Νέα

Μόναχο - Γερμανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dimkamp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Για ριξε μια ματια εδω  Βρίσκεται περίπου μια ώρα έξω από το Μόναχο με αμάξι και πρόκειται για ένα από
τα μεγαλυτερα και καλυτερα fkk...
 

victory70gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε που κινούνται οι τιμές?
 

Επισκέπτης
Fkk θες η να γαμήσεις σε καλό club ? ή σε studio ?
 

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
432
Like
12
Πόντοι
1
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω γαι ενα κολητο φιλαρακι αν παιζει στο Μοναχο κατι σε Studio Μασσαζ με σαουνες και ριλαξ καταστασεις που στο τελος γινετε μεγαλο φαγοποτι. Οχι σε στυλ Παλας και ετσι μπουρδελοκατασταση μονο αλλα μασσαζ στουντιο χλιδα και μετα ολα .....
Παρακαλω ενημερωστε με ετσι ωστε να του πω
 

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Μηνύματα
159
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Θα βρίσκομαι στο  Μοναχο σε δυο βδομαδες. Ξερει κανείς που μπορώ ναβρω τρανσεξουαλ? μπουρδελα και κλαμπ
 

captain69

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Μηνύματα
26
Κριτικές
25
Like
0
Πόντοι
10
Για όσους ενδιαφέρονται για Μόναχο, εγώ παίρνω πάντα τις πληροφορίες μου και διαλέγω από
Είναι στα Γερμανικά όμως, αλλιώς μόνο μέσω μεγάλων πρακτορείων θα βρείτε άκρη.
 

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
432
Like
12
Πόντοι
1
κανεις με εμπειρια στα μασσαζ του Μοναχου????????????
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
51
Πόντοι
4.095
Θα σας στείλω εγώ μερικά καλούδια, εάν βρω χρόνο να βγάλω μερικές "γνώριμες" φάτσες από τις φωτό....
 

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Μηνύματα
77
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Λοιπόν LIVE ανταπόκριση από το όμορφο Μόναχο!Εγώ μετά από ψάξιμο στο supersexy.de κατέληξα στα εξείς 2 οικήματα όπου πήγα για "έρευνα αγοράς":
1.www.baierbrunnerstrasse22.de/]http://www.baierbrunnerstrasse22.de/[/url]
2.www.supersexy.de/index.php?ID=2749186&cat=4&whg=40]http://www.supersexy.de/index.php?ID=2749186&cat=4&whg=40[/url]
Θα ξεκινήσω απτο 2 καθώς από αυτό το οίκημα δε "ψώνησα"(και καλά εκανα όπως θα φανεί μετά).Εδώ έπαιζε 100 ευρω τλχ το μισάωρο.Η μόνη που γούσταρα ήταν η bianca που είναι μούναρος αλλά τα 100 ευρώ δε γούσταρα να τα δώσω για 1 τελείωμα καθώς το μισάωρο που λένε είναι ουσιαστικά μέχρι να τελειώσεις και γω με τέτοιους μούναρους κρατιέμαι το πολύ τέταρτο!

Μετά πήγα στο 1 όπου έχει 5 οροφους με στούντιο με τα πάντα μέσα!Όλα φαίνονται και στο site.Από βυζαρούδες βραζιλιάνες,thai μουνάκια μέχρι 1 πολωνέζικο άγγελο που τρύπησα(Lucy)!Με λίγα λόγια ήταν το καλύτερο γαμίση ever με αποκωρήφωμα ότι η γκόμενα προσέφερε και 2ο χύσιμο με bj τζάμπα στο τέλος!ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ(Πρωταθλήτρια στην ενόργανη όπως μου είπε)!Δε χόρταινα χούφτωμα,τρομέρη συμμετοχή!Γενικός πολύ καλή!Πάντως το κυριότερο ήταν ότι ήταν ναζιάρα,πρόσχαρη και συνεχώς έπαιζε(πριν και μετά το γαμίση γιατι σε αυτό τα έδωσε όλα)!50 ευρώ όλα αυτά!Μετά απο παρότρυνση μου για να κρατήσουμε επαφή ήθελε να μου δώσει το νούμερο της αλλά είπα να κρατήσω μία πισινή και ανταλλάξαμε μαιλ μόνο.Ήταν μία ωραία εμπείρια και ποιός ξέρει μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να την κάνει να περάσει μια βόλτα και από εδώ!Βλέπουμε...

Συνοπτικά για Μόναχο πας στο supersexy.de και τα βρίσκεις όλα!!
 

sidewalker

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Μηνύματα
25
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερουμε κανα fkk καλο στο Μοναχο ή λετε να παω απο βερολινο μερια; ψαχνω για κατι με φαγητο σαουνιτσα ποτακια κλπ και βεβαια κοριτσακια ετοιμαι... αν ειναι σε καλα λεφτα ακομα καλυτερα φυσικα!!
 

sidewalker

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Μηνύματα
25
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερουμε κανα fkk καλο στο Μοναχο ή λετε να παω απο βερολινο μερια; ψαχνω για κατι με φαγητο σαουνιτσα ποτακια κλπ και βεβαια κοριτσακια ετοιμαι... αν ειναι σε καλα λεφτα ακομα καλυτερα φυσικα!!

sημειωστε δε οτι ναι διαβασα το ολο thread αλλα ολα που αναφερονται μου μοιασανε κυριως για σεξ ενω εγω ψαχνω κατι πιο κοντα στο Artemis
 

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Μηνύματα
2.011
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
sημειωστε δε οτι ναι διαβασα το ολο thread αλλα ολα που αναφερονται μου μοιασανε κυριως για σεξ ενω εγω ψαχνω κατι πιο κοντα στο Artemis

Σου "μοιάσανε" μάλλον δεν διαβάζεις προσεκτικά!

Κοίτα  τα παρακάτω που έχουν γράψει άλλα μέλη www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9129.msg151409#msg151409]1 [/URL] & www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,9129.msg272062#msg272062]2[/url]
 

sidewalker

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Μηνύματα
25
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον.... αν ολα πανε κατ ευχην εντος αυτης η της παραπανω εβδομαδας θα εχετε ενα προσωπικο review για το colosseum αν οχι και για καποιο αλλο, πεταω αυριο για Μοναχο και θα δουμε τι θα δουμε (στα 4 στα 14 κλπ  :rockon:)
 

sidewalker

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Μηνύματα
25
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον μιας και ειμαι Μοναχο (και μεχρι να παω Colloseum αρκεστειτε σε αυτο το review) για το
λοιπον ο χωρος ειναι μια πολυκατοικια σε κατι που μοιαζει μαλλον λιγο πιο υπο περιοχη αλλα σε καμια περιπτωση επικινδυνη ή κατι αλλο περιεργο, καινουρια και πολυ ευκολα προσβασιμη (εχει σταθμο το τραινο σε αποσταση κανα 7λεπτο με απλο περπατημα προς τα εκει, και ειναι μεσα στην zone 1).

ο χωρος απο εξω μοιαζει απλα σαν ενα αρκετα μοντερνο με τα ελληνικα δεδομενα πολυσπιτο. απο εκει και περα μπαινοντας μεσα σε καθε οροφο εχει κουδουνακια και φωτογραφιες απο τις εκαστοτε κοπελουδες.

μιας και ειχα παει καπακι απο αεροδρομιο και βολτα μικρη στο κεντρο ηταν σχετικα νωρις (καπου στις 15:30) οπου και ελλειπαν καποιες απο τις κοπελες. σημειωτεον παρεα μου ειχα φιλο καλο ο οποιος ναι μεν ζει εδω και κανα χρονο Μοναχο αλλα δεν εχει ψαχτει και τον πηγα εγω. κοσμος να μπαινει, καθως και αρκετα απο τα κοριτσια με τα ψωνια τους (μιας και απο οσο μας ειπανε και καταλαβαμε μενουνε εκει αρκετες αν οχι ολες!) και βεβαια εχει την πλακα του εδω που τα λεμε να τις βλεπεις με τα καθημερινα τους ρουχα και με τα ζαρζαβατικα να προεξεχουν απο τις σακουλες τους...

εμενα απο την αρχη μου ειχαν καλαρεσει 3 απο δαυτες, η πρωτη ηταν η Miranta η οποια μας ειπανε οτι ειχε περιοδο εκεινη την μερα και δεν μας δεχτηκε, επειτα ξαναχτυπησαμε στον ιδιο οροφο για την Claudia η οποια δεν δεχτηκε τον φιλο μου γιατι λεει ειναι πολυ μικρος για αυτη! (οντως μικροδειχνει αλλα ειναι 24αρης και της το ειπε αλλα παρολαυτα μας εκλεισε την πορτα στην μουρη).

Εγω τελικα αποφασισα να ανεβω τερμα πανω και να δοκιμασω το φαινομενο Λολα, το οποιο το ειχα δει στην ανοδο με τα γνωστα ζαρζαβατικα αλλα και ενα σκυλακι αγκαζε οπου χαϊδευοντας το μου ειπε αν ειναι να ανεβω σε κανα μισαωρακι. Ανεβηκα λοιπον για 5-6 φορα στον 4ο και πετυχα εναν μισοκακομοιρο γερμαναρα ο οποιος περιμενε την ιδια αλλα ειχε κλεισει ραντεβου... οποτε εγω πηγα ξανα κατω και βρηκα τον φιλο μου τελικα να αποφασιζει για την τελευταια που μπηκε στο κτηριο Nikoleta που ειχε ενα βυζο να τρυπαει το ερμο το μπλουζακι που φορουσε! ετσι τον αφησα να κανει την δωρεα του και ανεβηκα ξανα επανω.

Λιγο αργοτερα βγηκε ο αγαπητος γερμαναρας κοκκινισμενος οσο δεν παει με χαμογελο ομως colgate και πειστηκα οτι εχω κανει μια πολυ καλη επιλογη!
Ανοιγει την πορτα και μου ζηταει να περιμενω 5 (ή 15) λεπτα, οταν της μιλησα αγγλικα μου εδειξε 5 οποτε και ηρεμισα. Οποτε και ανοιγει την πορτα μεταμορφωμενη εντελως (και οχι μονο λογω στιποπαπουτσων που φορουσε) ειναι ηδη καπου στο υψος μου (1.75) και φορουσε ενα ανυπαρκτο γαλαζιο φορεματακι. Μπαινοντας μεσα στον οροφο τα εχασα με το ποση καθαριοτητα και καλογουστια υπηρχε, το σαλονακι ηταν πραγματικα πολυ ομορφο αν και πολυ μικρο. Μου προτεινε στα γερμανικα να πιω νερακι ή χυμο (φυσικο) πορτοκαλι και πηρα χυμο που μου εστιψε εκεινη χαμογελωντας. Επειτα μου ειπε σε απταιστα γερμανικα (που εγω δεν καταλαβα γρι βεβαια) αν θελω να κανω μπανακι πριν, αν και δεν εχουνε τηλεφωνο, και επειδη δεν καταλαβαινα με πηγε απο το χερακι εκει και μου εδωσε καθαρη πετσετα και σαπουνι. Τελικα επλυνα μονο το πεος μου για να μην ειναι καπως απο το ταξιδι. Εκεινη ηταν στο μπανιο της διπλα και εκανε μπανιο στο μεταξυ.  Μπαινοντας στο δωματιο τα εχασα, οκ στις περιγραφες πλαι στις φωτο της στο διαδρομο ελεγε οτι κανει φετιχ κλπ αλλα εκει μεσα ειχε τα παντα για ενα πληρες dungeon με εναν χωρο μεγαλο πολυ καθαρο και παλι και προσεγμενο (πετσετα κατω για να μην πατας ξυπολυτος, σατεν σεντονακι στο κρεββατι κλπ). Ερχεται και εκεινη και μου αρχιζει στα γερμανικα και παλι το τι κανει κλπ, αλλα επειδη και παλι την κοιτουσα σαν την αγελαδα το τρενο μου εγραψε σε ενα χαρτακι οτι για 15-20 λεπτα ηταν 50€ για 20-30 ηταν 80€ και για 45 ηταν 100€ αλλα τα 100 ειχαν και παιχνιδι με δονητες απο μερους της. Διαλεξα το 80€ γιατι πραγματικα το σωμα της αλλα και το χαμογελο της με προκαλουσαν. Της εδειξα κατι που ηθελα να φορεσει απο ολα αυτα που ειχε εκει και μου ειπε να ξαπλωσω να γδυθω και να την περιμενω.. οπως και εκανα, και εμφανιζεται με πληρη εξαρτηση πολεμου η δικια σου και με τα κανονια του Βυζαρονε να θελουν να τρυπησουν το ερμο το κορμακι που φορουσε.

