Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Οι Ρώσσοι θα βγουν πρώτοι και εσύ τέταρτος! Εκεί να δεις πούτσα!Και τώρα Βαρκελωνη για να δεσει το γλυκό.
![]()
Ατελείωτο γαμήσι!

Φαε πουτσα τωρα στα 4.εγω δν το λεω και ντερμπι, απλοι πελατες μας ειναι, ομαδουλα γ-δ εθνικης, να μην πω ερασιτεχνικο![]()
![]()
ΘΡΥΛΕ θεε μου ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιειτε καμια Σοδα να το Χωνεψετε...Τα Κοζια Αλλαξανε!!!Το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ!!! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ. ΓΑΜΙΟΟΛΕΕΣΣ...

XAXAXAXAXAXA...ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗΔΕΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ... ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΦΑΣΗ.. ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ αεκακια.. ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΦΑΠΑ.. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΟ ΑΜΥΝΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ...![]()
Kαταλαβανεις οτι η ομαδα σου κοστιζει 75 μυρια,η αεκ 23,και το οτι λες οτι σε αδικησε η διαιτησια,σε κανει μαλακα;Που ακριβως σε αδικησε,για πες να μαθουμε και εμεις.Προσοχή όμως. Η κάκιστη εις βάρος μας διαιτησία δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει. Αντικειμενικοί που ενδιαφέρονται για το καλό ποδόσφαιρο και για ρομαντικές εποχές με αγιόκλημα και γιασεμιά δεν υπάρχουν. Γι' αυτούς είναι όλα δίκαια όταν αδικείται ο Ολυμπιακός - τα ξέρουμε αυτά. Το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν πάει καθόλου καλά και τον προπονητή σαν πολύ να τον θεοποιήσαμε. Τσόρι αλλαγή στο 85' (!) ενώ παίζαμε με 9 το κερασάκι στην τούρτα. Εξαφάνισε-έδιωξε Φίνμπο κι έχουμε μείνει ουσιαστικά χωρίς φορ (ο Ιντέγιες δε μπορεί να κάνει ούτε σωστό βήμα στο γήπεδο όχι φάση και σουτ). Παίχτης Σεμπά δεν υπάρχει. Ούτε Ντα Κόστα...
δεν ειδα το ματσακι γιατι δουλευα αλλα εμαθα οτι ο γαυρος εφαγε κοκκινη και νομιζα οτι ητο πρωταπριλια

τον αδικησε η διαιτησια,που να στα λεωδεν ειδα το ματσακι γιατι δουλευα αλλα εμαθα οτι ο γαυρος εφαγε κοκκινη και νομιζα οτι ητο πρωταπριλια

Kαταλαβανεις οτι η ομαδα σου κοστιζει 75 μυρια,η αεκ 23,και το οτι λες οτι σε αδικησε η διαιτησια,σε κανει μαλακα;Που ακριβως σε αδικησε,για πες να μαθουμε και εμεις.