Τύπε, τις γυναίκες που ανεβάζει φωτό ο Κμαν , θα θέλαμε όλοι να τις γαμήσουμε.ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ;;;;
Τους διανοούμενους κουλτουριάρηδες ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑΫΛΑΝΔΗ-ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ-ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ ;;;;;;;;;;;
Γουστάρεις εσύ προσωπικά γκόμενες από αυτά τα μέρη ;;;;;
Αν οι 1.85 ρίχνουν στον ΚΜΑΝ 20-30 πόντους όπως λέτε για να τον απαξιώσετε,
όσοι είμαστε ψηλοί , στις γκόμενες σε φιλιπίνες-ταϋλάνδη , ρίχνουμε πάνω από ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ.
Οκ δεκτόν. Δε φάνηκε στο αρχικό σου ποστ ότι τις Αμερικανές Μαύρες τις διαχωρίζεις. Στην ίδια βέβαια λογική πρέπει να διαχωρίσεις και τις Αγγλίδες η Γαλίδες Μαύρες.
Τελικά καταλήγει να είναι θέμα ποιάς Μαύρης και όχι της Μαύρης γενικά.
Δεν ξέρω κάποιους που να γαμάνε μαυριδερές σχιστομάτες 130 σε παράγκες τύπε. Εγώ δεν θα το έκανα πάντως.
Δεν είμαι κοντός. Μετρίου αναστήματος, 1,81 είμαι. Τις βρίσκω γενικά εντελώς άχαρες και παρτσακλες τις ψηλές για αυτό και δεν τις γουστάρω. Τυχαίο είναι ρε φίλε που σχεδόν όλες οι χορεύτριες είναι κοντές ??
Τώρα βέβαια αν κάποιος είναι μπασκετμπολίστας 1,95 πλας το καταλαβαίνω ότι ανατομικά δεν μπορεί να κουμπώσει με γυναίκες κάτω του 1,75. Καλό το ύψος στον άντρα αλλά μέχρι τα 1,92 - 1,93. Απο εκεί και πάνω αρχίζουν διάφορα θέματα.
Για μένα η ιδανική γυναίκα είναι 1,68 - 1,73. Εκεί συνδυάζει θηλυκότητα και χάρη μέ ένα κορμί που γεμίζει κρεβάτια.