Αρχισε με ενα μικρο χορο στην οπερα που ειχε βαλει στο cd πραγμα πολυ εντπωσιακο γιατι ηξερε ποτε να δωσει ενταση, σε εμενα ξεκινησε με ενα πεταχτο φιλι στο στομα, φιλι γλυκο στη μυτη, φιλακια πιο εντονα στο λαιμο και παραλληλα αρχισε να με χαιδευει... μου προσφερε το στηθος της και ηταν μαγικο, αν και καταφανως σιλικονατο δεν ηταν καθολου πλαστικη η αισθηση που ειχε και μαλιστα οταν την ψιλοτσιμπισα στις ρωγες ενω πηγε να με μαλωσει τελικα με εκανε να την τσιμπησω πιο πολυ. Ετσι σιγα σιγα αρχισα να ξυπναω, μου εδωσε ενα φιλι εκει και μετα μου περασε προφυλακτικο με το στομα και με εβαλε να της βαλω δαχτυλα στο μουνακι της. η αληθεια ειναι οτι ηταν ηδη αρκετα υγρη, αν και δεν ειχε σταλα κρεμα, και την χαιδευα και ανακαλυψα οτι εχει piercing εκει κατι που μεχρι τωρα δεν το ειχα ζησει απο κοντα. Η πιπα της μαεστριακη ποτε ηρεμη ποτε πιο εντονη με βαθυ λαρυγγι ανα στιγμες και κοιταγμα στα ματια (καταπληκτικο βλεμμα) και αρκετη ενασχοληση και με τη λοιπη περιοχη και με χερακι και με στοματακι. Γυρισε για 69 αλλα η αληθεια ειναι οτι κολωσα να κανω κατι και απλα συνεχιζα να την χαιδευω και εκεινη να ειναι πιο υγρη, η ευλιγισια της ηταν πολυ εντονη και εβγαζε αρκετα πειστικες κραυγουλες ακομα και με μενα μεσα στο στομα της. Σημειωστε οτι εκανε και μια μινι ισπανικη εκει η οποια ηταν πολυ καλη! Επειτα ανασηκωθηκε και εκανε ενα μαεστριακο στησιμο στα 4 και χτυπηθηκαμε αρκετα εκει, και με κοιταζε συνεχεια μεσα απο τους διασπαρτους καθρεφτες αλλα οταν πηγα να την πιασω απο το μαλλι τραβηχτηκε (και δεν την αδικω!).
Εκει που τα εχασα και για λιγο σταματησα να κουνιεμαι ηταν οταν απο τα 4 που την ειχα και ενω εγω δεν ειχα γονατα στο κρεββατι αλλα την σφυροκοπουσα σαν να εκανα push ups εριξε ενα σπαγκατο και απλωσε τα ποδια της! ομολογω οτι εμεινα να την κοιταζω και μετα μου ηταν δυσκολο να συγκεντρωθω οποτε εκανε ενα απιστευτο ψαλιδι και γυρισε να ειναι απο κατω μου και εφερε τα ποδια της στους ωμους μου. Εκει μετα απο εντονο και βαθυ χτυπημα και χαδια και φιλια στο στηθος της ... κατεθεσα!

Με κρατησε μεσα της να στραγγιξω και μου ελεγε διαφορα που εννοειται οτι και παλι δεν καταλαβα τιποτα και μου ελεγε κατι που τελικα μου το εγραψε και δεν εχω ιδεα τι λεει και δεν μπορω να το μεταφρασω. Αλλα θα βρω την ακρη πιστευω! Την ρωτησα απο που ειναι και μου ειπε Ουγγαρια - Βουδαπεστη και οταν της ειπα οτι ημουν εκει για 6 μηνες το χαρηκε τοσο πολυ! και ειδικα οταν της ειπα οτι προτιμω την Βουδα! ;-) ρωτησε εγω απο που ειμαι και οταν της ειπα Ελλαδα ελαμψε και με ρωτησε απο που την βρηκα, της ειπα μεσω ιντερνετ αλλα που λογος να εξηγησω το site μας... αλλα της ειπα οτι με εστειλε ενας φιλος, και μου ειπε αν εκανα καλα που ηρθα, της ειπα zuper και το χαρηκε! Μαλιστα τοτε συνειδητοποιησα οτι ηταν τελικα 40 τα λεπτα μαζι της, δεν βιαστηκε στο παραμικρο ομως και ας χτυπησαν κουδουνια! στο τελος μου εδωσε πεταχτο φιλακι στα χειλη και μια μεγαλη αγκαλια...

Danke Lola! και λεω μετα το colosseum (αν ολα πανε καλα θα παω αυριο) να περασω αλλη μια φορα απο εκει για κατι ακομα...
 

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.067
Κριτικές
57
Like
704
Πόντοι
3.995
Τελικα μαγκες μια ενημερωση απο Colosseum δεν εχουμε ? Στις 27/8 θα παμε 8 Ελληναρες. Ευχομαι να μην πιαστουμε αδιαβαστοι.
 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
76
Πόντοι
16
παιδια ξερουμε κανα fkk καλο στο Μοναχο ή λετε να παω απο βερολινο μερια; ψαχνω για κατι με φαγητο σαουνιτσα ποτακια κλπ και βεβαια κοριτσακια ετοιμαι... αν ειναι σε καλα λεφτα ακομα καλυτερα φυσικα!!

με Ελληνιδα ιδιοκτητρια
κατι θα βρεις
 

argonaut

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Το Μοναχο δεν εχει αξιολογα FKK-Club. Το Colosseum ειναι 60 χιλ. βορεια απο το Μοναχο στο Augsburg. Για την πρωτη επισκεψη σε FKK-Club εκπληρωνει τις απαιτησεις σαν μαγαζι. Εχει το μειονεκτημα οτι κλεινει νωρις (στις 01.00 και Σαβατοκυριακο στις 03.00)και δεν εχει υπαιθριο χωρο. Απο γυναικες αρκετες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom