Ναι αλλα κάθονται με το χρονομετρο όπως διαβάζουμε από κριτικές και δεν το λέμε από το κεφάλι μας. Έχει τυχει να είμαι έτοιμος για γαμησι με γκομενα μετά το 10λεπτο , αν η άλλη έχει κατσει με το χρονομετρο στα 20 λεπτά τοτε είναι πρόβλημα. Θα δωσω τοσα λεφτά και πάλι δεν θα έχω αυτό που πληρωσα.
Έχει τυχει να χυσω στα 2 λεπτά εχει τυχει να χυσω στα 5 .... στα 10 ακομα και στα 20 η κάθε συνεύρεση είναι διαφορετική. Δεν ειμαστε ρομποτ. Αν λοιπον τυχει να χυσεις στα 20 και η άλλη εχει βάλει στο μυαλο της ένα τεράστιο χρονομετρο με 20λεπτά μεγιστο χρονο παραμονης τοτε από τα 15 λεπτά θα αρχισει να σε ξεπετάει.
Οποτε αν είναι έτσι πάς σε ένα Στριπ με 20 ευρώ το πολύ πινεις ένα ποτο παιρνεις και 2-3 χορους και μετά καπάκι σε ένα στουντιο οποτε 50+20 = 70 και παλι γλιτωσα το 15αρι.
Ετσι παει ρε φιλε αν σε βλέπουν σαν χρημα τους βλέπεις και εσυ το ιδιο. Ψυχρη συναλλαγή έχουμε ετσι φαινεται.
Ενα λεπτό να ξεκαθαρίσουμε οτι 1ο φυσικα και προκει για ψυχρή συναλλαγή οταν μιλάμε για πληρωμένο σεξ και 2ο δεν εχω τη παραμικρη πρόθεση να αμφισβητήσω τα γραφόμενα των αξιόλογων συναγωνιστών σχετικά με την ωρα.
Το θεμα ειναι να συνειδητοποιήσουμε τι θέλουμε και πόσο είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε για αυτό. Θα επιθυμούσα να έχουν χαμηλότερες τιμές αλλα ξέρω απο πριν οτι πληρώνω για 20λεπτα σεξ= 60 ευρω. Δεν εχω σκοπό να γαμήσω περισσότερο να σου πω ειλικρινά για μια πιστόλια, το παραπάνω τουλάχιστον για εμένα θα έπρεπε να έχει 2ο γύρο, το οποιο θα πάρω κολ γκερλ για να το καταφερω.
Μη μπερδεύουμε πράγματα ομως. Γαμάμε σε μεγάλη ποικιλία απο κολ γκερλς μεχρι στα μπουρδελακια ανάλογα τα γουστα και τις καύλες.
Δεν μπορώ να ακούω ομως οτι ειμαι "μαλακας" ή τέλος πάντων "δε ξέρω" οταν συνειδητοποιημένα παω σε καθε μαγαζι και παίρνω αυτο που θελω ετσι δεν ειναι?
Να κατακρίνουμε τις κακες υπηρεσίες ναι(οπως εκανε ενας προσφατα) και να αποφευγουμε τις φολες. Αλλο αυτο και αλλο να έρχετε ο καθενας και να γο παίζει εξυπνος να μας υποβιβαζει και καλα "να εγω γαμαω στο
Μεταξουργείο με 10 τωρα που ξερω εσείς εισαστε θύματα"
Είμαι λάθος?