Στις ύβρεις παραθέτουμε επιχειρήματα και είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο γιατί πανω απ όλα είμαστε ανοιχτόμυαλοιΜην ασχολείσαι φιλε. ;)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στις ύβρεις παραθέτουμε επιχειρήματα και είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο γιατί πανω απ όλα είμαστε ανοιχτόμυαλοιΜην ασχολείσαι φιλε. ;)
Φιλε, καλά τα γραφεις και εδώ και πιο πάνω. Αλλά, συζήτηση κανεις με έναν υγιή φίλαθλο, όχι με πωρωμένους και μηδενιστές.Στις ύβρεις παραθέτουμε επιχειρήματα και είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο γιατί πανω απ όλα είμαστε ανοιχτόμυαλοι
Ο άλλος λέει ότι είμαι υπάλληλος του Γιαννακόπουλου, ο βλάκας, επειδή τον υπερασπίζομαι. Χωρίς να ξέρει ότι ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ του έχω κάνει έντονη κριτική γιατί δεν βοηθάει τον ερασιτέχνη. Αλλά και υπάλληλος του να ήμουν, θα ήταν τιμή μου, γιατί αυτός και καμιά δεκαριά άλλοι επιχειρηματίες που διοικούν εξαγωγικές επιχειρήσεις κρατάνε όρθια την ελληνική οικονομία. Δεν ξέρω ο τύπος τι δουλειά κάνει, αλλά αν ξεμείνει ποτέ και βγει στη γύρα για δουλειά ας στείλει κανα βιογραφικό κατά Βιανέξ μεριά. Είναι απ τις λίγες επιχειρήσεις που την περίοδο της κρίσης, όχι μόνο δεν απέλυσαν κόσμο, αλλά έχουν προσλάβει κιόλας.Φιλε, καλά τα γραφεις και εδώ και πιο πάνω. Αλλά, συζήτηση κανεις με έναν υγιή φίλαθλο, όχι με πωρωμένους και μηδενιστές.
Το πιθανότερο είναι να μιλάω όπως μου καβλώσει να ξέρεις. Ειδικά για σιχάματα, θα μιλάω όπως πρέπει.Εγώ δεν υπονοώ κανέναν. Θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη, προς το παρόν ασχολήσου με τον δικό σου κώλο και το τι μπαίνει εκεί μέσα και μίλα καλύτερα.
Όποιος ξέρει γι αυτήν εδώ ας στείλει πριβέ.
Για "αυταρχικές", "αφέντρες" κλπ. δεν έχω ιδία πείρα. Πες μας αν θες εσύ.Γνωρίζουμε αν η κυρία είναι κανονικη γυναίκα ? Όποιος ξέρει σίγουρα ας στείλει prive.
Όχι του τα 'χω πει και δια ζώσης.Και μιας και μιλάς για το Γιάννη Βογιατζή (πάντα εν τη απουσία του φυσικά) έναν άνθρωπο 85 χρονών,
Το είδα. Συγκινήθηκα κάπως. Θυμήθηκα κάτι τσακωμούς που κάναμε κάποτε με ανάλογα "επιχειρήματα" και τέτοιες φωτός. Μετά βέβαια μεγαλώνοντας (στην έκτη δημοτικού) τα σταματήσαμε...
Είμαι σίγουρος ότι σε άκουσε με προσοχή και κράτησε και σημειώσεις.Ο άλλος λέει ότι είμαι υπάλληλος του Γιαννακόπουλου, ο βλάκας, επειδή τον υπερασπίζομαι. Χωρίς να ξέρει ότι ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ του έχω κάνει έντονη κριτική γιατί δεν βοηθάει τον ερασιτέχνη.
Κοιτα τωρα να δεις πως εχει η κατασταση κυριε μπουφο....Και φυσικά η ανούσια κουβέντα περί πρέζας κλπ ξεκίνησε όταν άρχισαν να βρίζουν τον ΔΠΓ. Εγώ τους ρώτησα κάτι, μπροστά του θα τα λέγατε αυτά ? Οι περισσότεροι είπαν ναι. Και τους ξαναρώτησα γιατί δεν πάτε να του το πείτε. Απάντηση δεν πήρα. Φυσικά το να αποκαλείς κάποιον με τέτοιους χαρακτηρισμούς διώκεται ποινικά και ίσως αν χοντρύνουν πολύ τα πράγματα να χρειαστεί να αποδείξουν τα λεγόμενα τους.
Εγω αν ημουνα αντμιν θα ποιουσα την νησσαν, εκτος και αν.... Λετε ρε σεις ο Αντισθενης να ειναι ενας εκ των Τσουκαλα, Θεοδωριδη, Καραπαπα, για να μη πω ο Μαρινακης;Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
Εισαι αντμιν. Θα πρεπε να διαχωριζεις την βασικη θεματολογια του φορουμ απο τις υπολοιπες συζητησεις που κανουμε.
Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
Εισαι αντμιν. Θα πρεπε να διαχωριζεις την βασικη θεματολογια του φορουμ απο τις υπολοιπες συζητησεις που κανουμε.
Κι εγω συμφωνω μαζι σου. Βλακεια του ΑΝΤΙ να ασχολειται με τσιρακια.Aντι για μενα εισαι λιγο φαουλ. Μπορει ο τυπος να προκαλεσε, αλλα μην χρησιμοποιεις κριτικες που γραφονται ελευθερα στο φορουμ για να τον κρινεις.
δεν έμπλεξε τίποτα, απλά έδωσε και στους υπόλοιπους να καταλάβουν γιατί ο κορνέλιους μάχεται με τόσο σθένος υπέρ του αποδεδειγμένα πρεζάκια
τον γεμίζει τον κορνέ![]()

ο κορνελιους;;;;

καλα ρε ποσο μπουφος εισαι???το σανο αμάσητο το κατεβάζεις???Εγώ δεν υπονοώ κανέναν. Θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη, προς το παρόν ασχολήσου με τον δικό σου κώλο και το τι μπαίνει εκεί μέσα και μίλα καλύτερα.

τυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :aυτοι οι βαζελοι δεν πνηγηκαν????ας στειελει κανεις ναυαγοσωστες να τους σωσει![]()
νικη του θρυλου με 14-2 στο πολο επι του βαζελου

τι κοροιδευεις ρε μαλακατυπε δες τι τιτλο εχει το λεοφορος.γρ για το παιχνιδι :
Αν και οι παίκτες του Τεό Λοράντου μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά κερδίζοντας το σπριντ και κόντραραν τον Ολυμπιακό στα ίσα, στην συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν με 14-2.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπηκαν δυνατα κερδίζοντας το σπιρντ λεει!!!!!!!!!!! θα τρελαθώ ρε μαλακες, εχω χεστει από τα γελια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην το γελας τυπε...θα πνιγει κανενας καμια μερα, και θα μπλέξουμε ολοι μετα...aυτοι οι βαζελοι δεν πνηγηκαν????ας στειελει κανεις ναυαγοσωστες να τους σωσει![]()
νικη του θρυλου με 14-2 στο πολο επι του βαζελου