Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
ρε τ εχουν παθει ολες κ ζυταν 50αρικα νομιζουν οτι δεν μπορουμαι ν βρουμαι φρι να γαμησουμαι !!!!!ρε βαλτε μιαλο !!!!
αυτη μ ζυταγε 50 την εχει δει κανεις απο κοντα γιατι οι φωτο ειναι μουφα στανταρ

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.369
Πόντοι
201
η τελευταία φώτο είναι σίγουρα μούφα, κλεμμένη.
Τις άλλες τις έχω ξαναδεί σε αγγελία πάντως. Δε ξέρω αν είναι μούφα, φουλ στα φίλτρα είναι.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
δεν παν ν γαμηθουν λεω γω

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ρε τ εχουν παθει ολες κ ζυταν 50αρικα νομιζουν οτι δεν μπορουμαι ν βρουμαι φρι να γαμησουμαι !!!!!ρε βαλτε μιαλο !!!!
αυτη μ ζυταγε 50 την εχει δει κανεις απο κοντα γιατι οι φωτο ειναι μουφα στανταρ
Πήραν στα σοβαρά ότι έχουμε ανάπτυξη τύπε  :S
Πέρα από πλάκα οι φωτό 1,4και 5 είναι πραγματικές. Για τις άλλες δεν ξέρω.
Σου αφήνει χρόνο μιας ώρα και αν προλαβαίνεις και β΄γύρο δεν λέει όχι.

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.192
Πόντοι
481

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Σορυ για τα πολλά μηνύματα αλλά κάτι λάθος έκανα... Κάνεις εμπειρία με την συγκεκριμένη; Ενεργπαθητικη; Η παθητική;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
Οτι βλέπεις, πεντακάθαρη, προσεγμένη με πολύ σφιχτό και γυμνασμένο κορμί, αν σε γουστάρει θα περάσετε καλα΄!
στο αν γουσταρει θα τ χαλασουμαι ....ειναι μια τίμια επιλογή απο ολες τ αποψεις ,,γ μενα ασχετα αν δεν παω ποια

Lovebig

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Είμαι καμία που παίζει μαζί με κανονική γυναίκα;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606

BULLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
1

συναγωνιστες εχουμε κριτικη???

Άκου : μέτριο ανάστημα, καλλίγραμμο σώμα, πολύ καλό βυζί μέτριο σε μέγεθος, δεν κάνει τίποτα χωρίς σκουφάκι σε σένα, αλλά δέχεται η ίδια χωρίς.
Πάρα πολύ καθαρή, το σπίτι λάμπει, αισθάνεσαι να βρίσκεσαι σε πολύ φιλόξενο περιβάλλον.
Υπομονετική και ελαφρώς κλισαρισμένη. Πάει να πεί : ορισμένες στάνταρ στάσεις που τη βολεύουν αλλά στο τέλος μένεις πολύ ικανοποιημένος.
Καλλιεργημένη με άποψη [ αυτό είναι κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ] και καλλιτέχνις σε έπιπλα και διακοσμητικά. Ακούει και συζητάει αν αναφέρεις σοβαρά θέματα και γενικά ένα άτομο πολιτισμένο μακρυά από χυδαιότητες. Δεν φιλάει στο στόμα με τίποτα.
Τώρα, κάποιος θα πεί : "Μα εγώ ένα πούτσο θα ρίξω βρε αδερφέ και θα φύγω, τι με νοιάζουν όλα τούτα ;;" Άλλο θέμα αυτό. Εγώ πιστεύω πως όταν δίνεις 50ρικο,  εεεε.... θέλεις και μια ατμόσφαιρα.
Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom