Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
[move][size=50pt]ΣΠΑΑΑΑΑΑΝΟΥΥΥΥΥΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΕΕΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΙΙΙΙΣ ΜΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΚΑΒΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!![/size][/move]

Μας ταραξε στις αγκωνιες παλι σημερα ο αγκωνιδης. Αντε να σταματησει ο λιγδας να ξεβρωμισει το μπασκετΜπράβο ρε ομαδάρα! Μπράβο Βασίλαρε! Τα 'λεγα απ' το ημίχρονο ότι θα νικήσουμε.
(το airball διαμαφτύδη συγκλόνισε)
την ειπες την χοντρομαλακια σου.... Θα ξεβρωμισει το μπασκετ αν σταματησει ενας απο τους 5 κορυφαιους Ελληνες μπασκεμπολιστες ολων των εποχων;Μας ταραξε στις αγκωνιες παλι σημερα ο αγκωνιδης. Αντε να σταματησει ο λιγδας να ξεβρωμισει το μπασκετ
Ναι κι απ' οτι λενε δυσκολο για τον επομενο αγωνα.ο Πριντεζης τραυματιστηκε?
Για τον συγκεκριμενο το εχω ξαναπει, το λεω και θα το λεω. Ειναι γνωμη μου και δεν αλλαζει.την ειπες την χοντρομαλακια σου.... Θα ξεβρωμισει το μπασκετ αν σταματησει ενας απο τους 5 κορυφαιους Ελληνες μπασκεμπολιστες ολων των εποχων;
Ναι κι απ' οτι λενε δυσκολο για τον επομενο αγωνα.
Τον Διαμαντιδη τον βλεπω οπως και τον Τζωρττεβιτς τον δικο μας. Ποτε δεν πουλησε Παναθηναικοφροσυνη (σαν τον Αλβερτη ας πουμε) και γενικα δεν προκαλει......Για τον συγκεκριμενο το εχω ξαναπει, το λεω και θα το λεω. Ειναι γνωμη μου και δεν αλλαζει.
Σεβασμο βρε γιδι.Οτι ειναι ο Σπανουλαρος για το Ελληνικο μπασκετ ειναι και ο Διαμαντιδης.Μας ταραξε στις αγκωνιες παλι σημερα ο αγκωνιδης. Αντε να σταματησει ο λιγδας να ξεβρωμισει το μπασκετ
Σεβασμο βρε γιδι.Οτι ειναι ο Σπανουλαρος για το Ελληνικο μπασκετ ειναι και ο Διαμαντιδης.
Σκασε επιτομη της αγαμιας.σκασε ηλιθιε
Eσυ γιατι πεταχτηκες σα τσουτσου τωρα; Μεχρι να ερθει η ομαδα σου στα επιπεδα του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου για να μπορεις να μιλησεις, μουγκα....Σκασε επιτομη της αγαμιας.
Η ομαδα μου γαμει και παο και ολυμπιακο και γενικα τα παντα ολα τυπε.Eσυ γιατι πεταχτηκες σα τσουτσου τωρα; Μεχρι να ερθει η ομαδα σου στα επιπεδα του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου για να μπορεις να μιλησεις, μουγκα....

ΝαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΗ ομαδα μου γαμει και παο και ολυμπιακο και γενικα τα παντα ολα τυπε.![]()

Να τον παιρνεις οπως θες τυπε,μου ειναι συμπαθεις οι γκει.Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
![]()
Με το στομα η με τον κωλο;![]()
![]()