Hristidis 7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 731
- Πόντοι
- 5.123
τι θα πει ευρωπαικος τελικος εκτος ευρωπης;;δεν καταλαβαινω αν θες βοηθα...
ο αρτεαγα μιλησε για ευρωπαικο τελικο...
Το θέμα είναι ότι ο τύπος διαιτητής λέει παπαριές.

Το να συζητανε 2 προεδροι και να κανονιζουν προστασια για διαιτητες το θεωρεις παπαρια.Σεβαστο.Παπαριές λένε
Το να συζητανε 2 προεδροι και να κανονιζουν προστασια για διαιτητες το θεωρεις παπαρια.Σεβαστο.
ποια δηλωση ρε;Γιατί να μην είναι αυτό και να είναι παπαρια η δηλωση ενος διαιτητη;
χααχχαχα...τι παπαριες ρε μαλακα;δεν θελει δικηγορο ο χοντρος αν παιξει αυτο το βιντεο...Παπαριές λένε
και να σου πω τωρα σε παρακαλω μη βαζεις βουτυρο στο ψωμι του μαλακα και κανεις συζητηση....γαμησε τονε να σηκωθει να φυγει το σκουπιδι...δεν εχεις βαρεθει;;τι του απαντας ρε λαιον;;Γιατί να μην είναι αυτό και να είναι παπαρια η δηλωση ενος διαιτητη;
Σόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, ώρα Ελλάδος πρωί) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρεικανεις κλικ στο μπουρδελοβαζελετα και βλεπεις αυτο:
www.gazzetta.gr/football/article/599966/athooi-marinakis-kai-theodoridis]http://www.gazzetta.gr/football/article/599966/athooi-marinakis-kai-theodoridis[/url]
σου βγαζει τα ματια
μιλαμε για το σαιτ που ''επνιξε'' την ομολογια ενος διαιτητη για αποπειρα χρηματισμου σε ευρωπαικου τελικου και δεν το εβαλε ποτε στα 4 πρωτα θεματα στην κεντρικη σελιδα...
προφανως ειναι πιο μεγαλη ειδηση αυτη (του μαρινακη)
αααα...και σχετικα με αυτο ξαναρωταω τι εγινεςςτι αποτελεσμα ειχαμε στη δικη;;η δεν εγινε δικη;;
Αφου το ατομο ειναι κολλημενο τι πας να του αλλαξεις αποψη;Αφου οτι και να του πειςΣόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, ώρα Ελλάδος πρωί) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρει
η λες ψεμματα η κανεις λαθος...βεβαια τωρα μετα απο δυο μερες που το θυμηθηκες μπορεις εκ του ασφαλους να λες οτι θες...Σόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, ώρα Ελλάδος πρωί) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρει
Αφου το ατομο ειναι κολλημενο τι πας να του αλλαξεις αποψη;Αφου οτι και να του πεις
την δικη του την μαλακια θα λεει συνεχεια,γαμησε τον γαμω τον Σκρτελ σου.
και ψιτ ...μικρε...εμενα δεν μου χαλας τιποτε...απλα γιατι εγω γραφω μονο πραγματικοτητες ;)Σόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, ώρα Ελλάδος πρωί) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρει
Σόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, [size=20pt]ώρα Ελλάδος πρωί[/size]) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρει
Αφου το ατομο ειναι κολλημενο τι πας να του αλλαξεις αποψη;Αφου οτι και να του πεις
την δικη του την μαλακια θα λεει συνεχεια,γαμησε τον γαμω τον Σκρτελ σου.
βρε ζωο στα θεματα του μπασκετ αν πατησεις απο τις πρωτες ειδησεις ειναι,τι ηθελες να στο εχει και πρωτοσελιδο;
στις [size=20pt]2μιση το μεσημερι[/size] βγηκε η ειδηση το εβαλε το θεμα στην αρχικη σελιδα και αργοτερα εστιασε οπως κανει παντα στην αγωνιστικη δραση.
ημαρτον με την μαλακισμενη οπαδικη σου νοοτροπια βλακα.
θα σου πω σε λιγο...προς το παρον χυνω δυο κιτρινα πουστρακια στα γλυκα τους προσωπακιαΤυπε Χρηστιδη τι γινεται στο γκαζετα με το θεμα του Μαρινακη;![]()
γρηγορη στο χωριο σου ποτε λετε μεσημερι;;Σόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, ώρα Ελλάδος πρωί) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρει