Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.716
- Πόντοι
- 24.385

1 - 1 γαμμμμμαη η ομαδα

Κι από που ήθελες να έρθουν από την Μοζαμβίκη ;η φραση "παγκοσμιο συνεδριο της θυρας 7" ειναι τοσο γελοια οσο και η ιστορικη ρηση του εμβερ χοτζα οτι "η κομμουνιστικη αλβανια μαζι με την φιλη κομμουνιστικη κινα ειμαστε πανω απο ενα δισεκατομμυριο λαου"
το παγκοσμιο συνεδριο ειναι ουσιαστικα το πανελληνιο συνεδριο (κομμουνιστικη κινα) και απο τα υπολοιπα 200 κρατη του πλανητη συμμετεχουν 2 συνδεσμοι της γερμανιας και 2 συνδεσμοι της αμερικης (κομμουνιστικη αλβανια)
συμμετεχουν δηλ. 10 εξτρα κρεμανταλαδες και το πανελληνιο γινεται αυτοματως παγκοσμιο
ο τίτλος απαιτει θυσιεςο μαλάκας ειναι ακόμα εδω βλέπω.
εντάξει είπαμε να είναι μαλάκας κάποιος αλλά αυτός το έχει τερματίσει.ο τίτλος απαιτει θυσιες
αγόρι μου εσυ είσαι μαλάκας και εντός και εκτός αυτό ειναι το χειρότερο.Που είναι ρε το σπάσιμο του ρεκορ που έλεγες?Ευτυχως που έχουμε τον παναθηναικος να βλέπουμε ευρώπη.Καληνυχτα.οταν μπαινετε στο νημα του παναθηναικου με πρωτο και καλυτερο το ΑΜΕΑ whois να γραψετε τις μαλακιες σας ειναι ημερα κυριακη
οταν μπαινουν οι αλλοι εδω μου γινεστε ευθικτοι
ρουφατε το γερμανικο wurst τωρα και καληνυχτες
βιαζεσαι μπουμπηαγόρι μου εσυ είσαι μαλάκας και εντός και εκτός αυτό ειναι το χειρότερο.Που είναι ρε το σπάσιμο του ρεκορ που έλεγες?Ευτυχως που έχουμε τον παναθηναικος να βλέπουμε ευρώπη.Καληνυχτα.
οκ αρα για τα άλλα συμφωνουμε.βιαζεσαι μπουμπη
δεν ειχα πει οτι θα γινει σημερα το σπασιμο του ρεκορ
![]()
Έλα μωρέ μαλακά πως κάνεις έτσι δεν σε διώξαμε κιόλας μην κάνεις μουτρακια κάτσε να μας διασκεδάζειςοταν μπαινετε στο νημα του παναθηναικου με πρωτο και καλυτερο το ΑΜΕΑ whois να γραψετε τις μαλακιες σας ειναι ημερα κυριακη
αγόρι μου εσυ είσαι μαλάκας και εντός και εκτός αυτό ειναι το χειρότερο.Που είναι ρε το σπάσιμο του ρεκορ που έλεγες?Ευτυχως που έχουμε τον παναθηναικος να βλέπουμε ευρώπη.Καληνυχτα.

ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΔΗ..οταν μπαινετε στο νημα του παναθηναικου με πρωτο και καλυτερο το ΑΜΕΑ whois να γραψετε τις μαλακιες σας ειναι ημερα κυριακη
Όλα γίνονται για τον παρα το γήπεδο είναι μπίζνα οποίος επικρατήσει θα κονομηαει τόσο απλά οι άλλοι θα κυνηγάνε φαντάσματαΑμα δεν βαλσαμωσει ο προεδρας τον τυπο με το βαφτιστικο πουκαμισο,ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
κατα τα λοιπα,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,εχουμε κ εμεις τελειωμενους χαζομαλακες που καταφεραν να κανουν ενα απο τα πλεον ηλιθια πεσιματα του πλανητη κ ταυτοχρονα ξεφτιλοξεφτιλε γιατι την επεσαν σε αμαχο πληθυσμο..
ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΛΙΚΙΑ..Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΚΑΦΑΣΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ,ΟΥΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ,ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ..
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ,ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΕ..
ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ..
ΥΓ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΚ,ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ,ΟΠΟΤΕ Κ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΠΑΛΙ..
ΥΓ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ..
ο καθε μαλακοπιτουρας hater με το βιτσιο του..Πόντενσε αγόρι μου μια φορά να σημαδέψεις γωνία!!! μία!!!![]()