al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Εδω θελω να σταθω λιγο...-Free house 1.H Ανια η ουκρανη... Εδώ θα επεκταθώ αύριο για το θέμα της τσατσας γιατί κάπου υπάρχει και ένα όριο
Μπαινω βλεπω την κοπελα,λεω ευχαριστω οπως παντα και κανω κινηση να φυγω...οποτε και αρχιζει η τσατσα να μου λεει με εντονο υφος γιατι δεν μπαινεις...αφου σου λεω ειναι καλη...και ολοι ετσι κανετε και κατι μαλακιες
Λεω τι θες δηλαδη,στην πρωτη κοπελα που θα δουμε να μπουμε κιολας?
Μου λεει ηρθαν πριν λιγο δυο παιδια απο τη Γερμανια και μπηκαν κατευθειαν...εσεις οι Ελληνες ερχεστε 2-3 μαζι μονο κοιτατε και φευγετε
Λεω σε εντονο υφος τι εννοεις...τοσο κακοι ειναι οι Ελληνες?...και παιρνει ρε παιδια ενα υφος...με μισος να το πω?με αηδια?σα να μιλουσε για τον εχθρο της?και λεει ναι σε πολυ επιθετικο υφος...
Το θεωρησα πολυ προσβλητικο γιατι εγω απ'οσο ξερω και απ'οσο καταλαβαινω το 90% της πελατειας των μπουρδελων της Θεσσαλονικης προφανως ειναι Ελληνες και αρα αυτα τα συγχρονα στουντιο χτιστηκαν και συντηρουνται απο Ελληνες
Κανω να φυγω και τη ρωταω σε φιλικο υφος για να ριξουμε και τους τονους αν δουλευει τα πρωινα Η Νταϊανα...τι το'θελα??
Παιρνει ενα υφακι ειρωνικο,υποτιμητικο...κουναει και το χερι της σα να μου λεει ελα μωρε...ποια Νταϊανα?η ιδια το εχει ξανακανει πριν μηνες οταν την ειχα ρωτησει παλι για την Νταϊανα
Λοιπον το Free House ειναι ενα αγαπημενο μου στουντιο,εχω γραψει πολλες θετικες κριτικες και δουλευουν 3 απο τις πιο αγαπημενες μου κοπελες και φιρμες πρωτης γραμμης.
Και επειδη λογικα μας διαβαζουν οπως και τα περισσοτερα στουντιο τους λεω ξεκαθαρα οτι υπαρχει προβλημα με τη συγκεκριμενη τσατσα και πρεπει να γινει κατι...αν τοσο πολυ σιχαινεται τους Ελληνες ας επιστρεψει πισω στη Γεωργια ή στο Καζακσταν ή απ'οπου αλλου μας προεκυψε η αντιαισθητικη της παρουσια και ας δουλεψει με κεινους που ειναι καλοι ανθρωποι...
Επισης δεν εχω ξανακουσει τσατσα να υποτιμα τοσο φανερα κοπελα της προηγουμενης βαρδιας του ιδιου μαγαζιου...στην ουσια δυσφημει το ιδιο το μαγαζι
Και μπορει η Ανια να ειναι ενα πολυ ωραιο γκομενακι με θετικες κριτικες ομως με αυτη την τσατσα λογικα χανει πελατεια
Να ληφθουν σοβαρα αυτα λοιπον απο το μαγαζι διοτι δεν αξιζει σε αυτο το μαγαζι μια τετοια τσατσα και να την αντικαταστησουν αμεσα.