Δεν μας λες τι ψήφισες όμως .... και ο μαλακας ρωταει ξανα :jerking:
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.183 Like 56 Πόντοι 366 12 Μαΐ 2014 #61 lakis33 έγραψε: Δεν μας λες τι ψήφισες όμως .... Κλικ για ολόκληρη προβολή... και ο μαλακας ρωταει ξανα
lakis33 έγραψε: Δεν μας λες τι ψήφισες όμως .... Κλικ για ολόκληρη προβολή... και ο μαλακας ρωταει ξανα
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.288 Κριτικές 1 Like 32.287 Πόντοι 8.006 12 Μαΐ 2014 #62 brabus67 έγραψε: Ροζυ βάλε τον αλεξ να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον λακη Κλικ για ολόκληρη προβολή... Mπορει και μονη της...
brabus67 έγραψε: Ροζυ βάλε τον αλεξ να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον λακη Κλικ για ολόκληρη προβολή... Mπορει και μονη της...
P pgp74 Μέλος Εγγρ. 3 Σεπ 2013 Μηνύματα 6.339 Κριτικές 6 Like 22 Πόντοι 66 12 Μαΐ 2014 #63 alex71 έγραψε: Επειδη εκανε ενα σφαλμα πρεπει να διαδοθει η φωτογραφια της στο διηνεκες? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κανόνας του διαδικτύου: Ό,τι ανέβει έστω και μία φορά, πιθανότατα παραμένει για πάντα. Κάτι σαν το "Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει".
alex71 έγραψε: Επειδη εκανε ενα σφαλμα πρεπει να διαδοθει η φωτογραφια της στο διηνεκες? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κανόνας του διαδικτύου: Ό,τι ανέβει έστω και μία φορά, πιθανότατα παραμένει για πάντα. Κάτι σαν το "Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει".
Επισκέπτης 12 Μαΐ 2014 #64 οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;;
οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;;
wilde rose Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Μαρ 2014 Μηνύματα 10.405 Like 5 Πόντοι 166 12 Μαΐ 2014 #65 lakis33 έγραψε: οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... κανεις λαθος
lakis33 έγραψε: οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... κανεις λαθος
Επισκέπτης 12 Μαΐ 2014 #66 pgp74 έγραψε: Κανόνας του διαδικτύου: Ό,τι ανέβει έστω και μία φορά, πιθανότατα παραμένει για πάντα. Κάτι σαν το "Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει". Κλικ για ολόκληρη προβολή... ή το scripta manent
pgp74 έγραψε: Κανόνας του διαδικτύου: Ό,τι ανέβει έστω και μία φορά, πιθανότατα παραμένει για πάντα. Κάτι σαν το "Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει". Κλικ για ολόκληρη προβολή... ή το scripta manent
kostakis_ss Σεβαστός Εγγρ. 18 Μαρ 2008 Μηνύματα 15.647 Κριτικές 29 Like 209 Πόντοι 1.390 12 Μαΐ 2014 #67 lakis33 έγραψε: οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... φοβουνται τα φυσιγγια σου
lakis33 έγραψε: οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... φοβουνται τα φυσιγγια σου
brabus67 Σπουδαίος Εγγρ. 9 Οκτ 2010 Μηνύματα 35.029 Like 17.108 Πόντοι 2.606 12 Μαΐ 2014 #68 alex71 έγραψε: Mπορει και μονη της... Κλικ για ολόκληρη προβολή... με εσένα όμως θα χεί την σιγουριά αλεξ με άλλον θα χεί σασπένς
alex71 έγραψε: Mπορει και μονη της... Κλικ για ολόκληρη προβολή... με εσένα όμως θα χεί την σιγουριά αλεξ με άλλον θα χεί σασπένς
azazel Τιμημένος Εγγρ. 20 Ιουν 2008 Μηνύματα 10.530 Κριτικές 219 Like 18.275 Πόντοι 39.777 12 Μαΐ 2014 #69 lakis33 έγραψε: οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα βρεις ολους τους ψηφους?
lakis33 έγραψε: οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Θα βρεις ολους τους ψηφους?
P pgp74 Μέλος Εγγρ. 3 Σεπ 2013 Μηνύματα 6.339 Κριτικές 6 Like 22 Πόντοι 66 12 Μαΐ 2014 #70 lakis33 έγραψε: οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπορεί να ψήφισε κανένας που παρακολουθεί καιρό το σάιτ.
lakis33 έγραψε: οι 2 που ψήφισαν καλύτερη από τη Μπούλγκαρι , είναι η ίδια και η έριναλ. ΟΙ 5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ;;;;;;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;; Γιατί κανείς δεν δηλώνει δημόσια τέτοια ψήφο ;;;;;;; οέο ;;;;;;;;;;;;;;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μπορεί να ψήφισε κανένας που παρακολουθεί καιρό το σάιτ.
Επισκέπτης 12 Μαΐ 2014 #71 kostakis_ss έγραψε: φοβουνται τα φυσιγγια σου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κλώνοι των μπαζόλων είναι .........
kostakis_ss έγραψε: φοβουνται τα φυσιγγια σου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κλώνοι των μπαζόλων είναι .........
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.288 Κριτικές 1 Like 32.287 Πόντοι 8.006 12 Μαΐ 2014 #72 Α εγω δεν εχω προβλημα, το λεω ευθεως. Καλλονή την ψηφισα εγω.
wilde rose Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Μαρ 2014 Μηνύματα 10.405 Like 5 Πόντοι 166 12 Μαΐ 2014 #73 pgp74 έγραψε: Κανόνας του διαδικτύου: Ό,τι ανέβει έστω και μία φορά, πιθανότατα παραμένει για πάντα. Κάτι σαν το "Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει". Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεκτο, αλλα γτ πρεπει να δεχομαστε ολες τις στρεβλώσεις κ φαινεται παραλογο το να ειμαστε ξηγημενοι???
pgp74 έγραψε: Κανόνας του διαδικτύου: Ό,τι ανέβει έστω και μία φορά, πιθανότατα παραμένει για πάντα. Κάτι σαν το "Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει". Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεκτο, αλλα γτ πρεπει να δεχομαστε ολες τις στρεβλώσεις κ φαινεται παραλογο το να ειμαστε ξηγημενοι???
Επισκέπτης 12 Μαΐ 2014 #74 pgp74 έγραψε: Μπορεί να ψήφισε κανένας που παρακολουθεί καιρό το σάιτ. Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Επισκέπτης 12 Μαΐ 2014 #75 wilde rose έγραψε: Δεκτο, αλλα γτ πρεπει να δεχομαστε ολες τις στρεβλώσεις κ φαινεται παραλογο το να ειμαστε ξηγημενοι??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιό είναι το παράλογο ;;; Που είναι η κακή εξήγα ;;;; Ξέρεις πολύ καλά, τι αντιδράσεις προκαλούν οι μουνάρες που περπατάνε στους δρόμους ... τι αντιδράσεις ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ η εικονιζόμενη στο πρώην αβαταρ σου .....
wilde rose έγραψε: Δεκτο, αλλα γτ πρεπει να δεχομαστε ολες τις στρεβλώσεις κ φαινεται παραλογο το να ειμαστε ξηγημενοι??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ποιό είναι το παράλογο ;;; Που είναι η κακή εξήγα ;;;; Ξέρεις πολύ καλά, τι αντιδράσεις προκαλούν οι μουνάρες που περπατάνε στους δρόμους ... τι αντιδράσεις ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ η εικονιζόμενη στο πρώην αβαταρ σου .....
wilde rose Ενεργό Μέλος Εγγρ. 4 Μαρ 2014 Μηνύματα 10.405 Like 5 Πόντοι 166 12 Μαΐ 2014 #76 alex71 έγραψε: Α εγω δεν εχω προβλημα, το λεω ευθεως. Καλλονή την ψηφισα εγω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μωρό μου :-* :-* :-* :-*
alex71 έγραψε: Α εγω δεν εχω προβλημα, το λεω ευθεως. Καλλονή την ψηφισα εγω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μωρό μου :-* :-* :-* :-*
P pgp74 Μέλος Εγγρ. 3 Σεπ 2013 Μηνύματα 6.339 Κριτικές 6 Like 22 Πόντοι 66 12 Μαΐ 2014 #77 wilde rose έγραψε: Δεκτο, αλλα γτ πρεπει να δεχομαστε ολες τις στρεβλώσεις κ φαινεται παραλογο το να ειμαστε ξηγημενοι??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μαζί σου σ' αυτό. Αλλά μην γκρινιάζεις ή εκνευρίζεσαι μετά, μόνη σου την ανέβασες, δεν σε πίεσε κανείς. Τεσπά, νο χαρμ νταν που λένε και στο νησί μου, δεν φαινόταν τίποτα.
wilde rose έγραψε: Δεκτο, αλλα γτ πρεπει να δεχομαστε ολες τις στρεβλώσεις κ φαινεται παραλογο το να ειμαστε ξηγημενοι??? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μαζί σου σ' αυτό. Αλλά μην γκρινιάζεις ή εκνευρίζεσαι μετά, μόνη σου την ανέβασες, δεν σε πίεσε κανείς. Τεσπά, νο χαρμ νταν που λένε και στο νησί μου, δεν φαινόταν τίποτα.
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.288 Κριτικές 1 Like 32.287 Πόντοι 8.006 12 Μαΐ 2014 #78 wilde rose έγραψε: Μωρό μου :-* :-* :-* :-* Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χαρα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
wilde rose έγραψε: Μωρό μου :-* :-* :-* :-* Κλικ για ολόκληρη προβολή... Χαρα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
E ektor lopez Ενεργό Μέλος Εγγρ. 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 36.183 Like 56 Πόντοι 366 12 Μαΐ 2014 #79 alex71 έγραψε: Α εγω δεν εχω προβλημα, το λεω ευθεως. Καλλονή την ψηφισα εγω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσυ θα ψηφισεις καλλονη και κατσικα με καλτσον πανω σε βραχο.
alex71 έγραψε: Α εγω δεν εχω προβλημα, το λεω ευθεως. Καλλονή την ψηφισα εγω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσυ θα ψηφισεις καλλονη και κατσικα με καλτσον πανω σε βραχο.
azazel Τιμημένος Εγγρ. 20 Ιουν 2008 Μηνύματα 10.530 Κριτικές 219 Like 18.275 Πόντοι 39.777 12 Μαΐ 2014 #80 alex71 έγραψε: Α εγω δεν εχω προβλημα, το λεω ευθεως. Καλλονή την ψηφισα εγω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... 1,10 το εδινε για σενα αυτο το αποτελεσμα
alex71 έγραψε: Α εγω δεν εχω προβλημα, το λεω ευθεως. Καλλονή την ψηφισα εγω. Κλικ για ολόκληρη προβολή... 1,10 το εδινε για σενα αυτο το αποτελεσμα