Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (7 μέλη και 228 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
4.029
Πόντοι
746
Ευχαριστω φιλε Σαββα. Το ρωταω γιατι εχω ακουσει διαφορα. Κ οταν ρωτησα την κοπελα που μου ειπε για φουλ 60ευρω τι περιλαμβανει μου ειπε οταν θα ρθεις να το κανουμε θα δεις!!! Κ λεω μη φαω καμια φολα. Σημειωση: Αυτο εγινε Βεροια.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.665
Πόντοι
716
Καντε ρε παιδια καμια προταση για τωρα το βραδυ... ειδε κανεις αν ειναι η μιρα σημερα;

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!!!
Παιδια υπαρχει καμια τωρα στην βραδινη που να τα παιρνει στο στομα;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.782
Πόντοι
39.777
Καλησπερα σε ολους!!!
Παιδια υπαρχει καμια τωρα στην βραδινη που να τα παιρνει στο στομα;;;

Μόνο στην Αθήνα τυπε,εδώ έχουμε ντιβοπαρθενες που δεν πρέπει ούτε να τους το πεις αυτό το πράγμα!!!

xsst26

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
1
Χαχαχαχα
Ευχαριστω ρε φιλαρακι αζαζελ για την πληροφορια!!!!

misterkauliaris69

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
στο στομα τα παιρνει  η Ηλιάνα η ουκρανεζα που κανει και καλο τσιμπουκι στο  Μινωταύρου 3

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Που μπορώ να βρω τις βάρδιες στα στούντιο?

Ευχαριστώ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Καλησπέρα,

Που μπορώ να βρω τις βάρδιες στα στούντιο?

Ευχαριστώ
Καλησπέρα , είχα κάνει ένα ποστ πριν λίγο καιρό σχετικά με τις βάρδιες , κάποια απο τα στουντιο βέβαια που είναι στα γνωστα δυο σάιτ (γκρισλειντιζ.κομ και φαιντγκερλζ.τζιαρ) μπορεις να δεις απο εκεί ακριβως τις ωρες , στα υπόλοιπα νομίζω ισχύει πανω-κατω το πόστ μου

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.282
Πόντοι
10.295
Μόνο στην Αθήνα τυπε,εδώ έχουμε ντιβοπαρθενες που δεν πρέπει ούτε να τους το πεις αυτό το πράγμα!!!
azazel δεν περιμενα τετοιο απο εσενα...υπαρχουν καποιες και το ξερεις. ολα θελουν τον τροπο τους...και σε καποιες την τιμη τους

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.782
Πόντοι
39.777
azazel δεν περιμενα τετοιο απο εσενα...υπαρχουν καποιες και το ξερεις. ολα θελουν τον τροπο τους...και σε καποιες την τιμη τους
Αν δεν κάνω λάθος,αυτή την εποχή είναι μια η δύο που το έχουν στο πρόγραμμα τους και οι υπόλοιπες ίσως και άμα γίνεις πελάτης και γενικά βάζουν πολλούς όρους για κάτι τόσο απλό και αποδεκτό από τις περισσότερες γυναίκες στο Ελλαδιστάν!!!

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
155
Πόντοι
1
Καλησπερα στη παρεα. Οταν συμπλειρωνεις κριτικη το σαιτ εχει την επιλογη "sex show" στη λιστα των προγραμματων. Δεν εχω ακουσει καμια να το προσφερει, το εχει ζητησει ποτε κανεις? Φανταζομαι στριπτιζ η κατι παρομοιο θα ειναι, ετσι?

Επισης γενικα εχετε ζητησει παιχνιδια εκτος του καταλογου, custom δηλαδη, απο κοπελες? Πως αντεδρασαν οταν ρωτησατε? Γενικα εχω παρει μια ιδεα απο το thread οτι οι κοπελες εδω στη θεσσαλονικη μαλλον δεν κανουν ενδιαφεροντα πραγματα, η να δινουν προσπαθεια πανω απο το μινιμουμ.

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.706
Πόντοι
5.525
Καλησπερα στη παρεα. Οταν συμπλειρωνεις κριτικη το σαιτ εχει την επιλογη "sex show" στη λιστα των προγραμματων. Δεν εχω ακουσει καμια να το προσφερει, το εχει ζητησει ποτε κανεις? Φανταζομαι στριπτιζ η κατι παρομοιο θα ειναι, ετσι?

Επισης γενικα εχετε ζητησει παιχνιδια εκτος του καταλογου, custom δηλαδη, απο κοπελες? Πως αντεδρασαν οταν ρωτησατε? Γενικα εχω παρει μια ιδεα απο το thread οτι οι κοπελες εδω στη θεσσαλονικη μαλλον δεν κανουν ενδιαφεροντα πραγματα, η να δινουν προσπαθεια πανω απο το μινιμουμ.
βουλωμενο γράμμα διαβάζεις... Δεν ενδυκνεται η πόλη μας για τέτοιου είδους πράγματα...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.126
Πόντοι
17.116
Βραδυνη τσαρκα με το Μαυρο μελος η' Μαυρος Πητ!!! :grin: Δεν εχει νοημα να γραψω την τσαρκα με τις κοπελες οι ιδιες κ οι ιδιες.

villa prive και villa erotika ξεκινουν πλεον με (30€). :orchestra: Το περιεχομενο τους (Τζουλια κ Σαντρα) κατωτερο κ απο την πιατσα της Γιαννιτσων! :grin:

Πετρου Ερημιτη 2Α: Μιρα. Αυτη περιμενει να ξαναδει τον αζαζουλη της κ η τσατσα τα καρπουζακια του Μαυρου που της τα υποσχεθηκε απο περσι! :2funny: :2funny: :2funny:

Φριξου 14Β: Χριστινα. Με το που αντικρυζει τον Μαυρο τον εκανε λεκτικη επιθεση το μαλακισμενο κ τον απωθησε προς την εξοδο! Μαυρος: "Βρε ουστττ! Και να βαλεις στην πορτα οτι δουλευεις εσυ"! :rockon:
Μαλακισμενο: " φυγε θα φωναξω τον φυλακα κ τον εσπρωχνε"

Θα ειχε δικιο ο Μαυρος αν τα κανε Πουτανα ολα!  :headbaning2:

Τελικα ο μλκ μου πηγε να ξεθυμανει στην Αντελινα αλλα δεν του το σηκωσε το εργαλειο το γυφτακι απο την Ιταλια! :grin:

[size=20pt]Υ.Γ.: Αν ερχοταν κανενας φυλακας το πολυ πολυ να μαζευε καμια φαπα παραπανω και να πηγαινε ξανα πισω στο Μαντρι του!!![/size]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.626
Πόντοι
2.826
Πρόεδρε από Νικ Ουρ 1β περάσατε;; ειχε γράψει ο Αλ οτι έχει ένα καινούριο καλό μωρό, κορμάρα

Soloira

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Αν και παρακολουθώ το σάιτ καιρό πρώτη φορά γράφω. Για Κυριακή πρωί ποιές κοπέλες προτείνετε ;

houdin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2017
Κριτικές
15
Like
702
Πόντοι
991
Πέρασα πριν 3 μέρες στην Τζέσσυ στο παρανταις. Αρκετά αλλαγμένη, δεν ηταν η κοκκαλιάρα που ήξερα. Στο σαλόνι μου φάνηκε λίγο βαριεστημένη αλλά επειδή είχα περάζει καλά παλιά, είπα να μπω.
Και πολύ άσχημα έκανα τελικά. Η κοπέλα έχει καεί, καμιά σχέση με παλιά, τελείως αδιάφορη, δεν είχε καθόλου από εκείνη την ενεργητικότητα που σε έκανε να θές να ξαναπας... αφού κάποια στιγμή μου είπε ότι τελειώνει ο χρόνος, είχαν περάσει 10 λεπτά!! Μαύρο μαύρο μαύρο ... απο μένα, να βρει άλλα κορόιδα! ούτε για 20 ευρώ δεν αξίζει πλέον!

houdin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2017
Κριτικές
15
Like
702
Πόντοι
991
Καλησπέρα παιδιά. Αν και παρακολουθώ το σάιτ καιρό πρώτη φορά γράφω. Για Κυριακή πρωί ποιές κοπέλες προτείνετε ;
Στην Λάρα το μεσημέρι αύριο. Για πρωί δεν νομίζω να έχει κάτι καλό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom