Διαγραμμένο μέλος 165440
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 203
- Πόντοι
- 66
Ετσι ειναι δυστυχως. Έχουμε κακους παιχτες.Είδα πάοκ, βάζελο και άεκ 2ο ημίχρονο. Πολύ καλύτερα παίξανε από εμάς όλοι αυτοί. Η θλιβερή αλήθεια αυτή είναι.
Ετσι ειναι δυστυχως. Έχουμε κακους παιχτες.Είδα πάοκ, βάζελο και άεκ 2ο ημίχρονο. Πολύ καλύτερα παίξανε από εμάς όλοι αυτοί. Η θλιβερή αλήθεια αυτή είναι.
H ομάδα χρειάζεται:
2 εξτρεμ. Σεμπά και Ντουρμάζ ειναι καλοι για Πλατανιά, για Ολυμπιακο όχι.
1 επιθετικό.
1 οχτάρι. Έχουμε γεμίσει 6αρια, ελεος.
1 στόπερ.
Δεν είναι το μαναδικό πρόβλημα ο στοπερ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι που ξερναμε βλεποντας ακραιους για τον πουτσο.
Να θυμίσω τι ακραιους ειχαμε: Τζορτζεβιτς - Γιαννακοπουλος, Γκαλετι - Λετο, Μιραλάς - Αμπντουν, Βαις - Καμπελ. Συγκρίνονται με τα ταγαρια που έχουμε τωρα?
Απ' αυτούς μόνο ο Λέτο είναι καλός.
Ρε με τι ασχολειστε καλοκαιριατικαΕίδα πάοκ, βάζελο και άεκ 2ο ημίχρονο. Πολύ καλύτερα παίξανε από εμάς όλοι αυτοί. Η θλιβερή αλήθεια αυτή είναι.

Το κανάλι με τη χειρότερη εικόνα απ' όλα τα κανάλια της γης. Χτικιό απ' όλες τις πλευρές ρε πστη μου.
Δεν πιστεύω να έχει κανείς ελπίδες ότι θα προκριθούμε έτσι;
Δε λες πάλι καλά που θα γλυτώσουμε το 5 ευρώ μπύρα σε κάποια καφετερια.Το κανάλι με τη χειρότερη εικόνα απ' όλα τα κανάλια της γης. Χτικιό απ' όλες τις πλευρές ρε πστη μου.
Μπορεί να παίξει καλύτερα απέναντι σε μία μέτρια ομάδα... όμως τα προβλήματα είναι μεγάλα.. φαίνεται ότι η ομάδα έχει μικρύνει από παίχτες και προπονητή άρα και από το να παρουσιάσει το ποιοτικό ποδόσφαιρο άλλων εποχώνΜε εμφάνιση όπως την προχτεσινή δεν περνάμε καμία ομάδα, ξεχάστε το.

Το κανάλι με τη χειρότερη εικόνα απ' όλα τα κανάλια της γης. Χτικιό απ' όλες τις πλευρές ρε πστη μου.
σωστοςO Ant1 έχει και HD.
Σωστό, το HD το είχα ξεχάσει. Θα δούμε σε HD τις γκολάρες του Ιντέγιε λοιπόν.σωστος
ο αντ1 ειχε την χειροτερη εικονα, αλλα τωρα με το hd ειναι ok