Νέα

Μόναχο - Γερμανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dimkamp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
174
Κριτικές
6
Like
34
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες, απο τιμες τι παιζει για το colosseum μηπως ξερουμε;
 

Pink_floyd

Μέγας
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
4.465
Λοιπον θα κανω ενα mini review για Μοναχο

Ημουν εκει την Παρασκευη που μας περασε. Ωραια πολη , η πιο πλουσια της Γερμανιας , με ποιοτητα ζωης, γενικα με παρα πολλα +. Ολα εδειχναν οτι και στο κομματι σεξ θα υπηρχε κατι καλο!
Βρηκα λοιπον εναν ταξιτζη ελληνα και συνενοηθηκαμε να βρεθουμε το απογευμα και να αρχισουμε το ψαξιμο. Βασικα τον ηθελα να μιλαει και γερμανικα για να παρει καποια τηλεφωνα απο αυτο το site
.

Ετσι κι εγινε, πηραμε 5 τηλεφωνα απο κοριτσια κυριως μπροστοβαρα δηλαδη με μεγαλα βυζια.. Ααααρχιδια. μια μονο απαντησε την κληση απο το νουμερο του ταριφα και δεν μπορουσε γιατι δεν ειχε χρονο. οι αλλες δεν απαντησαν καθολου. Οκ ισως να ηταν παλια προφιλ, ισως το ενα ισως το αλλο.. δεν βαριεσαι παμε παρακατω.

Ειπαμε λοιπον να δοκιμασουμε τα club του μοναχου. Αλλα FKK αλλα σε στυλ κωλομπαρου, αλλα σε στυλ στριπτιζαδικου. Γενικα το μοναχο δεν εχει κατι μεγαλο. Το πιο κοντινο ειναι το FKK colossem το οποιο θελει 150 ευρω ταξι πηγαινε ελα απο το κεντρο του μοναχου καθως επισης και 75 περιπου λεπτα να πας και αλλα τοσα να γυρισεις. Ειπα λοιπον να αφιερωσω το χρονο μου στο Μοναχο.

Αρχισαμε λοιπον με το FKK Munich. Δεν υπαρχει site του στο διαδικτυο. Ηταν ενα μικρο σαουναδικο, βραδυ παρασκευης και ειχε 8 κοπελες. 60 ευρω να μπεις και 100 ευρω τα 20 λεπτα... ωπα λεω δεν αρχισαμε καλα. Ηταν και 2 κοπελες εκει στην υποδοχη οι οποιες ηταν εντελως μετριες και ειπα να μην δοκιμασω.
Ειπα ομως στον ταριφα οτι οι τιμες μου φανηκαν πολυ ψηλες και να κανει αυτος τη συνενοηση στα υπολοιπα μηπως και εβλεπαν εμενα ξενο και ηθελαν να μου τα αρπαξουν..
Δευτερο  μαγαζι  το club vila roma. Φτασαμε εκει κατά τις 9 το βραδυ. Ειχε 2 κοπελες. Μας ειπαν 60 ευρω εισοδο 200 ευρω το μισαωρο και 300 ευρω η μια ωρα αλλα να ξαναπερασουμε στις 11 με 12 που θα εχει 12 γυναικες. Εφυγα κι από εκει.

