Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
554
Πόντοι
86
Τον αλλον τον πειραξε οτι γεμισε η σελιδα με μαλακιες κ δεν τα ανεβαζουν δημοσια  :kneel: :S :headbang: :jerking: :idiot:
αντι να τον πειραξει που κατι βλαμμενα κανουν πλακα μεταξυ τους κ γεμιζουν ολες τις σελιδες με μαλακιες. Ας ανοιξουν μια σελιδα να κανουν τις πλακες τους μονοι τους. Το μονο σωστο ειναι πως ενας admin χρειαζεται σιγουρα

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.995
Πόντοι
4.546
μια τσατσα πες καλυτερα αφου το καναν μπουρδελο το θεμα!

Επισκέπτης
Σιγά ρε μεγάλε εσύ, με 2 post κρίνεις και το φόρουμ. Δεν το κατάλαβα αυτό για τους κομπλεξικούς που έχουν τους κωδικούς.Μας ξέρουν και απο χθές για να μας δώσουν. Ότι θέλει κάνει ο καθ'ένας

Καλα τα λεει ο τυπος...ξερεις τι ειναι να εισαι με το καυλι στο χερι εδω και 3 εβδομαδες για να τον παιξεις και να περιμενεις ματαια ενα pm με τον κωδικο;

Επισκέπτης
Τον αλλον τον πειραξε οτι γεμισε η σελιδα με μαλακιες κ δεν τα ανεβαζουν δημοσια  :kneel: :S :headbang: :jerking: :idiot:
αντι να τον πειραξει που κατι βλαμμενα κανουν πλακα μεταξυ τους κ γεμιζουν ολες τις σελιδες με μαλακιες. Ας ανοιξουν μια σελιδα να κανουν τις πλακες τους μονοι τους. Το μονο σωστο ειναι πως ενας admin χρειαζεται σιγουρα

Ετσι τυπε μια χαρα τα λες με τα μαλακισμενα να πουμε που κανουν πλακες και δεν αφηνουν τα σοβαρα μελη να αρμεγουν τις σαυρες τους με φωτογραφιες του καθε ξεκωλου!!!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Ετσι τυπε μια χαρα τα λες με τα μαλακισμενα να πουμε που κανουν πλακες και δεν αφηνουν τα σοβαρα μελη να αρμεγουν τις σαυρες τους με φωτογραφιες του καθε ξεκωλου!!!
ασε ρε τις μαλακιες και δωσε τον κωδικο στα παιδια :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506

και εδω ενα πμ....ευχαριστω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.469
Πόντοι
5.506
Καλα τα λεει ο τυπος...ξερεις τι ειναι να εισαι με το καυλι στο χερι εδω και 3 εβδομαδες για να τον παιξεις και να περιμενεις ματαια ενα pm με τον κωδικο;

Ένα πμ παρακαλώ, αύριο κλείνω 4 εβδομάδες.  :S :S :S :S :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
49
Like
7.103
Πόντοι
11.445
Τυπε εγω κλεινω 3 χρονια και ακομα περιμενω pm...στη σειρα σου! :S :S :S

εγω εχω δωσει χιλιαδες ευρω σε οποιον παπαρα μου δινει το paypal του και το μονο που εχω παρει ειναι η Ραλλη να την παρτουζωνουν 10 αραπηδες και μετα να την χυνουν .... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
εγω εχω δωσει χιλιαδες ευρω σε οποιον παπαρα μου δινει το paypal του και το μονο που εχω παρει ειναι η Ραλλη να την παρτουζωνουν 10 αραπηδες και μετα να την χυνουν .... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
σε σκαφος?? :S

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.575
Πόντοι
4.765

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
49
Like
7.103
Πόντοι
11.445
δεν υπαρχει κρατος φιλε μου,ξεροσταλιαζει ο κοσμακης για ενα πμ και στα @@ τους οι ανευθυνουπευθυνοι

δεν υπαρχει ενας admin / τσατσα / προμοτορας να σωσει επιτελους τον κοσμακη απο τους επιτηδειους ??  :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης

Ρε κομπλεξικεεεεεεεεε στειλεεεεεεεεεεε τον κωδικοοοοοοοοοο να τον παιξουμεεεεεεεεεεε και εμεις ρεεεεεεεεεε!!! :zombie:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
49
Like
7.103
Πόντοι
11.445
Ρε κομπλεξικεεεεεεεεε στειλεεεεεεεεεεε τον κωδικοοοοοοοοοο να τον παιξουμεεεεεεεεεεε και εμεις ρεεεεεεεεεε!!! :zombie:

δεν χρεαζεται κωδικος παρε ...

μπορει να με κοροιδεψανε βεβαια ...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.575
Πόντοι
4.765
τυπε εσενα στα πηραν και σου στειλαν και άλλη γκομενα ,αυτο με τους αραπηδες που εχεις ειναι της Ελενας Κρεμπιελιδου Μαριπουτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom