Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
:think: τι θες να πεις;το διαβασα και δεν καταλαβα ...και ο ρηγας πηγε να το μπαλωσει ειναι προφανες πως θιγεται το κυρος της ευρωλιγκας...
τι θα πει ευρωπαικος τελικος εκτος ευρωπης;;δεν καταλαβαινω αν θες βοηθα...
ο αρτεαγα μιλησε για ευρωπαικο τελικο...

LION7

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
10.645
Το να συζητανε 2 προεδροι και να κανονιζουν προστασια για διαιτητες το θεωρεις παπαρια.Σεβαστο.

Γιατί να μην είναι αυτό και να είναι παπαρια η δηλωση ενος διαιτητη;

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
χααχχαχα...τι παπαριες ρε μαλακα;δεν θελει δικηγορο ο χοντρος αν παιξει αυτο το βιντεο...
να κατηγορεισαι για δωροδοκια και να λες ημουνα τυχερος που κερδισα στο 90;
αχαχαχχαχααχ κλαιω ρε μαλακα...ημουνα τυχερος σε ματς που ειχα φτιαξει;;
ρε μαλακα μονοι τους τα λενε...
η το αλλο που του ελεγε πρεπει να τους προστατεψεις και ο χοντρος τον ρωταει ποιους;;και μετα που του λεει ο χοντρος λεει ααα καλα...
κλαιω ρε μαλακα μονοι τους γελοιοποιουνται...
ημουνα τυχερος σε ματς που εφτιαξα;;
αχαχαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
Γιατί να μην είναι αυτό και να είναι παπαρια η δηλωση ενος διαιτητη;
και να σου πω τωρα σε παρακαλω μη βαζεις βουτυρο στο ψωμι του μαλακα και κανεις συζητηση....γαμησε τονε να σηκωθει να φυγει το σκουπιδι...δεν εχεις βαρεθει;;τι του απαντας ρε λαιον;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
Παλι σε ενοχλει η αληθεια για την προεδραρα σου ρε κουαρδε; :S

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
κανεις κλικ στο μπουρδελοβαζελετα και βλεπεις αυτο:
www.gazzetta.gr/football/article/599966/athooi-marinakis-kai-theodoridis]http://www.gazzetta.gr/football/article/599966/athooi-marinakis-kai-theodoridis[/url]
σου βγαζει τα ματια  :2funny:
μιλαμε για το σαιτ που ''επνιξε'' την ομολογια ενος διαιτητη για αποπειρα χρηματισμου σε ευρωπαικου τελικου και δεν το εβαλε ποτε στα 4 πρωτα θεματα στην κεντρικη σελιδα...
προφανως ειναι πιο μεγαλη ειδηση αυτη (του μαρινακη)
αααα...και σχετικα με αυτο ξαναρωταω τι εγινεςςτι αποτελεσμα ειχαμε στη δικη;;η δεν εγινε δικη;;
Σόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, ώρα Ελλάδος πρωί) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
Σόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, ώρα Ελλάδος πρωί) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρει
Αφου το ατομο ειναι κολλημενο τι πας να του αλλαξεις αποψη;Αφου οτι και να του πεις
την δικη του την μαλακια θα λεει συνεχεια,γαμησε τον γαμω τον Σκρτελ σου.

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
η λες ψεμματα η κανεις λαθος...βεβαια τωρα μετα απο δυο μερες που το θυμηθηκες μπορεις εκ του ασφαλους να λες οτι θες...
εγω λοιπον σου λεω και οποιος θελει με πιστευει οτι ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ 4 ΔΥΝΑΤΑ...
αλλα ξαναλεω πλεον μπορεις να πεις οτι θες δεν μπορει να αποδειχθει τιποτα...
τοτε ομως που εγω ειχα ανακινησει το θεμα δεν θυμαμαι να ειχες εμπλακει...
εκ των υστερων γρηγορη μου δεν εχει νοημα...
το θεμα ανεβηκε περιπου 14.30 στην κανονικη ροη στην κεντρικη σελιδα ,ΠΟΤΕ στα 4 πρωτικλασατα και γυρω στι; 21.00 ειχε ''εξαφανιστει'' απο την κεντρικη σελιδα και το εβρισκες μονο στην υποομαδα του μπασκετ...
αυτα...
οτι πεις σεβαστο ετσι και αλλοως ΠΛΕΟΝ δεν μπορει να αποδειχτει τιποτα... ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αφου το ατομο ειναι κολλημενο τι πας να του αλλαξεις αποψη;Αφου οτι και να του πεις

Κεντάς γαμώ τον Μόγιες μου γαμώ!  :2funny:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
και ψιτ ...μικρε...εμενα δεν μου χαλας τιποτε...απλα γιατι εγω γραφω μονο πραγματικοτητες  ;)
αλλοι φαντασιωνονται...ξαναλεω το θεμα μπηκε γυρω στις 14.15 με 14.30
αυτα.....κι οχι πρωι ωρα ελλαδας οπως ειπες...μαλλον εχεις μπερδευτει...και μαλλον δικες σου φαντασιωσεις πρεπει να χαλασω εγω...σορρυ κιολας...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Τυπε Χρηστιδη τι γινεται στο γκαζετα με το θεμα του Μαρινακη;  :think:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
ξερω οτι θα σε ψαχνουμε μετα και απο αυτο το ξεβρακωμα αλλα τεσπα ειμαι υποχρεωμενος να σε χυνω  :2funny:

Σόρρυ που θα σου το χαλάσω αλλά το είχε βάλει στα 4 αρχικά θέματα. Δε ξέρω πόση ώρα το κράτησε, αλλά το μεσημέρι (ώρα Κίνας, [size=20pt]ώρα Ελλάδος πρωί[/size]) τ είχε. Απ εκεί είχα διαβάσει κάτι αλλά δεν έδωσε βάση γιατί πολύ απλά δε μ ενδιαφέρει

βρε ζωο στα θεματα του μπασκετ αν πατησεις απο τις πρωτες ειδησεις ειναι,τι ηθελες να στο εχει και πρωτοσελιδο;
στις [size=20pt]2μιση το μεσημερι[/size] βγηκε η ειδηση το εβαλε το θεμα στην αρχικη σελιδα και αργοτερα εστιασε οπως κανει παντα στην αγωνιστικη δραση.
ημαρτον με την μαλακισμενη οπαδικη σου νοοτροπια βλακα.

αχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχ...πουταναααααα...ρομπααααα...ο αλλος δεν ξερει ουτε ποτε μπηκε αλλα εμενα λες να αφησει παλιοκυλοτα.... :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
γρηγορη στο χωριο σου ποτε λετε μεσημερι;; :2funny:

www.gazzetta.gr/basketball/article/599395/arteagka-pigan-na-me-dorodokisoyn-se-teliko-pic]http://www.gazzetta.gr/basketball/article/599395/arteagka-pigan-na-me-dorodokisoyn-se-teliko-pic[/url]

ετάρτη, [size=20pt]26 Μαρτίου 2014 - 14:30[/size]
από Gazzetta team

Αρτεάγκα: «Πήγαν να με δωροδοκήσουν σε τελικό» (pic)

παντως εκτιμω οτι νοιωθεις ασχημα που ''θα μου το χαλασεις''  :2funny:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
ρε μαλακες ελεος πια...δυσκολεψτε με λιγο...
δεν μπορω να σας χυνω στα ματακια συνεχεια χωρις κανενα κοπο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom