μπορεις τυπε να στειλεις και εναν φιλο σου να της πει'ο ταδε(εσυ) θελει να τα φτιαξετε ':S :S :S

μπορεις τυπε να στειλεις και εναν φιλο σου να της πει'ο ταδε(εσυ) θελει να τα φτιαξετε ':S :S :S
γλωσσόφιλα και χουφτώματα 1ο ραντεβού 30 αυτή 27 εγώ...υπήρξε χέρι γιατί το παράκανα .
Επίσης τι μαλακία σε δέρνει και πιστεύεις ότι το παράκανες; 30άρα είναι, όχι 15, πιστεύεις οτι δε θέλει να γαμηθεί; Φυσικά και θέλει απλά στο μυαλό της δεν ήσουν αρκετά ποθητός.
Πάμε παρακάτω τώρα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα ρίξεις τα στάνταρ σου με σαβούρες.
Παίξαμε και χάσαμε.
Αποδεχόμαστε την ήττα μας και το κεφάλι ψηλά(και τα 2).
Και εις άλλα με υγεία!
Νταξ φίλος, συμφωνώ με τους παραπάνω. Εγώ να φανταστείς είχα κανά 2-3 μέρες ψηστήρι με γκόμενα από το γυμναστήριο όπου πάω (την έψαχνα και με έψαχνε). Ε, βγήκαμε κανά 2 φορές, αλλά η γκόμενα γούσταρε φουλ ξενύχτι μέχρι τις 7-8 το πρωί και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε καθημερινή βάση. Της λέω τι θα γίνει, γουστάρω τη πάρτη σου αλλά ξυδάκιας δε γίνομαι, είσαι να κάνουμε χωριό; Μου λέει γουστάρω την παρέα σου και... ΕΚΕΙ στο ΚΑΙ την έκοψα.. Ώπα ώπα, χάρηκα που σε γνώρισα καλά να περνάς και πήγα κατευθείαν σουρωμένος στη δουλειά μου![]()
![]()
![]()
Αλλά στον
μου. Μην αφήνεις καμία να σε κάνει "ψυχολόγο" της με το στανιό.
τυπε την ρώτησες ποτε ευθέως για ποιο λογο δεν γουστάρει να βγει μαζι σου και σου κανει την δυσκολη;;;
Θα καταλάβαινες από την απαντηση της πιστευω γιατι όπως κανεις εσυ εικασιες κάνουμε και οι υπολοιποι.
Σου χρωστάει μια απάντηση πιστευω και αυτό επειδή εσενα βγηκε ηδη μια φορά κάνατε ότι κάνατε και μετα απομακρυνθηκε.
Σκεφτόμουν κάτι σε φάση "κοίτα να δεις εγώ γούσταρα να βγούμε να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ ή και περισσότερα και ό,τι βγει. Από κει και πέρα ούτε σχέση ζήτησα ούτε τίποτα .Θες; Καλώς." Το θέμα είναι ότι κάθε μέρα την βλέπω και επειδή αυτή δουλεύει ας πούμε σε ένα κυλικείο είναι δύσκολο να μην μιλήσεις έστω και λίγο τυπικά.
φιλε εχασες ασχολεισαι ακομα...
Και να φανταστείς ότι βγήκα και με άλλη αλλά το μυαλό εκεί..
τυπε χαλατε την πιατσα γαμω την τρελα μου
γινεστε αγαπουληδες και παιρνει και εμας η μπαλα![]()
Αυτή είναι η καλυτερη προσεγγιση φιλε. Να ξέρεις τι σου γινεται και τι διαθέσεις έχει και η άλλη. Και για να μην μπορέσει ποτε καμια στο μέλλον να σε κατηγορησει για το οτιδήποτε γιατι ειχε προειδοποιηθεί εξαρχής. Δεν είναι θεμα ηττας αλλα διαφορετικών χαρακτηρων. Καλυτερα να μην ξεκινησει καν κάτι από το να παιδεύεστε μετα με χωρισμούς φασαρίες διαζύγια κτλπ.
Σκεφτόμουν κάτι σε φάση "κοίτα να δεις εγώ γούσταρα να βγούμε να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ ή και περισσότερα και ό,τι βγει. Από κει και πέρα ούτε σχέση ζήτησα ούτε τίποτα .Θες; Καλώς." Το θέμα είναι ότι κάθε μέρα την βλέπω και επειδή αυτή δουλεύει ας πούμε σε ένα κυλικείο είναι δύσκολο να μην μιλήσεις έστω και λίγο τυπικά.
τυπε χαλατε την πιατσα γαμω την τρελα μου
γινεστε αγαπουληδες και παιρνει και εμας η μπαλα![]()
Δεν φταιει ο τυπος, τον μαλακα τον έχουν παντα έτοιμο σε εφεδρεια. Ξέρουν αυτές τι κάνουν. Δεν εισαι εσυ αυτος που θα ασχοληθεί με τις μαλακιες της θα υπάρξει κάποιος άλλος. Αλλα και εμενα αυτό δεν με πειράζει. Από τη στιγμη που επιλέγω να μην ασχοληθώ με τις μαλακιες της και τα τερτίπια ας ασχοληθεί κάποιος άλλος να παιδευτεί και μετα από 10 χρονια θυελλώδους σχέσης να καταλαβουν τελικά ότι έπρεπε να ηταν ντόμπροι εξαρχής και να τρέχουν να τους τα λύσουν οι δικηγοροι. :S
Δεν φταιει ο τυπος, τον μαλακα τον έχουν παντα έτοιμο σε εφεδρεια. Ξέρουν αυτές τι κάνουν. Δεν εισαι εσυ αυτος που θα ασχοληθεί με τις μαλακιες της θα υπάρξει κάποιος άλλος. Αλλα και εμενα αυτό δεν με πειράζει. Από τη στιγμη που επιλέγω να μην ασχοληθώ με τις μαλακιες της και τα τερτίπια ας ασχοληθεί κάποιος άλλος να παιδευτεί και μετα από 10 χρονια θυελλώδους σχέσης να καταλαβουν τελικά ότι έπρεπε να ηταν ντόμπροι εξαρχής και να τρέχουν να τους τα λύσουν οι δικηγοροι. :S
H μαλακία είναι ότι μας εξιτάρει το δύσκολο ....
οχι φιλε δεν ειχα σχεση ειμασταν freeτυπε εισαι μορφη
καταφερες ναχεις σχεση χωρις να:S
το εχω γαμησει στις αρχες δεν ειχε γινει τιποτα:S :S :S
Τυπε,ξεκίνησες με το γκομενάκι Δεκεμβρη και το έληξες απόκριες χωρις καν να το έχεις γαμήσει;
Tι έληξες ακριβώς δηλαδή;![]()
Αυτο ειναι το αισιοδοξο σεναριοΘα επιμείνω θέλω να την μαρκάρω. "Μετά την δουλειά κερνάω καφέ". Αν δώσει άκυρο τέλος.