Τριτο μαγαζι Havanna club. Τα ιδια με το από πανω.Εφυγα κι από εκει.
Τεταρτη επιλογη ηταν ένα δυορωφο κτιριο σε στυλ μπουρδελου. Δηλαδη εμπαινες και ειχε δωματια με την κάθε κοπελα να καθεται μεσα και να περιμενει με ανοιχτη την πορτα καποιον πελατη να μπει. Ειχε αρκετες ωραιες κοπελες, πολλες μπαζα και αρκετες μετριες. Περιπου 30 γυναικες. Τιμες? 50 ευρω το ένα τεταρτο. Μπαααα εφυγα κι από κει αν και εκει ηταν τα πιο ωραια μουνια της βραδυας.. το ονομα αυτου,Vitalia!
Τεταρτο μαγαζι το club monaco. 60 ευρω εισοδος με ποτο και 170 ευρω το μισαωρο,280 ευρω η ωρα. Μπανισα 2 καλα τεμαχια εκει και ειπα να μεινω μια ωρα. Ωστοσο επεμεναν να προπληρωσω και τη μια ωρα. Τους ειπα ότι δεν ηθελα.. επεμεναν. Οποτε πηρα το καπελακι μου και εφυγα. Ακουσα αρκετη γκρινια από τις κοπελες προς αυτήν που επεμενε να προπληρωσω. Δεν πειραζει δικα μου είναι τα λεφτα και τα κανω ότι θελω.
Ξαναγυρισα μετα από ωρα στο vila Roma ετσι για να δω. Οντως  ειχαν ερθει αρκετες κοπελες,τιποτα το ιδιαιτερο. Ωστοσο μπανισα μια ΚΩΛΑΡΑ η οποια μου εβγαλε τα ματια.Ειμαι φανατικος βυζακιας αλλα αυτή η πεταχτη κωλαρα η οποια ανηκε σε ρωσιδα με εκανε να μην μπορω να παρω τα ματια μου από πανω της.
Εσκασα τα 60 και μπηκα να δω τι θα κανω. Αρχισα να μιλαω λιγο με τις κοπελες. Καταλαβα καποια πραγματα τα οποια δεν μου αρεσαν. Ο Γερμανος πελατης μπαινει ΔΕΝ μιλαει. Διαλεγει γαμαει και φευγει. Οι κοπελες λοιπον δεν είναι κοινωνικες, δεν εχουν μαθει να μιλουν και σου δινουν την αισθηση ότι είναι εκει για να τις γαμησεις όπως θα γαμαγε ενας σκυλος μια σκυλα. Ολες με πιεζαν να διαλεξω καποια αλλα καμια δεν με επαιζε. Ηταν ειρωνικες ότι πχ την Παμενα Αντερσον ψαχνεις ? κλπ .
Ηταν ως επι το πλειστον γερμανιδες τσεχες πολωνες. Δηλαδη περισσοτερο Γερμανιδες παρα ρωσιδες οσον αφορα τη νοοτροπια. Η ρωσιδα η κωλαρου με κοιταζε και μου στηνοταν σαν να μου ελεγε, «βλακακο παρε κανα κοριτσακι  αλλα σαν εμενα δεν θα είναι καμια».. Ειχε τον τυπο της Ντιβας.ηταν ομορφη γυναικα και ειχε και ένα μελαγχολικο υφος. Ότι πρεπει για στριπτηζαδικο στην ελλαδα. Θα εκανε χρυσες δουλειες με τετοια κωλαρα.Την πηρα. Αλινα στο ονομα. 30 ετων περιπου, πεντακαθαρη και με μια επιδερμιδα μεταξενια.. χαιρομουν να της χαιδευω τη γαμπα και να γλιστραει το χερι μου σαν να χαιδευω μια μεταξενια επιφανεια. Καλα οσον αφορα τα στησιματα δεν το συζητω. Φοραγε τακουνια και εστηνε τον κωλο της τρομερα.  Αρχισαμε καπως κρυα και μου ελεγε να την κανω σιγα και απαλα ,όχι φιλια όχι το ένα όχι το άλλο.. τελειωσαμε με ένα σφυροκοπημα χειροτερο από της  πολιορκοιας της Τροιας από τους Ελληνες..  Υγρα, οργασμους, καλα ότι να ναι… Όταν εχυσε με εσπρωξε με δυναμη από κοντα της για να παρει αερα ετρεμε σαν δαιμονισμενη. Τη βουτηξα και την εφερα πλαι μου.. μαλακωσε, εγινε γατουλα.. ουτε μελαγχολια ουτε τπτ..
Της εδωσα και ένα εξτρα και την εκανα για υπνο.
Σε γενικες γραμμες το Μοναχο είναι μια μαπα οσον αφορα το θεμα σεξ. Πανακριβο και με πολλα σημεια που πρεπει να επισκεφτεσαι για να βρεις κατι καλο. Και αυτό το κατι καλο προφανως το εννοουμε διαφορετικα εδώ μεσα όλα τα μελη.. Μετριες γυναικες. Λιγες θα ελεγα ότι θεωρουνται πολύ ωραιες. Κανενα 10αρι, ουτε καν 9αρι. Μονο η κωλαρα ηταν 9αρι.. καθαρο ολοκαθαρο!
 

blaxos72

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
XMMM.Manges opoios erthei ksana sto Monaxo as mou steilei ena pm kai tha ton kathodigiso ego,mias pou meno sto Monaxo edw kai 16 Xronia,sorry file pou den eimouna pio noris melos gia na se voithiso,tha efevges me kales entiposeis...... :grin:
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
XMMM.Manges opoios erthei ksana sto Monaxo as mou steilei ena pm kai tha ton kathodigiso ego,mias pou meno sto Monaxo edw kai 16 Xronia,sorry file pou den eimouna pio noris melos gia na se voithiso,tha efevges me kales entiposeis...... :grin:

θα έχεις ευκαιρία να "καθοδηγήσεις" αλλους...

εμένα ας πούμε προς το τέλος Ιούνη....

στείλε πμ...

εχω διαβάσει το θρεντ, αλλά όχι όλα τα λινκς...

τα λέμε...
 

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
7.677
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
θα έχεις ευκαιρία να "καθοδηγήσεις" αλλους...

εμένα ας πούμε προς το τέλος Ιούνη....

στείλε πμ...

εχω διαβάσει το θρεντ, αλλά όχι όλα τα λινκς...

τα λέμε...

Πήγες τελικά ή θα πας αργότερα?
Αν πήγες γράψε λεπτομέρειες! ;)
 

southman

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Μηνύματα
6
Κριτικές
1
Like
11
Πόντοι
0
Ενα μικρο review και από εμένα για το Μόναχο και τα FKK που υπάρχουν εκεί.
Έχω πάει μεταξύ άλλων σε αυτό www.bavarialadies.de/Anzeigenmarkt/Alle/Clubs/Muenchen-Pasing-FKK-Sudfass-Oase-2738349-2-A.html]http://www.bavarialadies.de/Anzeigenmarkt/Alle/Clubs/Muenchen-Pasing-FKK-Sudfass-Oase-2738349-2-A.html[/url].
Πριν 2 χρόνια ήταν βέβαια.

Ο χώρος αρκετά μεγάλος. Όπως λέει 400τ.μ. (αποδυτήρια , κεντρικό μπαρ , ντουζιέρες , δωμάτια , jacuzzi ,μικρή πισίνα)

Είσοδος στα 50€ μιας και βρισκόμαστε στο πιο πλούσιο κρατίδιο της χώρας.

Πριν μπω μέσα(την πρώτη φορά) μου εξήγησαν πως πρέπει να συμπεριφερθώ και τα διαδικαστικά.
Μπαίνω μέσα και μένω με ανοιχτό το στόμα. Πρώτη φορά είδα στην ζωή μου τόσες πολλές  :boobies: :tits2: .

Τριγύριζαν στις 30 γυναίκες όλες τις φορές που έχω πάει.(5-6 φορές πήγα)
Πληθυσμιακή κάλυψη:
15 από ανατολικό μπλοκ (Βαθμολογία από 5-8) (ψηλές, αδύνατες με καλα σώματα οι περισσότερες)
10 από νότια αμερική  (Βαθμολογία από 3-6) (γεματες με μεγάλο στήθος)
5 από γερμανία        (Βαθμολογία από 6-9)
5 άλλο (στο περίπου).

Πάω βγάζω τα ρούχα μου και βάζω την πετσέτα και τις παντόφλες που μου έδωσαν στην είσοδο και κατευθείαν στο μπαρ. Πίνω ενα ποτάκι να συνέλθω. Με πλαγιοκοπούν 2-3 λατίνες ( χαλια) αλλά εγώ ήθελα να δω τι παίζει.
Μετά από κάποιο διαστημα σηκώθηκα και έκανα μια βολτα στο εν λόγω κατάστημα. Μουνάρες καθόνταν παντού και χαμογελούσαν.
Τα υπόλοιπα γνωστά ....
Οι Γερμανίδες πολύ καλές και τίμιες (full service τότε για εμένα μιας και δεν επιζητούσα anal).
Οι  .. του ανατολικού σωματάρες αλλά πονηρούλες.
Από τιμή 200€ η μία ώρα. 100€ η μισή όλες.

Το προτείνω για όσους θα βρεθούν στο Μόναχο και δεν έχουν πάει σε fkk.

 

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Μηνύματα
70
Like
0
Πόντοι
0
Έχω πτήση με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο....μένω εκει περίπου 5 ώρες....έχετε κάτι καλό να μου προτείνεται κοντα στο αεροδρόμιο; ;)
 

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Επισκεψη πριν απο καποιο καιρο στο Μοναχο. Πολυ ψιλα πραγματα εντος πολης. Πηγα σε 1-2 FKK στα περιχωρα και ηταν πολυ μαπα και τα μαγαζια και οι κοπελες. Οι τιμες 120 ευρω για μιση η μια ωρα, δεν ασχοληθηκα να ρωτησω ποση ακριβως ωρα καθως ουτε 20 ευρω δεν πληρωνα για τις συγκεκριμενες.
Επομενος προορισμος αναγκαστηκα ηταν το Colosseum το οποιο ειναι μακρια αλλα αξιζει ΠΟΛΥ.
Εισοδος 60 ευρω, μιση ωρα 50, μια ωρα 100 ευρω. CIM + 50, Anal +50 αλλα δεν το κανουν ολες.
Το μαγαζι ειναι πολυ ωραιο με 2 σαουνες, μικρη πισινα και τζακουζι. Κοπελες ειχε καμια 20αρια, 4-5 ηταν ακριβως στο στυλ που μ'αρεσει. Γενικα πολυ καλη ποιοτητα, ισαξια ισως και καλυτερη απο πολλα CT που ερχονται στα μερη μας. Με τα ιδια λεφτα που τρωω σε μια ωρα σε CT εδω εκει εκανα παταγο και ποιοτικα διαλεξα αυτο ακριβως που μ'αρεσει και οχι 'ραντεβου στα τυφλα'.
Προσοχη σε ωρες αιχμης αν εχει πολυ πελατεια μπορει να μην σας αφησουν να μπειτε γιατι κρατανε παντα μια σωστη αναλογια 50-50 αντρες-γυναικες.
 

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Μηνύματα
2.576
Like
10
Πόντοι
16
καμια καλη πληροφορια για μοναχο.
για γαμησια-ποτα-φαγητο-ξενοδοχειο κατα προτιμηση στο κεντρο να βρισκετε το ξενοδοχειο.
 

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Μηνύματα
2.576
Like
10
Πόντοι
16
καμια καλη πληροφορια για μοναχο????
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.570
Like
2.882
Πόντοι
506
σε οσους αρεσει η φαση πετσι και κοκκαλο, δειτε εδω....40kg  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.callgirls.de/image.php?file=21566_2012120254.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.callgirls.de/mandy-skinny-ma-e-73-52-73cm-zuegellos-leipzig-frankfurt-pongau-sterreich-stuttgart-zuerich-muenchen-21566.html[/URL]
 

sportis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2006
Μηνύματα
20
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
σε οσους αρεσει η φαση πετσι και κοκκαλο, δειτε εδω....40kg  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.callgirls.de/image.php?file=21566_2012120254.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.callgirls.de/mandy-skinny-ma-e-73-52-73cm-zuegellos-leipzig-frankfurt-pongau-sterreich-stuttgart-zuerich-muenchen-21566.html[/URL]
[/quote]

Επειδή το link δεν δουλεύει πλέον, είναι αυτή εδώ: [URL unfurl="true"]http://www.kaufmich.com/SchlankeMandy[/URL]
Η συγκεκριμένη κάνει ακάποτο (AO), οπότε προσοχή...
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Χαιρετω τους μαχιμους ανταποκριτες της Βαυαριας! Ποιος θα μοιραστει πληροφοριες για την περιοχη του Μοναχου; Ευπροσδεκτες οι καθε ειδους σωστες πληροφοριες, απο μπουρδελα / πιατσες / FKK μεχρι μαγαζια οπου παιζει καμακι / ευκολο φασωμα / ευκολο γαμησι. Επισης τι παιζει με το Colosseum που αναφερθηκε πιο πανω; Αξιζει;

Ευχαριστω!
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Χαιρετω τους μαχιμους ανταποκριτες της Βαυαριας! Ποιος θα μοιραστει πληροφοριες για την περιοχη του Μοναχου; Ευπροσδεκτες οι καθε ειδους σωστες πληροφοριες, απο μπουρδελα / πιατσες / FKK μεχρι μαγαζια οπου παιζει καμακι / ευκολο φασωμα / ευκολο γαμησι. Επισης τι παιζει με το Colosseum που αναφερθηκε πιο πανω; Αξιζει;

Ευχαριστω!

Τρία μαγαζιά στο Μόναχο.
Club Monaco Gärtnerstrasse 60 80992
Villa Roma Frankfurter Ring 220 80807
Club Pascha Stahlgruberring 37 81829



 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Τρία μαγαζιά στο Μόναχο.
Club Monaco Gärtnerstrasse 60 80992
Villa Roma Frankfurter Ring 220 80807
Club Pascha Stahlgruberring 37 81829

Ωραιος ρε τυπε, αλλα δωσε και καμια πληροφορια παραπανω, τι μαγαζια ειναι αυτα, τιμες, υπηρεσιες, κτλ...
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Ωραιος ρε τυπε, αλλα δωσε και καμια πληροφορια παραπανω, τι μαγαζια ειναι αυτα, τιμες, υπηρεσιες, κτλ...

Monaco, πολύ ωραίο προσωπικό, από 200e
Villa Roma, τα ίδια λίγο φτηνότερα.
Pascha, το ποιο φτηνό.
Σε όλα ποτό από 10-70e πέρυσι.
 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Επίσης μην κάνεις τη βλακεία και πας στα χύμα strip clubs, δεν αξίζουν παρά ένα ποτό.
Disco clubs λοιπά πάνε κυρίως φοιτητές, οι ντόπιοι είναι στις pub. Πολύ ωραία κουζίνα.
 

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Μηνύματα
2.332
Like
0
Πόντοι
16
Χαιρετω τους μαχιμους ανταποκριτες της Βαυαριας! Ποιος θα μοιραστει πληροφοριες για την περιοχη του Μοναχου; Ευπροσδεκτες οι καθε ειδους σωστες πληροφοριες, απο μπουρδελα / πιατσες / FKK μεχρι μαγαζια οπου παιζει καμακι / ευκολο φασωμα / ευκολο γαμησι. Επισης τι παιζει με το Colosseum που αναφερθηκε πιο πανω; Αξιζει;

Ευχαριστω!

Μύστες, θέλω και εγώ κάτι αντίστοιχο για Βερολίνο  :grin:

Y.Γ.: Εκτός το Άρτεμις που ξέρω τι παίζει.Θέλω κυρίως μαγαζιά για εύκολο φάσωμα/γαμήσι που λέει και ο duskolieggrafiς.
 

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Πάντως μια γενική προειδοποίηση:
Το σεξ πληρώνεται πάνακριβα στο Μόναχο σε σύγκριση με την υπόλοιπη Γερμανία.
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Πάντως μια γενική προειδοποίηση:
Το σεξ πληρώνεται πάνακριβα στο Μόναχο σε σύγκριση με την υπόλοιπη Γερμανία.

Τυπε εχεις καμια καλη προταση για Μοναχο;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom