Νέα

Ψάχνω για δούλα(;) να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις μου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giannis98765
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Γεια σου. Μενω Θεσσαλονικη και γουσταρω ολα οσα ειπες. (τα ζηταω απο τους γκομενους μου :Ρ). Αν ενδιαφερεσαι, στειλε μου μηνυμα :)

ρε μαλακα μπαμπη δεν σου ειπα να μην πινεις στις 5 το πρωι ελεος
 

Nikossssssssss

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2016
Μηνύματα
102
Like
65
Πόντοι
1
Γεια σου Νατασσα στειλε μήνυμα για συναντηση nikost82@gmail. com
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.676
Like
14.834
Πόντοι
3.656
Συναγωνιστές καλημέρα και καλή χρονιά.

Ήθελα την βοήθειά σας.

Επιτρέψτε μου λίγα λόγια για να σας εξηγήσω.

Είμαι 30χρ, έχω τάσεις αυταρχικές εδώ και πολλάαα χρόνια.
Μου αρέσει να εξευτελίζω την παρτενέρ μου, να την βάζω να μου γλείφει τα πόδια, τον κώλο, να την φτύνω και να την χύνω στην μούρη, να την βρίζω, να την κατουράω και άλλα τέτοια, μαζί με τα all time παραδοσιακό σεξάκι και πίπα.  Γενικά να την διατάζω και να κάνει οτι της λέω αγόγγυστα (μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα). Δεν είμαι τόσο fan του ξύλου εκτός από μερικά σκαμπίλια..

Παλιότερα μέσα από αγγελίες έβρισκα αρκετές κοπέλες, (να διευκρινίσω ότι έχω σχέση οπότε δεν χρόνο να βγαίνω για ποτό κτλ, οτι βρίσκω το βρίσκω μόνο μέσα από το net, αγγελίες, chat, κτλ) άλλες στο τζάμπα επειδή τους άρεσε ο ρόλος της δούλας, άλλες με πληρωμή, είτε επαγγελματίες είτε ακόμα πιο συχνά κοπέλες που απλώς είχαν κάποια οικονομική ανάγκη και ενέδιδαν σε αυτά που ζητούσα επειδή πλήρωνα πολύ καλά. Έχω δώσει κατά καιρούς από 70 εως 420 ανάλογα την εποχή, το τι θα κάναμε, πόση ώρα κτλ

Τον τελευταίο καιρό όμως δυσκολεύομαι να βρω κάτι αξιόλογο. Είτε μου απαντάνε κάτι άσχημες ή κάποιες που το μονό που κάνουν είναι πίπα... Για αυτό λοιπόν ανοίγω αυτό το θέμα εδώ ώστε αν κάποιος φίλος ξέρει κάποια κοπέλα να μου προτείνει, ή κάποιον τρόπο να βρω κάποια, να με βοηθήσει.

Να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρει η κοπέλα να είναι δούλα με την κλασική έννοια, δηλαδή να φτιάχνεται με όλο αυτό, απλά να μπορεί να κάνει αυτά που ζητάω, ακόμα και αν δεν της αρέσουν, μόνο και μόνο για τα λεφτά, (πληρώνω καλά).

Ευχαριστώ

τυπε αυτα που ζητας τα κανει ο λεγκολας και τσαμπα μαλιστα  :grin: :grin: :grin: :gay:
αμα θες μπορεις να τον χεσεις κι ολας  :grin: :grin: :grin: :shit:
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.676
Like
14.834
Πόντοι
3.656
Θεωρείτε ανωμαλία το είναι κάποιος κάποιος αφέντης και να θέλει να τον υπηρετεί μια γυναικα;
κάτσε γιατί αυτό έχει ενδιαφέρον κοινωνιολογικά..

τυπε ο τυπος δεν ζηταει να του φτιαχνει καφε και να του πηγαινει τις παντοφλες η γυναικα  :S :S :S
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.245
Κριτικές
49
Like
22.248
Πόντοι
24.596

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Μηνύματα
112
Like
67
Πόντοι
1
Καλησπερα στην παρεα δοκιμασα την Ολγα εμεινα απολυτα ικανοποιημενος ΘΕΑ πληρη υποταγη!!!!!!!!
 

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Μηνύματα
764
Like
41
Πόντοι
6
αν πας εσυ για δουλος θα βρεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΦΕΝΤΡΑ  :s&m_1:!αλλιως υπαρχουν τα δροσερα αγορια του μπου που τα κανουν ολα! :gay:
 

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Μηνύματα
112
Like
67
Πόντοι
1
Ερωτική ταπείνωση, εννοείται η συναινετική χρήση ψυχολογικού εξευτελισμού σε ένα ερωτικό πλαίσιο, σύμφωνα με την οποία ένα άτομο διεγείρεται ερωτικά από τα έντονα συναισθήματα που νιώθει όταν ταπεινώνεται και εξευτελίζεται ή όταν ταπεινώνει κάποιον άλλον, συχνά (αλλά όχι πάντα) σε συνδυασμό με ερωτική διέγερση του ενός ή και των δύο συμμετεχόντων στην πράξη αυτή. Η ταπείνωση δεν χρειάζεται να είναι από μόνη της ερωτική γιατί, όπως γίνεται και με άλλες ερωτικές δραστηριότητες, το ζητούμενο είναι τα αισθήματα που αυτή δημιουργεί, άσχετα με την φύση της εκάστοτε δραστηριότητας. Μπορεί να είναι προφορική ή σωματική, (σχετικά) ιδιωτική ή δημόσια. Συχνά μπορεί να γίνει τελετουργική και αντίθετα με άλλες ερωτικές πρακτικές, μπορεί να ασκείται εύκολα και από απόσταση ή ακόμα κι από το Διαδίκτυο. Η διαφορά μεταξύ ταπείνωσης και Κυριαρχίας σε μια δραστηριότητα (όπως αυτή του ερωτικού ξυλίσματος για παράδειγμα) είναι πως το ζητούμενο αποτέλεσμα από την πράξη αυτή είναι πρωτίστως ο εξευτελισμός. Η εκάστοτε δραστηριότητα είναι απλά το μέσον για να επιτευχθεί ο εξευτελισμός.

Ενώ η ερωτική ταπείνωση είναι ένα κυρίαρχο μέρος του BDSM και κάποιων ερωτικών παιχνιδιών ρόλων, δεν έχουν γραφτεί πολλά για αυτήν. Ο εξευτελισμός στα πλαίσια της ερωτικής ταπείνωσης μπορεί να φτάσει σε επίπεδο που να είναι συναισθηματικά ή ψυχολογικά πολύ οδυνηρός για τον έναν ή τον άλλον συμμετέχοντα, ειδικά αν πρόκειται για δημόσιο εξευτελισμό. Επειδή η ερωτική ταπείνωση φτάνει εύκολα τα όρια του ακραίου -και για αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ακραίο "παιχνίδι"-, θεωρείται πως είναι καλύτερα να εξασκείται αφού πρώτα οι συμμετέχοντες έχουν διαπραγματευτεί τους όρους και έχουν ορίσει
 

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Μηνύματα
112
Like
67
Πόντοι
1
Καλησπερα jimjungle4322 αν διαβασεις καλα την αγγελια της σκλαβας βαζει ορους και δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε μια σκλαβα ,αποψη μου βεβαια !!!!!!!
 
OP
OP
G

giannis98765

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Μηνύματα
84
Like
6
Πόντοι
0
ο τιτλος λεει "η σκλαβα που δεχεται τα παντα" και στην περιγραφη εχει 5 πραγματα που δεχεται και 10 περιορισμους.... αντε γεια!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom