- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.944
- Πόντοι
- 17.085

www.imagebam.com/image/dc4fca351860575]

Τι λες ρε βόδι; εεε βόδι....
Τι λες ρε βόδι που δεν ήτανε παντρεμένοι..... (αν και δεν είναι αυτό το καθεαυτου θεμα μας) απλα βλεπω ότι το εχεις υπογραμισει...
Ερωμενη ητανε. Ολες οι γυναικες καθισταντε ερωμενες πριν το γαμο.... Αλλα την παντρευτηκε....
το "Αυτοματο διαζύγιο" που ειχε ψηφιστεί επι Παπαδοπουλου το έχεις ποτε ακούσει; ΤΟ εκανε για παρτι του.... 3-4 μερες μονο τεθηκε σε ισχυ... ισα-ισα για να μπορεσει να χωρισει και να παντρευτει την ερωμενη του......

Τις καλημερες μου σε ολους και ειδικα στον αδερφουλη hitman.Ωραια μερα σημερα!Πολυ ευκολα χθες.το μονο σημειο που με χαλασε ειναι που χαλαρωσαμε και υπηρχε κινδυνος ισοφαρισης.Δεν θα το αντεχα να το δω.Μπραβο στην ομαδαρα μας και μπραβο και στον σενιορ μιτσελ που περσυ τετοια εποχη οι 'επιστημονες' δημοσιογραφοι ελεγαν να φυγει γιατι δεν πηγαινε καλα στα φιλικα.Ωραια εκδρομη θα ειναι και στην Μαδριτη γιατι θα μας εχουν και αχτι.Καλά τα βαζέλια και η πράσινη στάνταρ χθές βράδυ αναρωτιόντουσαν.. Τι εξώφυλλο να βάλουμε? Ο τράκης θα είχε ξεκινήσει από νωρίς τα κοκόρια και είπε γράψτε ατλετικο κερατσινίου.
Δε μας είπε όμως στο ίδιο εξώφυλλο ρε γαμώτο για την ΑΕΛ Καλλονή United λίγα λόγια...
κουλαρεεεεεεεε.....Τις καλημερες μου σε ολους και ειδικα στον αδερφουλη hitman.Ωραια μερα σημερα!Πολυ ευκολα χθες.το μονο σημειο που με χαλασε ειναι που χαλαρωσαμε και υπηρχε κινδυνος ισοφαρισης.Δεν θα το αντεχα να το δω.Μπραβο στην ομαδαρα μας και μπραβο και στον σενιορ μιτσελ που περσυ τετοια εποχη οι 'επιστημονες' δημοσιογραφοι ελεγαν να φυγει γιατι δεν πηγαινε καλα στα φιλικα.Ωραια εκδρομη θα ειναι και στην Μαδριτη γιατι θα μας εχουν και αχτι.
Το όργωσε τύπεχυνω με τον μιλογιοβανοβιτς (ή πως τον πουτσο τον λενε).....17χιλιομετρα δεν ειδα ποτε ξανα απο παιχτη του θρυλου....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μπορει ο ομαρ...σε κεινη τη θεση εχουμε εξαλλου τον ανυπερβλητο σαλινο, οποτε νο προμπλεμ.....Μαζουακου,Ομαρ, Κασαμι, Αφελαϊ, Μουλαχασανοβιτς οι κορυφαιοι
Ο Αφελάι δεν ήταν και τόσο καλός...όπως και ο Ομάρ..Κατά την γνώμη μου Κασάμι,Μιλιβόγιεβιτς και Ρομπέρτο ήταν από τους κορυφαίους.Μικρή σημασία έχει πάντως !Μαζουακου, Ομαρ, Κασαμι, Αφελαϊ, Μουλαχασανοβιτς οι κορυφαιοι
ο Μιτσελ σε ολες τις αλλαγες του σωστος (κι ας ξινισε ο Τσορι που τον εβγαλε στο 57', δε μπορουσε αλλο και το ειδε ο προπονητης)
να πω οτι με εκανε πουτανα ο Χρηστιδης για Μήτρογλου
κεντρικο αμυντικο διδυμο δεν εχουμε, καμια δεκαπενταριά κεφαλιες σε διεκδικησιμες μπαλες πηρε ο Ματζουκιτς (πρεπει να ειναι ετοιμος ο Σιοβας οπωσδηποτε μεχρι το ματς με τη Μαλμε)
οσοι λενε για Παρι, το χτεσινο ματς εμοιαζε με αυτο με τη Ματζεστρε μεσα εδω, καμια σχεση με Παρι. Και γι αυτο νικησαμε (το ελεγα χτες στο μοϊκανο)
Τις καλημερες μου σε ολους και ειδικα στον αδερφουλη hitman.Ωραια μερα σημερα!Πολυ ευκολα χθες.το μονο σημειο που με χαλασε ειναι που χαλαρωσαμε και υπηρχε κινδυνος ισοφαρισης.Δεν θα το αντεχα να το δω.Μπραβο στην ομαδαρα μας και μπραβο και στον σενιορ μιτσελ που περσυ τετοια εποχη οι 'επιστημονες' δημοσιογραφοι ελεγαν να φυγει γιατι δεν πηγαινε καλα στα φιλικα.Ωραια εκδρομη θα ειναι και στην Μαδριτη γιατι θα μας εχουν και αχτι.
τυπε οποτε νικαμε στο CL θα γραφεις με τονους?Ο Αφελάι δεν ήταν και τόσο καλός...όπως και ο Ομάρ..Κατά την γνώμη μου Κασάμι,Μιλιβόγιεβιτς και Ρομπέρτο ήταν από τους κορυφαίους.Μικρή σημασία έχει πάντως !
Ο Αμπιντάλ στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη πάντως !
μια χαρα ηταν ο ομαρ ρε σεις :oδεν μπορει ο ομαρ...σε κεινη τη θεση εχουμε εξαλλου τον ανυπερβλητο σαλινο, οποτε νο προμπλεμ.....
Ο Αφελάι δεν ήταν και τόσο καλός...όπως και ο Ομάρ..Κατά την γνώμη μου Κασάμι,Μιλιβόγιεβιτς και Ρομπέρτο ήταν από τους κορυφαίους.Μικρή σημασία έχει πάντως !
Ο Αμπιντάλ στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη πάντως !
Ο Ρομπέρτο έκανε 3 επεμβάσεις,ειδικά στα σουτ του Γκρίεζμαν...Συμφωνώ για τον Αμπιντάλ και το γκόλ που λές.
Αλλά ρε φίλε έβγαλες κορυφαίο τον Ρομπέρτο???? Γιατί τι έκανε? Σαν τερματοφύλακας έπιασε ένα μόνο σουτ καλό. ΕΝΑ μόνο. Που τον είδες κορυφαίο???
ΚΑσάμι και Μιλιβογιεβιτς είδες. Τσόρι δεν είδες? ΜΑζουάκου δεν είδες???Μανιάτη δεν είδες? Ακόμα και Εντινγκά με το που μπήκε έδωσε "αέρα" και ηρεμία στο κέντρο. Ο ρομπέρτο θεατής ήταν χθες. Πιέζανε τα μαλακιστήρια οι ισπανοί αλλά χωρίς ουσία. Όλα κοβόντουσαν πρίν μπούνε περιοχή.
Δε ξέρω ρε παιδιά... άλλο ματς είδα?