη. Η οποια νυφη θα κάνει μετα το ιδιο στα δικα της παιδια.

Γιατι μαλλον ξεχναμε οτι η νυφη του σημερα, ειναι η πεθερα του αυριο.

Και η ζωη συνεχιζεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Καθαρά για το θέμα βάρους , είναι κάτι σαν μύθος το ότι το σπιτικό φαί δεν  παχενει , δηλαδή άμα φας πχ μιάμιση μερίδα σπιτικό παστίτσιο με τις μπεσαμέλ από πάνω κτλ , μάλλον ήταν καλύτερα να είχες φάει ένα πιτογυρο ... Βέβαια και αυτό σχετικό είναι γιατί ανάλογα με το σαντουιτσαδικο μπορεί άλλο μαγαζί να το κάνει τούμπανο , και άλλο μαγαζί να το κάνει το μισό σε σχέση με το πρώτο μαγαζι :P
Πολυ καλα τα λες

Οσο έμενα με τη μανα μου, ημουν 110 κιλα

Οταν εφυγα απο το σπιτι και αναστεναξαν τα ντελιβερι, πηγα 90

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
To να μαθεις δηλαδη του λογου σου να φτιαχνεις 5-6 φαγητα, να βαλεις ενα κωλοπλυντηριο που δουλευει με ενα κουμπι και να πατησεις ενα σιδερο μια φορα το μηνα, σου πεφτει πολυ βαρυ.
Ή η μανουλα πρεπει να σου τα κάνει, ή η γυναικα.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα.

Εύκολο να τα λες,αλλά άντε να τα κάνεις άμα είσαι και εντελώς ατζαμής απ'αυτά.Εγώ μόνο κανα μακαρόνι ξέρω να κάνω,άντε και κανα αυγό τηγανητό.Κι από πλύσιμο μόνο στο χέρι κανα σώβρακο.Κι αυτά οταν ήμουν φοιτητής τα έμαθα.Πλυντήριο,σίδερο ή να κάνω παστίτσιο δεν έχω ιδέα.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Εγώ απλά γράφω ότι είσαι μέγας καραγκιόζης!
Από ότι έχω δει, δεν σε έχει ενοχλήσει ποτέ ο Σαββίδης. Γιατί τον βρίζεις? Θα μπορούσες να κρίνεις μόνο αυτά που γράφει και όχι τον ίδιο σαν άνθρωπο.

zava

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
170
Πόντοι
281
Εύκολο να τα λες,αλλά άντε να τα κάνεις άμα είσαι και εντελώς ατζαμής απ'αυτά.Εγώ μόνο κανα μακαρόνι ξέρω να κάνω,άντε και κανα αυγό τηγανητό.Κι από πλύσιμο μόνο στο χέρι κανα σώβρακο.Κι αυτά οταν ήμουν φοιτητής τα έμαθα.Πλυντήριο,σίδερο ή να κάνω παστίτσιο δεν έχω ιδέα.

δεν πειραζει φιλε, ας ειναι καλα οι ταβερνες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.713
Πόντοι
606
Καθαρά για το θέμα βάρους , είναι κάτι σαν μύθος το ότι το σπιτικό φαί δεν  παχενει , δηλαδή άμα φας πχ μιάμιση μερίδα σπιτικό παστίτσιο με τις μπεσαμέλ από πάνω κτλ , μάλλον ήταν καλύτερα να είχες φάει ένα πιτογυρο ... Βέβαια και αυτό σχετικό είναι γιατί ανάλογα με το σαντουιτσαδικο μπορεί άλλο μαγαζί να το κάνει τούμπανο , και άλλο μαγαζί να το κάνει το μισό σε σχέση με το πρώτο μαγαζι :P

Εντάξει,εννοείται τρως με μέτρο και όχι κάθε μέρα παστίτσιο,κρέατα κλπ.Τρως και φασολάδα,φακές,λαχανικά,σούπες,ψάρια,που είναι και πολύ πιο υγιεινά απ'τα βρωμοπιτόγυρα και τις πίτσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom