Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πάντως μια γενική προειδοποίηση:
Το σεξ πληρώνεται πάνακριβα στο Μόναχο σε σύγκριση με την υπόλοιπη Γερμανία.
Τύπε, και καμιά καλή πρόταση για Βερολίνο πλην Άρτεμις
Πάντως μια γενική προειδοποίηση:
Το σεξ πληρώνεται πάνακριβα στο Μόναχο σε σύγκριση με την υπόλοιπη Γερμανία.
Και τι είδους μαγαζί ψάχνετε; Nightclub; Flatrate; Saunaclub; Gangbang; Laufhaus; Strip; Swingerclub; SM; Private Club; ...
επειδη σε λιγο καιρο θα βρεθω στο μοναχο σαν ενδιαμεσο σταθμο του ταξιδιου μου και θα ηθελα να
τιμησω τα ''σπιτακια'' εκει το 5οροφο κτιριο που εχει αναφερθει σε προηγουμενο post στο λειτουργει ακομα?...
ξερει κανεις?γιατι το site εχει ''κατεβει''.....
αν ηξερε και καποιος τη σταση του μετρο για να πας εκει θα βοηθουσε!.....προφανως η οδος που βρισκεται το κτιριο ειναι η ονομασια του site ε?.....
επειδη σε λιγο καιρο θα βρεθω στο μοναχο σαν ενδιαμεσο σταθμο του ταξιδιου μου και θα ηθελα να
τιμησω τα ''σπιτακια'' εκει το 5οροφο κτιριο που εχει αναφερθει σε προηγουμενο post στο λειτουργει ακομα?...
ξερει κανεις?γιατι το site εχει ''κατεβει''.....
αν ηξερε και καποιος τη σταση του μετρο για να πας εκει θα βοηθουσε!.....προφανως η οδος που βρισκεται το κτιριο ειναι η ονομασια του site ε?.....
φιλε ντυβουαρ εισαι μονιμος στο Μοναχο?σε ρωτω καθοσον γειτονας(Ζυριχη)κι εισαι γνωστης θαθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα ποιο συγκεκριμενα,για τα περιξ Μοναχου,να πεταχτω κανα διημερο,καθοσον εδω σε μας, σεξουαλικως το επιπεδο ειναι υπο το μηδεν,,, >Ήταν κλειστό μέχρι το 2012. Το κτίριο βρίσκεται στην οδός Baierbrunner Strasse 22, όπως το φαντάστηκες.
Στο Μόναχο οι άλλες συνηθισμένες διευθύνσεις για μπουρδελοτσάρκες βρίσκονται στις οδούς
- Stahlgruber Ring 9,13,14,23,37,38
- Machtlfinger Straße 12,24
- Meglinger Strasse 37,45,62
- Helene-Wessel-Bogen 7,7a,14
- Lerchenstrasse 5
- Hansastrasse 9
- Hofer Strasse 19
- Maria-Probst-Strasse 47
- Aschauer Strasse 24
- Bodensee Strasse 131,271
ΩΩΠ ,,εδω ειμαστεntentiboy, καλύτερα Στουτγκάρδη... 'Εχει αρκετές επιλογές και είναι και πιο κοντά για σένα
ΩΩΠ ,,εδω ειμαστε
εχω παει καποιες φορες Στρουτγκαρτ
αλλα με ασχετες παρεες,κατι μπουζουκια ταβερνες κ μαλ,,,ιες τετοιες...
εχεις κατι σε σχεχη με σουινγ κλαμπς φκκ κλπ ινφο απο πρωτο χερι?εχω σκοπο για νεξτ γουικεντ να παω,,,,μονος ;) ;) ;)
οποτε οτι ινφο,απο πρωτο χερι,καλοδεχουμενο
Ήταν κλειστό μέχρι το 2012. Το κτίριο βρίσκεται στην οδός Baierbrunner Strasse 22, όπως το φαντάστηκες.
Στο Μόναχο οι άλλες συνηθισμένες διευθύνσεις για μπουρδελοτσάρκες βρίσκονται στις οδούς
- Stahlgruber Ring 9,13,14,23,37,38
- Machtlfinger Straße 12,24
- Meglinger Strasse 37,45,62
- Helene-Wessel-Bogen 7,7a,14
- Lerchenstrasse 5
- Hansastrasse 9
- Hofer Strasse 19
- Maria-Probst-Strasse 47
- Aschauer Strasse 24
- Bodensee Strasse 131,271