kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
πονας τσουλακι????Μην τους θυμιζεις τις επερχομενες πουτσες γιατι πονανε ακομα τα κωλαρακια τους , καυσε να στρωσει πρωτα το κωλοτρυπηδι![]()
![]()
....
απο εμας θα σκουζετε παντα ομως
πονας τσουλακι????Μην τους θυμιζεις τις επερχομενες πουτσες γιατι πονανε ακομα τα κωλαρακια τους , καυσε να στρωσει πρωτα το κωλοτρυπηδι![]()
![]()
....
Το σίγουρο είναι ότι ο Μπάοκ και ο Παναθηναικός θα φάνε καλά μετά την χθεσινή ήττα μας ;) ;) ;) ;)
τυπε ανυπομονω για τα ματσακια ζελου-αϊντχοφεν. Τιτανομαχια Γιαννακη Αναστασιου με Φιλιππα Κοκου. Ο ενας θα δινει το ματς στον αλλο και ο άλλος δε θα το παιρνει.![]()
![]()
![]()
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα τύπε έστω στο Γιουρόπα θα πηγαίνουμε,ενώ εσάς σας βλέπω για Ιντερτότοτο σιγουρο ειναι οτι δεν παιρνουμε βαθμους σαν χωρα ουτε με καραμπινα :S
Έτσι το κόβω και εγώ..εσείς βλέπω να περνάτε πάντως στους 32,μετά την νική της Ντιναμό σήμερα![]()
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα τύπε έστω στο Γιουρόπα θα πηγαίνουμε,ενώ εσάς σας βλέπω για Ιντερτότο
στο καραισκάκη μπορεί τη μπούτσα να τη φάει και η γιουβέντους...για έξω δεν το συζητώ...σίγουρες ήττες!!!!
Εγω παντως επαιξα νικη της Εστοριλ.Noμίζω μας συνέφερε η σημερινή νίκη της Δυναμό. Εφόσον χάσαμε από αυτη. Να πάμε για δεύτερη θέση . Αλλά το θέμα είναι μπορούμε? Να δούμε τι θα κάνουμαι σήμερα
Τον Αστέρα άσσο τύπεΕγω παντως επαιξα νικη της Εστοριλ.
ξερεις τυπε? το επιπεδο που μιλαμε δεν ειναι σαν εσας....μονο 16 ομαδες θα περασουν φαντασου ποσο δυσκολο ειναι...εσεις σχεδον δεν εισαστε στης 16 της ελλαδαςΜε τη Γιουβέντους το θέμα είναι οτι και φορμαρισμένη είναι φέτος, και εσύ δεν φαίνεσαι τοσο δυνατός οσο τις τελευταίες χρονιές και έχεις ανομοιγένεια ως ομάδα, αλλά και η παράδοση που δεν σας ευνοεί
τυπε βλεπω να το παιζουν στο μπαρμπουτι το ματςχχαχαχαχαχαχαα επιδεδο σουμπουτεο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χ2 στο 1,48.Τον Αστέρα άσσο τύπε![]()
Με τη Γιουβέντους το θέμα είναι οτι και φορμαρισμένη είναι φέτος, και εσύ δεν φαίνεσαι τοσο δυνατός οσο τις τελευταίες χρονιές και έχεις ανομοιγένεια ως ομάδα, αλλά και η παράδοση που δεν σας ευνοεί

ελα ρε μαλακατυπε βλεπω να το παιζουν στο μπαρμπουτι το ματς
προβλεπω συζητηση των δυο γιγαντων πριν τον αγωνα:
Γιαννης: Ελα ρε δικε μου.
Φιλιππας: Ελα ρε παλιε μου συμμαθητη, τι κανεις;
Γιαννης: Θυμασαι ρε δικε μου τοτε στην Ολλανδια που διαβαζαμε για να παρουμε διπλωμα προπονητη;
Φιλιππας: Πως δε θυμαμαι ρε τυπε. Και οι δυο απο τον Κουμαν αντιγραψαμε που καθοταν μπροστα-μπροστα.
Γιαννης: Να ναι καλα το παληκαρι
Φιλιππας: Καλα ειναι ο σπασικλας. Στη Σαουθαμπτον ειναι τωρα
Γιαννης: Ε οταν αυτος διαβαζε εμεις γαμουσαμε Ολλανδεζες
Φιλιππας: Εγω γαμουσα, εσυ ματι επαιρνες. Που να γαμησεις εσυ με αυτα τα μουτρα.
Γιαννης: Αστα αυτα τωρα συναδερφε, για το ματσακι θελω να μιλησουμε το αυριανο.
Φιλιππας: Τι να πουμε;
Γιαννης: Ε να μωρε, τωρα, βαριεμαι να φτιαχνω τακτικες και συστηματα.
Φιλιππας: Κι εγω το ιδιο. Τα βαριεμαι αφανταστα αυτα. Μοντελο επρεπε να γινω.
Γιαννης: Σε προλαβε ο Τζορβας τυπε.
Φιλιππας: Τι λες να κανουμε;
Γιαννης: Να μωρε, δεν το παιζουμε στο μπαρμπουτι, κι οποιος νικησει, καθεται να χασει στον αγωνα
Φιλιππας: Α μωρη κουφαλα, ξερεις οτι στο μπαρμπουτι σε παω πιπα-κωλο και θες να το εκμεταλλευτεις!
Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ συμφώνησε με τον OTE TV, για τα εντός έδρας της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τις δυο πλευρές να παραχωρούν κοινή συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα
Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη συνδρομητική πλατφόρμα, έτσι ώστε να μεταδίδονται από τις συχνότητες OTE Sport όλα τα παιχνίδια που θα γίνουν στο ΣΕΦ για τη φετινή Basket League.
Αναλυτικά:
Ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, στις 11.00 πμ (η ώρα προσέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά) στο ξενοδοχείο Metropolitan (Συγγρού 385, Αθήνα).
γαμησε τα.. :Sαρα και μπασκετ θε πρεπει να τρεχουμε σε καφε για να βλεπουμε ... ειδικα τα ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και ΟΣΦΠ-ΠΑΟ