Καλή πρωταπριλια
Σημερα εχει 31... την Τριτη εχει 1
Και το αναγραφουνε ολα τα αθλητικα site
Μακαρι να κατεβει, οι αλλοι καλυτεροι ειναι δηλαδη ?
Με τις μπαντες θα βγει απο τον πρωτο γυρο !!!!
Καλή πρωταπριλια
Ποσα να παιρνει τον χρονο αυτος ο παιχτης; Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, μου θυμιζει τον Ανατολακη.Ο Αβραάμ πρέπει να είναι ο πιο σταθερός παίχτης του πρωταθλήματος, δε στρίβει με τίποτα..
Ποτέ ειδες εσύ πρωταπριλιάτικη φάρσα στις 31/3 , γιατί εγώ ποτέ.Ρε παιδια γνωστο κολπο να βαζουν το αστειο μια μερα νωριτερα. Αμα το βλεπατε την τριτη υπηρχε πιθανοτητα να ψαρωσετε;
Την τριτη παντως θα σκασουν ολοι οι χιουμοριστες.![]()
Mια χαρα αμυντικος ειναι για τα ελληνικα δεδομενα,και ειχε και εναν βαρυ τραυματισμο.δεν μπορει ακομη να ειναι στα επιπεδα που ηταν πριν.Ποσα να παιρνει τον χρονο αυτος ο παιχτης; Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, μου θυμιζει τον Ανατολακη.
Αμα εχει υψηλες αποδοχες τοτε δεν πιστευω οτι αξιζει να τον κραταμε.
Ρε φίλε ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά δηλαδή, είσαι ντιπ παπάρας. Το "γνωστό κόλπο" είναι μια φάρσα του YouTube. Μάλιστα. Ίσως στο κόσμο του ίντερνετ που ζεις αυτό να ισχύει αλλά εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ έχω δει πρωταπριλιάτικες φάρσες την 31η του Μάρτη. Δεν είναι κακό να γράφουμε παπαριές, όλοι το κάνουμε, αλλά σώνει και καλά να τις υποστηρίζουμε δείχνει μια παθογένεια. Αυτά. Αύριο θα ευχηθώ χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό και να τα εκατοστήσει τα πρωταθλήματά του ει δυνατόν και μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Αύριο όμως, όχι σήμερα. Γιατί σήμερα είναι 31 Μαρτίου κι όχι Πρωταπριλιά.
31 Μαρτιου 2013.
Ποσα να παιρνει τον χρονο αυτος ο παιχτης; Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, μου θυμιζει τον Ανατολακη.
Αμα εχει υψηλες αποδοχες τοτε δεν πιστευω οτι αξιζει να τον κραταμε.

πριν απο τον τραυματισμο του ηταν παιχταρας....Mια χαρα αμυντικος ειναι για τα ελληνικα δεδομενα,και ειχε και εναν βαρυ τραυματισμο.δεν μπορει ακομη να ειναι στα επιπεδα που ηταν πριν.
ιεροσυλια να τον συγκρινεις με το κριαρι τον ανατολακη.
Ρε παιδια γνωστο κολπο να βαζουν το αστειο μια μερα νωριτερα. Αμα το βλεπατε την τριτη υπηρχε πιθανοτητα να ψαρωσετε;
Την τριτη παντως θα σκασουν ολοι οι χιουμοριστες.![]()
Ρε φίλε ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά δηλαδή, είσαι ντιπ παπάρας. Το "γνωστό κόλπο" (κάτι που σημαίνει ότι το έχουν κάνει πολλοί και πολλές φορές) είναι μια φάρσα του YouTube. Μάλιστα. Ίσως στο κόσμο του ίντερνετ που ζεις αυτό να ισχύει αλλά εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ έχω δει πρωταπριλιάτικες φάρσες την 31η του Μάρτη. Δεν είναι κακό να γράφουμε παπαριές, όλοι το κάνουμε, αλλά σώνει και καλά να τις υποστηρίζουμε δείχνει μια παθογένεια. Αυτά. Αύριο θα ευχηθώ χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό και να τα εκατοστήσει τα πρωταθλήματά του ει δυνατόν και μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Αύριο όμως, όχι σήμερα. Γιατί σήμερα είναι 31 Μαρτίου κι όχι Πρωταπριλιά.
31 Μαρτιου 2013.
E κατσε ρε με αυτη την λογικη πρεπει να τους διωξετε ολους γιατι τον τελευταιο εναμιση μηνα σερνονται.Ο τραυματισμος του παιδιουπριν απο τον τραυματισμο του ηταν παιχταρας....
μετα τον τραυματισμο του ομως δεν το βλεπω να επανερχεται...
το επιπεδο του μ αυτα που δειχνει φετος δεν κανει για τον ολυμπιακο...
κοιτα το καλοκαιρι που θα κανει προετοιμασια θα δειξει αν μπορει να επανελθει...E κατσε ρε με αυτη την λογικη πρεπει να τους διωξετε ολους γιατι τον τελευταιο εναμιση μηνα σερνονται.Ο τραυματισμος του παιδιου
δεν ηταν κατι ελαφρυ σταδιακα θα επανελθει πιστευω.
Ρε φίλε ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά δηλαδή, είσαι ντιπ παπάρας. Το "γνωστό κόλπο" (κάτι που σημαίνει ότι το έχουν κάνει πολλοί και πολλές φορές) είναι μια φάρσα του YouTube. Μάλιστα. Ίσως στο κόσμο του ίντερνετ που ζεις αυτό να ισχύει αλλά εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ έχω δει πρωταπριλιάτικες φάρσες την 31η του Μάρτη. Δεν είναι κακό να γράφουμε παπαριές, όλοι το κάνουμε, αλλά σώνει και καλά να τις υποστηρίζουμε δείχνει μια παθογένεια. Αυτά. Αύριο θα ευχηθώ χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό και να τα εκατοστήσει τα πρωταθλήματά του ει δυνατόν και μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Αύριο όμως, όχι σήμερα. Γιατί σήμερα είναι 31 Μαρτίου κι όχι Πρωταπριλιά.![]()
κοιτα το καλοκαιρι που θα κανει προετοιμασια θα δειξει αν μπορει να επανελθει...
γνωμη μου οτι δεν μπορει...
Μαρινάκης για... Δήμαρχος!
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, βρισκόμαστε στο “παραένα” μιας εξέλιξης-βόμβα, καθώς ισχυροί τοπικοί παράγοντες του Πειραιά, από τον χώρο της Εκκλησίας, της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και κοινωνικών φορέων, πιέζουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της πόλης, στις εκλογές του Μαϊου.

Παπάρας is bad? So sorry. :-*Σου είναι πολύ δύσκολο να μιλάς ευγενικά; Ειδικά σε ένα άτομο που γενικά δεν προσβάλλει;
E κατσε ρε με αυτη την λογικη πρεπει να τους διωξετε ολους γιατι τον τελευταιο εναμιση μηνα σερνονται.Ο τραυματισμος του παιδιου
δεν ηταν κατι ελαφρυ σταδιακα θα επανελθει πιστευω.