Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μεγάλη μάπα το μαγαζί δυστυχώς οι γερμανοί δεν αλλάζουν νοοτροπία....για να γαμήσεις πάνω σου ζητάει η κοπέλα εκτός από τα 100 ευρώ(για 40-45 λεπτά) ή τα 140 (για μία ώρα και 20 λεπτά) υποχρεωτικά και ποτό των 45 ευρώ δηλαδή για να γαμήσεις μία πολύ μέτρια(διότι μόνο μέτριες έχει πλην 2-3) και αν κάνεις παζάρι και δεί ότι θα πάρει τον πούλο διαφορετικά, σου ζητάει μόνο το απλό δικό της ποτό των 15 ευρώ....δηλαδή το λιγότερο που θα σου κοστίσει είναι 115 ευρώ τα 40 λεπτά για ένα τελείωμα και μόνο!!!!!!!! μιλάμε οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας....
[size=16pt]ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ!
Από σήμερα σας περιμένουμε καθημερινά από τις 21:00 κάθε βράδυ και μέχρι το πρωί![/size]

να ρωτησω κάτι που δεν κατάλαβα απο τις κριτικές:
απλοι χοροί γίνονται εκεί ?
και αν ναι ποσο πάνε?
αυτο που κρατάω είναι ότι κερνας ποτο και μετά ανεβαίνεις δωματιο
με μινιμουμ κοστος 125 ευρω
Απλοί χοροί γίνονται και κοστίζουν 10 €, κάποιες κοροϊδεύουν όμως. Τα γυναικεία ποτά αρχίζουν από 15 € οπότε μίνιμουμ κόστος για να ανέβεις τη στενή σκάλα 115 €
πληρώνεις τα προκαταρκτικά δλδ , σε σχέση με ενα ξερό μπουρδελογαμήσι
Ας πούμε το περιτύλιγμα
Βρίσκουν και τα κάνουν την τελευταία φορά που πήγα αλλοδαπός έβαλε 50άρικο στο βρακί μίας πουτής
Από την πρώτη στιγμή το είχα πει.. Το Babylon απευθύνεται ξεκάθαρα σε τουρίστες και μαλιστα "ανενημέρωτους" , "Αμερικανάκια"..
Για τον σοβαρό Έλληνα, ο οποίος σέβεται τα χρήματά του (άσχετα με τον τρόπο που τα βγάζει) είναι κοροιδία. Υψηλές τιμές,χαμηλή ποιότητα, μέτριες υπηρεσίες.
Νομιζω το εδωσες στην πραγματικη του διασταση
Οφείλω να σε πληροφορήσω πώς δεν είναι κάτι διαφορετικό. Τα ίδια γίνονταν στο Lido, τα ίδια γίνονται στο Dream, στο FBI ,στο Caissa , στο Κινκυ, σε αυτό που είναι στο Γκάζι (μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα) και αλλού..Πηγα χθες Πέμπτη το μαγαζί 50% γεμάτο κατά τις 1, μερικοί τουρίστες που κάνανε μπαμ διασκεδάζοντας χορεύοντας και τέτοια που δε κανουν Έλληνες, γκομενάκια καμια 15ρια μερικά ψηλά ψηλομυτικα Ρωσσιδακια ντυμένα σα να πήγαιναν νυχτερινή έξοδο και κατι Ρουμανοβουλγαρες καλες και μετριες δε θυμάμαι ονοματα. Στριπ γίνεται σε στύλο στο μπάρ, χοροί απλοί 10 ευρώ καπου στο βάθος. Δε πρόλαβα να μιλήσω με πολλά γκομενάκια γιατί με προσέγγισε ψηλό(μου φανηκε με τα τακούνια ψηλότερη απο οτι ειναι) λατινικό μουνάκι. Συστήθηκε σα Βραζιλιάνα και λεω εδώ είμαστε. Λεπτή με μεση δαχτυλιδι αλλά έχει βυζί και κώλαρακι, μεγάλα μάτια κατσαρομαλλα. Κερασα ποτο απλο 10 ευρω, πρότεινε πριβέ "πάνω" με 50 ή 100 ευρώ ανάλογα με τα λεφτά θα καθόμουν μέχρι μισάωρο και θα έπαιρνα παραπανω. Ρώτησα τι προσφέρει το 100μπαλο μου ειπε θα πάρω αυτο που ψάχνω, με πήγε πανω σε ενα κλειστό πριβέ που έκλεινε με κουρτίνα. Πολύ κυριλέ κατάσταση με ενα τραπεζάκι και ενα μαύρο τεράστιο καναπέ σε ύψος (!) . Ξεκινήσαμε με χορό που έγινε σταδιακά γλωσσοφιλα , γλειφωμουνι και πιπα με προφυλακτικό. Τέλος τη γάμησα και λίγο στα τέσσερα δεν άντεξα πολύ λογο καύλας. Ο χώρος είναι απομονωμένος και το τραπεζάκι είχε μόνο χαρτομαντιλα σε τετράγωνο κουτι σαν αυτα του αυτοκινήτου αρα το μαγαζί μάλλον ξέρει οτι παίζει κάργα φραπές και ξεκωλιασματα πάνω.
Μου αρεσε η κατασασταση και η μουνάρα Ιζαμπέλα (στα γούστα μου). Οταν κατέβηκα ο νεαρος σερβιτόρος κραταγε το κινητό μου που ξεχασα ο μαλακας απο τη καυλα οταν ανέβηκα πανω, και με θυμόταν και το παρέδοσε σε εμενα. Για μενα κατι διαφορετικό θα ξαναπάω.