Νέα

Εισάγοντας Γκόμενες / Βιζιτούδες από Ανατολική Ευρώπη για διακοπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Τύπε, τις γυναίκες που ανεβάζει φωτό  ο Κμαν , θα θέλαμε όλοι να τις γαμήσουμε.ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ;;;;

Τους διανοούμενους κουλτουριάρηδες ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑΫΛΑΝΔΗ-ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ-ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ ;;;;;;;;;;;

Γουστάρεις εσύ προσωπικά γκόμενες από αυτά τα μέρη ;;;;;

Αν οι 1.85 ρίχνουν στον ΚΜΑΝ 20-30 πόντους όπως λέτε για να τον απαξιώσετε,
όσοι είμαστε ψηλοί , στις γκόμενες σε  φιλιπίνες-ταϋλάνδη , ρίχνουμε πάνω από ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ.

Οκ δεκτόν. Δε φάνηκε στο αρχικό σου ποστ ότι τις Αμερικανές Μαύρες τις διαχωρίζεις. Στην ίδια βέβαια λογική πρέπει να διαχωρίσεις και τις Αγγλίδες η Γαλίδες Μαύρες.

Τελικά καταλήγει να είναι θέμα ποιάς Μαύρης και όχι της Μαύρης γενικά.

Δεν ξέρω κάποιους που να γαμάνε μαυριδερές σχιστομάτες 130 σε παράγκες τύπε. Εγώ δεν θα το έκανα πάντως.

Δεν είμαι κοντός. Μετρίου αναστήματος, 1,81 είμαι. Τις βρίσκω γενικά εντελώς άχαρες και παρτσακλες τις ψηλές για αυτό και δεν τις γουστάρω. Τυχαίο είναι ρε φίλε που σχεδόν όλες οι χορεύτριες είναι κοντές ??

Τώρα βέβαια αν κάποιος είναι μπασκετμπολίστας 1,95 πλας το καταλαβαίνω ότι ανατομικά δεν μπορεί να κουμπώσει με γυναίκες κάτω του 1,75. Καλό το ύψος στον άντρα  αλλά μέχρι τα 1,92 - 1,93. Απο εκεί και πάνω αρχίζουν διάφορα θέματα.

Για μένα η ιδανική γυναίκα είναι 1,68 - 1,73. Εκεί συνδυάζει θηλυκότητα και χάρη μέ ένα κορμί που γεμίζει κρεβάτια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
606
Δεν ξέρω κάποιους που να γαμάνε μαυριδερές σχιστομάτες 130 σε παράγκες τύπε. Εγώ δεν θα το έκανα πάντως.

Πλάκα κάνεις ;
Όλοι σε ταϋλάνδη , φιλιππίνες, τέτοια ναυάγια πηδάνε.

Τις έβλεπα στην ταϋλάνδη και αισθανόμουν θλίψη για αυτούς που διασχίζουν όλο τον κόσμο , για να πάνε να πηδήξουν αυτές.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.874
Πόντοι
6.030
Πλάκα κάνεις ;

Τις έβλεπα στην ταϋλάνδη και αισθανόμουν θλίψη για αυτούς που διασχίζουν όλο τον κόσμο , για να πάνε να πηδήξουν αυτές.
Καλα ρε αδελφε οχι και ολοι.Ταυλανδη+Βιετναμ(απο προσωπικη εμπειρια)εχει ποιοτικα να πηδηξεις, αρκει να ψαχτεις λιγο. Φιλιππινες δεν ξερω τι παιζει.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Πλάκα κάνεις ;

Δεν έχω πάει αρα δηλώνω άσχετος. Δεν θα κάνω τον ξερόλα γράφοντας για πράγματα που δεν ξέρω.

Μόνο τα ποσταρίσματα του mind έχω δεί σχετικά.

Κάποιες από τις τύπισες που ο mind πόσταρε ήταν αντικειμενικά καλές. Συνδύαζαν ομορφιά και εξωτικότητα. Βέβαια ο συγκεκριμένος με την εμπειρία αλλά και τα φράγκα που διαθέτει το βλέπω χλωμό να ψώνιζε απο πανέρια.

Κρίνοντας σαν άσχετος με το θέμα θα έλεγα οτι αν ψάξεις καλά και πληρώσεις καλά το εκλεκτό θα το βρεις παντού.

Πόσοι βέβαια μπορούν να το κάνουν αυτό ??

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
606
Κρίνοντας σαν άσχετος με το θέμα θα έλεγα οτι αν ψάξεις καλά και πληρώσεις καλά το εκλεκτό θα το βρεις παντού.

Εκλεκτό στην ταϋλάνδη ;;; Στο μεξικό ;;;;
Αν είσαι εκλεκτικός .... ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.
Αν πας, ΠΑΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
Αν πας να τον βρέξεις εκεί , δεν είσαι εκλεκτικός.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
828
Πόντοι
146
Τυπε για ποιο λογο να παει καποιος να βρει γυναικα εκει ή με γυναικα εως εκει;

Σου αρεσουν αυτα τα μερη;

Εχει χιλιαδες ομορφα μερη ανα το κοσμο, εκει θα πας;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Το οτι ο κμαν με αυτον τον σωματοτυπο και ηλικια γαμαει αρτιμελεις, μη εμμηνοπαυσιακες σλαβες, εγω παντως το βρισκω αξιοθαυμαστο, σημειο των καιρων και συμβολικα την πληρη και ανελεητη επικρατηση του καπιταλισμου στον κομμουνισμο-σοσιαλισμο. Ο κμαν μπορεσε και εκμεταλλευτηκε το εργαλειο του καπιταλισμου (λεφτα) για να επιβληθει και να ξεφτιλισει τις σλαβες, θυματα μερικων δεκαετιων κομμουνιστικης εξαθλιωσης. Μπορει ολοι εδω να λενε και εγω μπορω να το κανω, σιγα το πραγμα κλπ αλλα εγω βλεπω οτι ελαχιστοι το κανουν.

Αν υπηρχε ΕΝΑ και μονο επιχειρημα για να μην ειναι καποιος κομμουνιστης/αριστερος αυτο θα ηταν οι φωτος του κμαν να χεζει τις σλαβες, ή ακομα χειροτερα, να ειναι χερακι χερακι με αυτες. Ειναι πανω και απο τις γενοκτονιες του σταλιν. Ο κμαν ειναι ενας συγχρονος τζενκις χαν που βιαζει με το χρημα του τις γυναικες στις σλαβικες στεπες. Ιδανικα επρεπε να αφηνει και απογονους σαν τον κανονικο τζενκις χαν , να τους γαμησει εντελως και τη φυλη δλδ, καταστρεφοντας το σλαβικο γονιδιο αλλα ενταξει δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη.

Ισα ίσα εγώ αν αναμιγνυόμουνα με τις Σλάβες θα ενίσχυα το γονιδίωμα.Θα είχαμε ένα αποτέλεσμα όπως οι Σέρβοι θα έδινα δηλαδή εκρηκτικότητα στο μίγμα.
Είμαστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο μπλοκ.
Η έγνοια είναι πού θα καταντήσουν τα γονίδια του θρυλικού παππού μου του πυρπολητή της Μικράς Ασίας σε ενδεχόμενο τέτοιο γενετικό μιξ.
Φαντάσου να βγει η κόρη σου πουτάνα και ο γιος σου αλκοόλας.Θα σηκωθεί ο πάππος από τον τάφο του να με κρεμάσει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
606
Τυπε για ποιο λογο να παει καποιος να βρει γυναικα εκει ή με γυναικα εως εκει;

Σου αρεσουν αυτα τα μερη;
Όταν ήμουν μικρός τύπε, είχα κάτι t-shirt op. Τότε ήταν μάρκα μούρη στους εφήβους. Τώρα έχει ξεπέσει.
Κάποια έγραφαν uluwatu beach.

Μετά το σχολείο , θέλησα να πάω στην uluwatu beach.

Άλλα t-shirts που είχα , ήταν maui & sons.
Είχα και κάποια o'neil , που έγραφαν santa clara.
Οπότε πήγα και στο maui και στη σάντα κλάρα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
606
Τι έγινε ορέ σαβ ;
Πολύ μουτζούφλα smilies

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.899
Πόντοι
34.478
Δεν έχω πάει αρα δηλώνω άσχετος. Δεν θα κάνω τον ξερόλα γράφοντας για πράγματα που δεν ξέρω.

Μόνο τα ποσταρίσματα του mind έχω δεί σχετικά.

Κάποιες από τις τύπισες που ο mind πόσταρε ήταν αντικειμενικά καλές. Συνδύαζαν ομορφιά και εξωτικότητα. Βέβαια ο συγκεκριμένος με την εμπειρία αλλά και τα φράγκα που διαθέτει το βλέπω χλωμό να ψώνιζε απο πανέρια.

ρε φιλε μας εχει σκοτισει τα αρχιδια
ποσο καταναγκαστικος εχεις γινει με τον mindreader & kman2
πραγματικα εισαι κουραστικος
εχεις αναγαγει σε μεγα θεμα στου τον τσακωμο των 2
GET A LIFE
YOUR OWN LIFE

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Το οτι ο κμαν με αυτον τον σωματοτυπο και ηλικια γαμαει αρτιμελεις, μη εμμηνοπαυσιακες σλαβες, εγω παντως το βρισκω αξιοθαυμαστο, σημειο των καιρων και συμβολικα την πληρη και ανελεητη επικρατηση του καπιταλισμου στον κομμουνισμο-σοσιαλισμο. Ο κμαν μπορεσε και εκμεταλλευτηκε το εργαλειο του καπιταλισμου (λεφτα) για να επιβληθει και να ξεφτιλισει τις σλαβες, θυματα μερικων δεκαετιων κομμουνιστικης εξαθλιωσης. Μπορει ολοι εδω να λενε και εγω μπορω να το κανω, σιγα το πραγμα κλπ αλλα εγω βλεπω οτι ελαχιστοι το κανουν.

Αν υπηρχε ΕΝΑ και μονο επιχειρημα για να μην ειναι καποιος κομμουνιστης/αριστερος αυτο θα ηταν οι φωτος του κμαν να χεζει τις σλαβες, ή ακομα χειροτερα, να ειναι χερακι χερακι με αυτες. Ειναι πανω και απο τις γενοκτονιες του σταλιν. Ο κμαν ειναι ενας συγχρονος τζενκις χαν που βιαζει με το χρημα του τις γυναικες στις σλαβικες στεπες. Ιδανικα επρεπε να αφηνει και απογονους σαν τον κανονικο τζενκις χαν , να τους γαμησει εντελως και τη φυλη δλδ, καταστρεφοντας το σλαβικο γονιδιο αλλα ενταξει δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη.

Μια χαρα ειναι ο Αρχηγος διπλα τους
Στο κεντρο του Κιεβου υπαρχει μεχρι και τουρκικη καφετερια. Εκει θα δεις ξανθα γλυφιτζουρακια με κουραδοχρωμους να εχουν το ενα χερι στον ναργιλε και το αλλο αναμεσα στα ποδια του μωρου
Θεαμα για δυνατα στομαχια

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ισα ίσα εγώ αν αναμιγνυόμουνα με τις Σλάβες θα ενίσχυα το γονιδίωμα.Θα είχαμε ένα αποτέλεσμα όπως οι Σέρβοι θα έδινα δηλαδή εκρηκτικότητα στο μίγμα.
Είμαστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο μπλοκ.
Η έγνοια είναι πού θα καταντήσουν τα γονίδια του θρυλικού παππού μου του πυρπολητή της Μικράς Ασίας σε ενδεχόμενο τέτοιο γενετικό μιξ.
Φαντάσου να βγει η κόρη σου πουτάνα και ο γιος σου αλκοόλας.Θα σηκωθεί ο πάππος από τον τάφο του να με κρεμάσει.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ρε φιλε μας εχει σκοτισει τα αρχιδια
ποσο καταναγκαστικος εχεις γινει με τον mindreader & kman2
πραγματικα εισαι κουραστικος
εχεις αναγαγει σε μεγα θεμα στου τον τσακωμο των 2
GET A LIFE
YOUR OWN LIFE

Με τις κλωνομαχίες με μπερδέψατε.

Τώρα εσύ ποιανού κλώνος να είσαι άραγε ???

Τέλος πάντων συγχωρείσαι γιατί μάλλον είσαι θρύλος και δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα σε ολυμπιακούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Μια χαρα ειναι ο Αρχηγος διπλα τους
Στο κεντρο του Κιεβου υπαρχει μεχρι και τουρκικη καφετερια. Εκει θα δεις ξανθα γλυφιτζουρακια με κουραδοχρωμους να εχουν το ενα χερι στον ναργιλε και το αλλο αναμεσα στα ποδια του μωρου
Θεαμα για δυνατα στομαχια

Πολλοί ψαρώνουν με τους Τουρκαλάδες και τους Αραβες που σπρώχνουν Ουκρανές αλλά σαν άρχοντας Βαλκάνιος ξεπερνάς το πρόβλημα με δυο ξύσεις των αρχιδίων.Απλά μπουκάρεις και υποτάσσεις τους τριτοκοσμικούς και καθυστερημένους στην τεράστια ανωτερότητά σου.
Αμα δω ντίσκο ή κλαμπ γεμάτο Αραβες ή Τούρκους ξέρω οτι θα βγάλω γκόμενα σίγουρα,ο ανταγωνισμός είναι γελοίος.Πολλοί παθαίνουν ακριβώς το αντίστροφο γυρνάνε 180 μοίρες και τρέχουν μακριά.
Λένε εδώ δεν είναι περιβάλλον για εμένα,εγώ θέλω πιο εκλεκτικό περιβάλλον να είμαι μόνος στο μπαρ με 10 γκόμενες δίπλα και να κάνω κίνηση μυστηριώδης τυπάς Τζέιμς Μποντ φάση.Δε γουστάρω τον ανταγωνισμό με τα μεχμέτια,τους Αμερικάνους,τους Δυτικούς.Θέλω τα εύκολα,είμαι ψωλάς φάση.Δε θεωρώ οτι το μουνί αξίζει κτλ.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Πολλοί ψαρώνουν με τους Τουρκαλάδες και τους Αραβες που σπρώχνουν Ουκρανές αλλά σαν άρχοντας Βαλκάνιος ξεπερνάς το πρόβλημα με δυο ξύσεις των αρχιδίων.Απλά μπουκάρεις και υποτάσσεις τους τριτοκοσμικούς και καθυστερημένους στην τεράστια ανωτερότητά σου.
Αμα δω ντίσκο ή κλαπ γεμάτο Αραβες ή Τούρκους ξέρω οτι θα βγάλω γκόμενα σίγουρα,ο ανταγωνισμός είναι γελοίος.Πολλοί παθαίνουν ακριβώς το αντίστροφο γυρνάνε 180 μοίρες και τρέχουν μακριά.
Λένε εδώ δεν είναι περιβάλλον για εμένα,εγώ θέλω πιο εκλεκτικό περιβάλλον να είμαι μόνος στο μπαρ με 10 γκόμενες δίπλα και να κάνω κίνηση μυστηριώδης τυπάς Τζέιμς Μποντ φάση.Δε γουστάρω τον ανταγωνισμό με τα μεχμέτια,τους Αμερικάνους,τους Δυτικούς.Θέλω τα εύκολα,είμαι ψωλάς φάση.Δε θεωρώ οτι το μουνί αξίζει κτλ.

Ρωσια ειναι slavic only αλλα εκει εχω φαει απο tinder και  live απο πεσιμο που μου εκαναν εκεινες
Να σημειωσω οτι εχω επαγγελματικη βιζα για Ρωσια και περναω αρκετο χρονο, δεν ξερω τι θα επαιζε με σεξοτουριστα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Τύπε, τις γυναίκες που ανεβάζει φωτό  ο Κμαν , θα θέλαμε όλοι να τις γαμήσουμε.ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ;;;;

Τους διανοούμενους κουλτουριάρηδες ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑΫΛΑΝΔΗ-ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ-ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ ;;;;;;;;;;;

Γουστάρεις εσύ προσωπικά γκόμενες από αυτά τα μέρη ;;;;;

Αν οι 1.85 ρίχνουν στον ΚΜΑΝ 20-30 πόντους όπως λέτε για να τον απαξιώσετε,
όσοι είμαστε ψηλοί , στις γκόμενες σε  φιλιπίνες-ταϋλάνδη , ρίχνουμε πάνω από ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ.

Αυτοί κοιτάνε τα εύκολα.Σου λέει ο άλλος πού μπορεί να γαμήσω τις περισσότερες με τα λιγότερα λεφτά?
Η απάντηση είναι Φιλιππίνες,Ταυλάνδη άντε και Αφρική.Πάει εκεί και μας ...παρουσιάζει το κατόρθωμά του.
Μετά λένε παλιά γαμούσες και Ουκρανία,πιο παλιά γαμούσες Ρωσία,και ακόμα πιο παλιά Πολωνία και παλαιότερα Τσεχία αλλά πλέον δε δύνασαι,χάλασαν τα μέρη για διάφορους λόγους.
Φυσικά οι Κμαν είναι υπεύθυνοι για όλα αλλά τώρα δε με παίρνει εκεί οπότε απαρνούμαι τη λευκή φυλή εντελώς, αποκτώ κίτρινο πυρετό και γαμάω πιθηκάκια που με παίρνει να αγιάσω.
Σε αυτό δίνουν μετά φιλοσοφικό περίβλημα γιατί επιλέγω να γαμάω κίτρινες και μαύρες,αλλά είναι ουσιαστικά αυτό που περιγράφω.Δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Αμα δω ντίσκο ή κλαμπ γεμάτο Αραβες ή Τούρκους ξέρω οτι θα βγάλω γκόμενα σίγουρα,ο ανταγωνισμός είναι γελοίος.Πολλοί παθαίνουν ακριβώς το αντίστροφο γυρνάνε 180 μοίρες και τρέχουν μακριά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Ρωσια ειναι slavic only αλλα εκει εχω φαει απο tinder και  live απο πεσιμο που μου εκαναν εκεινες
Να σημειωσω οτι εχω επαγγελματικη βιζα για Ρωσια και περναω αρκετο χρονο, δεν ξερω τι θα επαιζε με σεξοτουριστα

Ρωσία κρατάει ακόμα αλλά πρέπει να πας εκεί.Οι περισσότεροι κωλύονται λόγω βίζας,κόστους.Φυσικά δεν ξέρουν οτι το κόστος έπεσε στο μισό αφού υποτιμήθηκε το ρούβλι λόγω του πολέμου στην Ουκρανία αλλά δεν τους ενδιαφέρει αφού έχουν σταματήσει να πάνε εδώ και δεκαετία.
Σου λέει τι να μου πεις για Ρωσία,μετά το 2008 δεν έχω ξαναπατήσει.Η δεν έχω πάει ποτέ γιατί έχει ακριβύνει και έχει προβλήματα με τη βίζα.
Ρωσία δεν έχεις την άνεση που έχεις Ουκρανία.Ουκρανία έχει παντού ανταλλακτήρια πληρώνεις σε ευρώ και λαδώνεις για όλα.Εχει ευρωπαικά κομφόρ.Ρωσία δέχονται μόνο ρούβλι,έχει κανονισμούς ετικέτα και μπορεί να σου βγάλουνε την παναγία,να φας φυστίκι.Οι πιο πολλοί ψαρώνουνε αφού δεν έχουν τα αναγκαία χρήματα.
Ρωσία έχει το πλεονέκτημα οτι έχει πολύ λίγους σεξοτουρίστες και ελάχιστους Τουρκοάραβες διότι
1.Τους δέρνουνε
2.Δεν μπορούν να βγάλουν βίζα
3.Είναι πολύ ακριβά για σεξοτουρισμό και ψαρώνουνε.
Οπότε μετράς σαφώς περισσότερο σαν ξένος αν καταφέρεις και χωθείς βέβαια.
Αν έχεις δηλαδή πάνω από 3 χιλιάρικα διαθέσιμα σαφώς θα γαμήσεις καλύτερα Ρωσία από ό,τι Ουκρανία.
Αμα όμως έχεις διχίλιαρο και κάτω σε περιμένει η Ουκρανία με τους γνωστούς περιορισμούς(απατεώνισσες,σκαμς,χιλιάδες σεξοτουρίστες,αραβότουρκοι κτλ).
Οι πιο πολλοί Ουκρανία καταλήγουνε είναι αναπόφευκτο και τρώνε το χύσι του αραβότουρκου,αναπόφευκτο και αυτό τρόπον τινά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom