Nikos19951995
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά πλζ έναν κωδικό και εδω
Απο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες ρε στοκε? χαιρεσαι πολυ με τις μαλακιες που γραφεις ε? μπραβο, συνεχισε ετσιΕτσι τυπε μια χαρα τα λες με τα μαλακισμενα να πουμε που κανουν πλακες και δεν αφηνουν τα σοβαρα μελη να αρμεγουν τις σαυρες τους με φωτογραφιες του καθε ξεκωλου!!!

Απο αυτο που εγραψα αυτο καταλαβες ρε στοκε? χαιρεσαι πολυ με τις μαλακιες που γραφεις ε? μπραβο, συνεχισε ετσι
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ απιστευτος ατακαδορος. Απιστευτος πραγματικα. Ποσο τελεια τα λες ποσο εξυπνος. 15 χρονων ή απλα μπετοβλακας?Κρατιεσαι ακομα τυπε ή δεν αντεξες και τον επαιξες με παλιες φωτογραφιες;
αν δεν κλαψει το μωρο γαλα δεν πινειΡε μαγκες ελεος.Εχει καταντησει το φορουμ παρακαλετα και καινουρια account που ζητανε pm.Οι καλες φωτο τις νικολετας ειναι οι 3 που εχουν ανεβει ΠΑΝΤΟΥ,συν καποιες πολυ μετριες που δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.Ακομα και αν υπαρχει κατι παραπανω,δεν παιζει να τις στειλει παλιο μελος σε καποιον με λογαριασμο μιας μερας και 2 δημοσιευσεις.Ημαρτον δηλαδη
δωστε τσοντα στο λαο ρε! μεχρι και πρωθυπουργος βαζει αυτος που μαζευει ψηφους για pmαν δεν κλαψει το μωρο γαλα δεν πινει
τυποι και τις καινουριες φωτο που βγηκανε προχθες παλι με πμ απο τον ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ τις παιρνουμε? :S

παρακαλω πολυ τα μελη του μπουρδελα που μου στελνουν συνεχως pm με φωτο και βιντεο της λεγαμενης να σταματησουν γιατι εχει φουλαρει το inbox μου. Ελεος! ειδικα το βιντεακι που κανει πιπα και τα περνει στο προσωπο μου το εχουν στειλει 4 διαφορετικα ατομα και ενας μαλιστα δυο φορες!

ΡΟΠΑΟτυποι και τις καινουριες φωτο που βγηκανε προχθες παλι με πμ απο τον ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ τις παιρνουμε? :S