Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
περσυ καλοκαιρι και 10 εδιναν .και τελη 14 με μεσα 15 10+ αλλα ελεγαν οχι .περιμεναν 20 τουλαχιστονΑληθεύει ότι η Ρόμα έδινε 7 εκατομμύρια για τον Masuaku ?
Πόσο κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον παίκτη που αντικατέστησε τον Τσόρι?![]()

Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Μπαμ έκανε. Όχι απ΄την προηγούμενη βδομάδα. Από πέρσι. Μου περιμένανε και πρόκριση κάποιοι ¨ψύχραιμοι" ναούμε. Να δούμε, και δεν τέλειωσε τίποτα και λοιπές απατεωνιές. Ποιός να βάλει γκολ ρε; Ποιός; Ο Ιντέγιε; Αστεία υπόθεση. Πουλίδο; Χωρίς σχόλια.Δεν πιστεύω να έχει κανείς ελπίδες ότι θα προκριθούμε έτσι;
καλα μη αρχιζουμε και τις υπερβολεςΦανταστείτε τώρα αν όλα αυτά τα χρονια που πήγαινε απευθείας στο CL να έπαιζε πρώτα προκριματικά. Ούτε μια φορα δεν θα πέρναγε!![]()
καραπαπας:«Η θέση της διοίκησης είναι: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

....εγω τουλάχιστον αλλα θυμαμαι και θα ζω με αυτά...ολυμπιακος ειμαι και θα ειναι στις καρδιες μας..και όχι για τον κάθε πουστη τυχοδιωκτη....και εσεις που πηρατε φετος διαρκειας.......προσπαθω να καταλαβω το γιατι ????????? ..........Μαλλον η Ελλαδα του σημερα.... 
Σάλτα γαμήσου ρε Καραπαπά κι εσύ.καραπαπας:«Η θέση της διοίκησης είναι: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»
ελα τον μεγαλο επενδυτή του ολυμπιακου.....1-2-3 τον ηπιε............τοσες χρονιες με ψεματα...ένα πρωταθλημα του κολου κάθε χρονο...και καποιοι να χαιρονται για αυτό..![]()
![]()
....εγω τουλάχιστον αλλα θυμαμαι και θα ζω με αυτά...ολυμπιακος ειμαι και θα ειναι στις καρδιες μας..και όχι για τον κάθε πουστη τυχοδιωκτη....και εσεις που πηρατε φετος διαρκειας.......προσπαθω να καταλαβω το γιατι ????????? ..........Μαλλον η Ελλαδα του σημερα....
![]()
Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό; Μπαμ έκανε. Όχι απ΄την προηγούμενη βδομάδα. Από πέρσι. Μου περιμένανε και πρόκριση κάποιοι ¨ψύχραιμοι" ναούμε. Να δούμε, και δεν τέλειωσε τίποτα και λοιπές απατεωνιές. Ποιός να βάλει γκολ ρε; Ποιός; Ο Ιντέγιε; Αστεία υπόθεση. Πουλίδο; Χωρίς σχόλια.
Δυό αγώνες με τη Χαποέλ, ΚΑΜΙΑ ευκαιρία. Μαζουακού πούλο χτες, Φορτούνης δανεικός στον Ατρόμητο αύριο, Φιγκέιρας μην ξαναφορέσεις τη φανέλα, Ιντέγιε ανέκδοτο έχει καταντήσει η παρουσία του πλέον. Τα 'χουμε ξαναπεί χίλιες φορές-βαριέμαι πλέον. Ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη μαύρη αυτή σελίδα του συλλόγου. Selling club και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.

δε προκυπτει απο πουθενα αυτοΤελος ο μαρινακις μας παραταει γιατι του πρηξατε τα @@@. Ετοιμαστειτε για πετρινα χρονια φετος 4 θεση στο πρωταθλημα
και μια κεφαλια του καπινοερωτηση
σε 90+90=180 λεπτα παιχνιδιου, ο γαυρος εκανε 1 σουτ;