Tζαφάρ Ιρισμέτοφ, Θεοφύλακτος Νικολαίδης, Ξενοφών Γήττας,Σαίνιο,Μαλέκος,Ρουμπάκης, Πίτσος,Ζουτάουτας,Μάουρο Σίλβα... θα προσπαθήσω να θυμηθώ κι άλλους για να βγει 11αδα!
όλοι οι παραπάνω ήταν μεν άχρηστοι,αλλά ήταν ποδοσφαιριστές στοιχειωδώς...2 περιπτώσεις ξεχωρίζουν που πήραν και 1 εκ περίπου ο καθένας για να φύγουν!!!!...απίστευτο
μιλάω για Κονσεισάο και Ντάνι.....το απόλυτο τίποτα
ΥΓ φίλε αν εννοείς τον Πατρίτσιο Καμπς του ΠΑΟΚ,κάνεις μεγάλο λάθος...ήταν καλός παίκτης
όλοι οι παραπάνω ήταν μεν άχρηστοι,αλλά ήταν ποδοσφαιριστές στοιχειωδώς...2 περιπτώσεις ξεχωρίζουν που πήραν και 1 εκ περίπου ο καθένας για να φύγουν!!!!...απίστευτο
μιλάω για Κονσεισάο και Ντάνι.....το απόλυτο τίποτα
ΥΓ φίλε αν εννοείς τον Πατρίτσιο Καμπς του ΠΑΟΚ,κάνεις μεγάλο λάθος...ήταν καλός παίκτης
Πιο μεγάλο παλτό από του Φερουζέμ δεν υπήρξε στην ΑΕΚ.Εξαιτίας του χάσαμε το πρωτάθλημα στο 4-3 με τον θρύλο και μετά ζήταγε και τα ρέστα ο μαλάκας.Επί ENIC πήραμε τόσα παλτά που ανταγωνιζόμασταν την βιομηχανία γουναρικών της Καστοριάς.Θυμάμαι και έναν άλλο εκείνη την περίοδο.Έναν πολωνό,τον Μιελκάρσκι.Τι άμπαλοι ήταν αυτοί γαμώ.
ντάνι γκαρσία και τάτσης χαλαρά
α και η κόμπρα (ρωτήστε τον Αλέ)
ο ντομί δεν ήταν άσχημος παικτης και το απεδειξε στα πρωτα παιχνιδια της προηγούμενης χρονιάς, αλλα μετά τραυματίστικε.
ούτε ο ουαντού
παλιότερα ο καζιμιέρσκι
Μιχάλης Κωνσταντίνου. Στον ΠΑΟ. Γνωστος και ως ''the coat''. 9 στις 10 διεκδικήσεις έκανε επιθετικό φάουλ. Ηταν που ήταν άσχετος, όταν ήταν σε εμας τα έφτιαξε και με την Κάρτσωνα (γνωστη νεκροθαύτης αθλητών) και έδεσε.
Εγώ είμαι οπαδός `μικρής' ομάδας που τώρα είναι στην Γ΄ εθνική, έχω δει σαβούρα... πιο εύκολο να σας γράψω τους καλούς που πέρασαν από την ομάδα μου τα 20 τελευταία χρόνια παρά τους άχρηστους, γεμίζω τηλεφωνικό κατάλογο...
Μιχάλης Κωνσταντίνου. Στον ΠΑΟ. Γνωστος και ως ''the coat''. 9 στις 10 διεκδικήσεις έκανε επιθετικό φάουλ. Ηταν που ήταν άσχετος, όταν ήταν σε εμας τα έφτιαξε και με την Κάρτσωνα (γνωστη νεκροθαύτης αθλητών) και έδεσε.