Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απ όλα έχει ο μπαξές, και κατάλευκες /ξανθιές, και πίσσα κατράμι, και μιγάδες (μουλάτες) που είναι και η πλειοψηφία.κανω και εγω μια γενικη ερωτηση σαν ασχετος
ολες οι γκομενες εκει ειναι μαυρες μαυρες η εχει και λατινες κουκλες?
οσο για τα casas οταν παμε να υποθεσω θα βρουμε εκει ψαχνοντας.κανω και εγω μια γενικη ερωτηση σαν ασχετος
ολες οι γκομενες εκει ειναι μαυρες μαυρες η εχει και λατινες κουκλες?
Παράξενο πράγμα.... Κουβανα σου ζήτησε εξτρα για κώλο;;;;;spiros1968 σε ευχαριστώ. ξέρω πως είσαι παλιοκαραβάνα και έλπιζα να μου απαντήσεις. το καλοκαίρι θέλω να ξαναπάω αλλά αυτην την φορά θέλω να είμαι διαβασμένος και να μην πιαστώ κορόιδο.
θυμάμαι μια κουβανή μουλάτα που πείρα στο ξενοδοχείο. έπρεπε να δώσω καμια 30-40 στους σιεκουριτάδες και άλλα τόσα στην κοπέλα. σε κάποια φάση ήθελα να την πάρω απο πίσω και ήθελε άλλα 20-10. τότες έβγαλα από την βαλίτσα ένα άρωμα και τις πρότεινα ανταλλαγή. αυτή τρελάθηκε. "περφούμο, περφούρμο" αναφώναξε. "σι περφούρμο" της απάντησα. έκανε μια χαρά όταν πήρε το άρωμα που δεν περιγράφετε. το είχα αγοράσει μια στερλίνα από το pound shop!
για αυτό σκέφτηκα ότι κάποια πράγματα έχουν περισσότερη αξία από τα λεφτά λόγο έτσι θα μπορούσα να τις ανταμείψω με συνδυασμό από δώρα και λεφτά.
πολύ παράξενο......... Συνηθως για να μη πω παντα οι Κουβάνες στηνουν πρωτα κώλο και μάλλον πρεπει να της ζητησεις ....μουνι. Ετσι δεν είναι Σπυρο, ή αλλάξανε τα πραγματα;

ένα θα πώ τετοιες γυναίκες δεν υπήρχαν πουθενά ούτε στα ονειρά μου..
Για να μην τα πολυλογώ η Αβάνα για μένα είναι η καλύτερη πόλη που εχω πάει για διασκέδαση.Μετά απο 5 μέρες στην Αβάνα φύγαμε για το ιστορικό τρινιδάδ με τα διατηρητέα σπίτια και τις φάρμες κροκοδείλων του γκουαμά, εκεί βόλτα με σκάφος στα χωριά των ινδιάνων κ ο καλύτερος μεζές κροκόδειλος!!! Να είχα ενα ουζάκι θα ήταν must.Επίσκεψη στην σαντα κλάρα που δώθηκαν οι μάχες της επανάστασης κ φυσικά στο μαυσωλείο του ηγέτη Τσε κ βάρα! Το βράδυ καταλήξαμε σε ένα ξενοδοχείο στην πενινσούλα ανκόν! Την άλλη μέρα φτάσαμε στο καλύτερο θέρετρο της καραιβικής το γνωστό βαραδέρο κ καταλήξαμε στο ρεσορτ melia varadero 5*.Μόλις βγήκα στην παραλία έπαθα...κοίταζα μισή ώρα μέχρι να καταλάβω που ήμουν,λές κ ήμουν σε virtual reality...απέραντη παραλία κοκοφοίνικες γαλαζοπράσινα νερά κ φοβερή θέα,αλλά μπάζα τουρίστριες..αν φορτώσετε απο αβάνα ειναι κάλα για διακοπές με gf..Το βράδυ μας πήγανε σε στεκι κουβανών που έκαναν υπαίθριο λάτιν πάρτυ,οι τουρίστες δεν το ήξεραν γιαυτό άξιζε πολύ,σάλσα μερέγκε κλπ ο χαμός.Φόρτώσα ενα όμορφο μιγαδάκι & βουρ ξενοδοχείο αλλά έσκασα και 60$ στην πόρτα.Την επόμενη εκδρομή στο κάγιο μπλάνκο με καταμαράν κ μπάνιο μαζι με δελφίνια φοβερή εμπειρία.
το καλύτερο 
ήττα ...

Ναι τοσα περιπου παιρνουν, αλλα αν μπεις στη λογική.... "ξοδευω την ημερα οσο ενα μηνιατικο Κουβανου" οποτε ειμαι αρχοντας, τοτε την πάτησες. Η Κουβα για τον τουρίστα και ειδικα αυτον που πρωτοπηγαινει και δεν εχει ακρες δεν ειναι καθολου φτηνη.... Πανακριβη θα σουλεγα..... Καπου ενα χιλιαρικο υπολογισε για εισητηρια, και +200 ευρα την μερα ξενοδοχειο, κλαμπ, πουτανες, φαγητο, ποτα, ταξιά. Οπου πας θα πληρωνεις σε σκληρο νομισμα, και οπως σου ειπα δεν ειναι και πολυ φτηνα. Τωρα αν πας στο στιλ μπατιροτουριστα (καταλαβαινεις τι σου λεω) αντε να θελεις τα μισα.Ωραίος ο fidelio !
Περίπου πόσο σου κόστισε η όλη φάση, επειδή με έψησες να το βάλω στα υποψήφια ταξίδια !
25$ το μήνα παίρνουν ?![]()