Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μαζι με το IQΓύρω στο 1.80 πρέπει να είναι αυτή ε;
Ουτε η Τζουλια Αλεξανδρατου η πορνοσταρ δεν επιανε τοσα,αν και μερικοι μετα τους μαυρους την ειχαν σιχαθει.Ποσα θα εδεινες τυπε?
εδω παιζουν μεγαλα πορτοφολια εχουν πεσει και προσφορες για 5.000
οποτε πρεπει να ανεβεις παραπανω
Ουτε η Τζουλια Αλεξανδρατου η πορνοσταρ δεν επιανε τοσα,αν και μερικοι μετα τους μαυρους την ειχαν σιχαθει.
Περιττη η επισημανση,δε το ειπα για σενα.Αν και ειναι δελεαστικο αυτο το ενδεχομενο ως επιθυμια.εγώ δεν είμαιι ούτε βίζιτα ούτε πορνοστάρ όμως, στη τύχη λένε ποσά για να περνάει η ώρα
Περιττη η επισημανση,δε το ειπα για σενα.Αν και ειναι δελεαστικο αυτο το ενδεχομενο ως επιθυμια.
Το ιδιο πραγμα λεμε,πετανε διαφοροι ποσα κουβεντα να γινεται.πως περιττή βρε άνθρωπε?
λες τέτοια ποσά δεν έπιανε ούτε η Τζούλια και σου εξηγώ πως ούτε εγώ τα πιάνω
τώρα αν μας ενημέρωσες για το κασέ της Τζούλιας συγκριτικά με το ανύπαρκτο το δικό μου, έτσι στο άκυρο, οκ τι να σου πω...
εγώ δεν είμαιι ούτε βίζιτα ούτε πορνοστάρ όμως
πως περιττή βρε άνθρωπε?
λες τέτοια ποσά δεν έπιανε ούτε η Τζούλια και σου εξηγώ πως ούτε εγώ τα πιάνω
τώρα αν μας ενημέρωσες για το κασέ της Τζούλιας συγκριτικά με το ανύπαρκτο το δικό μου, έτσι στο άκυρο, οκ τι να σου πω...
Πριν λίγες μέρες είπες ότι είσαι αυτοσυντήρητη. Πώς τα καταφέρνεις; Τα Αγγλικά σου είναι μέτρια απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, άρα για ιδιαίτερα σε παιδιά δεν κάνεις. Επίσης, φρονώ ότι είσαι νυμφομανής, γεγονός που ενισχύει την κρίση μου ότι δεν κάνεις για ιδιαίτερα. Όσο αφορά τη φωτογραφία, άντε και φωτογράφισες 1-2 ξέκωλα 2 φορές στη ζωή σου. Από πού βγάζεις λεφτά και είσαι αυτοσυντήρητη;;;
Από καμιά βίζιτα μήπως;;
Πριν λίγες μέρες είπες ότι είσαι αυτοσυντήρητη. Πώς τα καταφέρνεις; Τα Αγγλικά σου είναι μέτρια απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, άρα για ιδιαίτερα σε παιδιά δεν κάνεις. Επίσης, φρονώ ότι είσαι νυμφομανής, γεγονός που ενισχύει την κρίση μου ότι δεν κάνεις για ιδιαίτερα. Όσο αφορά τη φωτογραφία, άντε και φωτογράφισες 1-2 ξέκωλα 2 φορές στη ζωή σου. Από πού βγάζεις λεφτά και είσαι αυτοσυντήρητη;;;
Από καμιά βίζιτα μήπως;;
Από καμιά βίζιτα μήπως;;

Από καμιά βίζιτα μήπως;;
Είναι τράστ φάντ κίντ και σόσιαλαϊτγιού χάβ μι ολ φίγκιουρντ άουτ![]()