Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πολυ καυλιαρα αυτή !
σλόου δε μπάζ...απορώ με όλους αυτούς τους αγάμητους που τρώνε ή έφαγαν κατά το παρελθόν κόλλημα με αυτό το μπάζο
Δεν την λες μπαζο τη Νταϊάνα. Τουλάχιστον οχι πριν απο χρόνο που πηγα τελευταία φορά.
Καλησπέρα. Εχω καιρό να επισκεφθώ το Λ. 10. Είναι εκεί ακόμα η Χαρά, το δυνατό καυλάκι; Εχει αρχίσει επιτέλους να κάνει διπλό με άλλη κοπέλλα;
νικο το καυλακι ακομα εκει ειναι αλλα με τα λεφτα που παιρνουν για το απλο προγραμμα δεν εχω τολμησει καν να ρωτησω τη τιμη για διπλο..Καλησπέρα. Εχω καιρό να επισκεφθώ το Λ. 10. Είναι εκεί ακόμα η Χαρά, το δυνατό καυλάκι; Εχει αρχίσει επιτέλους να κάνει διπλό με άλλη κοπέλλα;
Δεν την λες μπαζο τη Νταϊάνα. Τουλάχιστον οχι πριν απο χρόνο που πηγα τελευταία φορά.
...όχι...πολυ καλο μασαζ η νταιανα και πολυ καλο σοσιαλ... πηγα κουπονατος και δν την ανοιξα για περετερο.. παιζει εξτρα φραπες μονο με κουπονι?
η νταιανα ειναι μια κοντη;κανει φουλ;Δεν την λες μπαζο τη Νταϊάνα. Τουλάχιστον οχι πριν απο χρόνο που πηγα τελευταία φορά.
η νταιανα ειναι μια κοντη;κανει φουλ;
Πέρασμα πριν από λίγο μάλλον κλειστά λόγω τριημέρου...