χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 3.100
- Πόντοι
- 606
θελώ μια μερα να ερθω Πασαλιμάνι να φοραω φανέλα pamplo garcia μαζι με το φιλαράκι τον χρηστιδη και να πιούμε ενα φραπογαλο

μου αρεσει που πας να κανεις σοβαρη συζητησηπου το στηρίζεις ρε συ; γιατί όχι οι ιταλοί ή οι ρώσσοι; αν πρόκειται για τα ματς που λες...
για αυτό μας γάμησε όσο μπορούσε στο βερολίνο ο τύπος;
καλό βράδυ και σε σένα...
μου αρεσει που πας να κανεις σοβαρη συζητηση![]()
![]()
![]()
![]()
Σε τυφλώνει το πάθος σου μαν και δε βλέπεις καθαρά. Ότι κάνει Ισπανός διαιτητής τέτοιες (αόριστες) δηλώσεις φέτος που είναι φαβορί δύο ισπανικές σου λέει κάτι; Κι αφού έγινε η προσπάθεια γιατί δεν κατονομάζει την ομάδα; Γιατί θα τον πάνε πίπα-κώλο αν το κάνει. Εν τω μεταξύ θολώνει τα νερά και δημιουργεί κλίμα για τη σφαγή της ΤΣΣΚΑ που θα επακολουθήσει. Γιατί η ΤΣΣΚΑ είναι ο στόχος κι όχι ο ΠΑΟ.τυπε εχεις 50% πιθανοτητες να εισαι εσυ....εισαι εσυ δυο μπερδεμενος και απο μια κιντερ και τσε σε κα...
και 100% για μενα απο την αντο=ιδραση της βαζελετας...
δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες δικαωμ;α μου να πιστευω οτι θελω...
τα εχουμε πει για το μπασκετακι εισαι εξασφυριχτρος και η πιο βρωμικη ομαδα παγκοσμιως...απλα τα λεμε μονο εμεις γιατι ενα ολοκληρο γαμημενο συστημα ειναι πισω σου...
καλο βραδυ
οκ...κατι για το βαζελετα που επνιξε το θεμα;;λες να φοβηθηκε βομβαρδισμο σχολιων κατα του εξασφυριχτρου;;Σε τυφλώνει το πάθος σου μαν και δε βλέπεις καθαρά. Ότι κάνει Ισπανός διαιτητής τέτοιες (αόριστες) δηλώσεις φέτος που είναι φαβορί δύο ισπανικές σου λέει κάτι; Κι αφού έγινε η προσπάθεια γιατί δεν κατονομάζει την ομάδα; Γιατί θα τον πάνε πίπα-κώλο αν το κάνει. Εν τω μεταξύ θολώνει τα νερά και δημιουργεί κλίμα για τη σφαγή της ΤΣΣΚΑ που θα επακολουθήσει. Γιατί η ΤΣΣΚΑ είναι ο στόχος κι όχι ο ΠΑΟ.
ντιμη με δουλευεις;;που το στηρίζεις ρε συ; γιατί όχι οι ιταλοί ή οι ρώσσοι; αν πρόκειται για τα ματς που λες...
απλα μαθηματικα ειναι...εχεις 50%να εισαι εσυ...τυπε εχεις 50% πιθανοτητες να εισαι εσυ....εισαι εσυ δυο μπερδεμενος και απο μια κιντερ και τσε σε κα...
συ ειπας ;)για αυτό μας γάμησε όσο μπορούσε στο βερολίνο ο τύπος;
Ρε συ δεν παρακολουθώ εγώ δέκα σάιτ, σε πιστεύω αφού έτσι λες έτσι θα είναι ότι το έπνιξαν. Αλλά δε θα πάρω τοις μετρητοίς την "αποκάλυψη", του Ισπανού όταν ξέρω πόσο έχουν πονέσει με ένα κύπελλο σε δέκα χρόνια.οκ...κατι για το βαζελετα που επνιξε το θεμα;;λες να φοβηθηκε βομβαρδισμο σχολιων κατα του εξασφυριχτρου;;
το σαιτ που προβαλλει ανυποστατα δημοσιευματα αγγλικων εφημεριδων που μαλιστα ζητησαν και συγνωμη απο τπον κυριο μαρινακη για να μην τους παρει και τα σωβρακα επι ημερες και εφθανε σχεδον χιλια εμετικα κατα του ολυμπιακου και του προεδρου του μηνυματα δεν σου φαινεται περιεργι=ο να πνιγει ενα τετοι θεμα;;
εχεις παρακολουθησει πως συμπεριφερεται το βαζελετα σε πιασαρικα θεματα;;
αυτο το επνιξε απο τον λαιμο...
εχεις εξηγηση;;
ειμαι περιεργος;;
εγω την δικη μου την ειπα...εσυ που κατηγορεις εμενα για τυφλο οπαδισμο μπορεις να μου πεις γιατι το βαζελετα εξαφανισε σε χρονο ρεκορ το θεμα;;
εχει βουηξει η πιατσα μεσω φεις και λοιπα...το βαζελετα τι ρολο παιζει;;περιενω απαντηση
εξηγηση εχεις;;ειπες εμενα οπαδικα αρρωστο...δεκτο...αλλα εισαι υποχρεωμενος να πεις την δικη σου αποψη που να αναιει την δικια μου την ''αρρωστη΄΄Ρε συ δεν παρακολουθώ εγώ δέκα σάιτ, σε πιστεύω αφού έτσι λες έτσι θα είναι ότι το έπνιξαν.
ρε κομπλεξικες με την παρτη μου μαλακα που γελανε ολοι μαζι σου ηλιθιε///ξεστραβωσου καραγκιοζη κυλοτα ρουφιανε ΣΚΟΥΠΙΔΙ...
παλικομπλεξικε παλιοκαραγκιοζη βρωμερο υποκειμενο απαξιωση της εννοιας ανθρωπος...γαμω την μπασκετικη μασονια τους και γαμω το γαμημενο βαζελετα...
το θεμα με τον αρτεαγκα το ξερετε,εννοειται οτι κατα πασα πιθανοτητα η ομαδα που προσπαθησε να τον δωροδοκησει ειναι η καε πουστης αλλα η πλακα ειναι οτι καρφωνονται μονοι τους...
τι εννοωςςενα τοσο πιασρικο θεμα και με δυνατοτητα πολλων κλικ αλλα και σχολιων δεν προβληθηκε ποτε στα 4 πρωτοκλασσατα θεματα που βαζει η πουτανοβαζελετα στο κεντρικο καντραν ,[size=20pt]μετα δε απο παροδο μερικων ωρων που το αφησε να ''σερνεται΄΄ καπου σε ρηχα νερα που μονο αν εψαχνες με μανια θα το εβρισκες ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ(προφανως θα πρεπει να μπεις σε καποια υποομαδα για να τα βρεις[/size] αλλα οποιος μπει τωρα στο πουτανοβαζελετα δεν το βλεπει αν δεν ξερει οτι εχει συμβει...

βρε ζωο στα θεματα του μπασκετ αν πατησεις απο τις πρωτες ειδησεις ειναι,τι ηθελες να στο εχει και πρωτοσελιδο;
στις 2μιση το μεσημερι βγηκε η ειδηση το εβαλε το θεμα στην αρχικη σελιδα και αργοτερα εστιασε οπως κανει παντα στην αγωνιστικη δραση.
ημαρτον με την μαλακισμενη οπαδικη σου νοοτροπια βλακα.

γαμω την μπασκετικη μασονια τους και γαμω το γαμημενο βαζελετα...
το θεμα με τον αρτεαγκα το ξερετε,εννοειται οτι κατα πασα πιθανοτητα η ομαδα που προσπαθησε να τον δωροδοκησει ειναι η καε πουστης αλλα η πλακα ειναι οτι καρφωνονται μονοι τους...
τι εννοωςςενα τοσο πιασρικο θεμα και με δυνατοτητα πολλων κλικ αλλα και σχολιων δεν προβληθηκε ποτε στα 4 πρωτοκλασσατα θεματα που βαζει η πουτανοβαζελετα στο κεντρικο καντραν ,μετα δε απο παροδο μερικων ωρων που το αφησε να ''σερνεται΄΄ καπου σε ρηχα νερα που μονο αν εψαχνες με μανια θα το εβρισκες ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ(προφανως θα πρεπει να μπεις σε καποια υποομαδα για να τα βρεις αλλα οποιος μπει τωρα στο πουτανοβαζελετα δεν το βλεπει αν δεν ξερει οτι εχει συμβει...
και για αυτους που πιθανον μετα απο τετοια καλυψη δεν γνωριζει το θεμα οριστε...
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10779&subid=2&pubid=129682177]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10779&subid=2&pubid=129682177[/url]
πουτανα αθανατη ελληνικη δημοσιογραφια...
οσο σκεφτομαι επιποσες μερες ειχαν καποια ''ρεπορταζ'' κιτρινων αγγλικων σελιδων για τον μαρινακη...
που να σηκωσεις κεφαλι ρε ελλαδιτσα...κακομοιρα....
Εστιασε στην αγωνιστικη δραση... Οπως κανει και με τους υποπτους φακελους της Ουεφα η για οτι θεμα υπαρχει για την ΕΠΟ δηλαδη;βρε ζωο στα θεματα του μπασκετ αν πατησεις απο τις πρωτες ειδησεις ειναι,τι ηθελες να στο εχει και πρωτοσελιδο;
στις 2μιση το μεσημερι βγηκε η ειδηση το εβαλε το θεμα στην αρχικη σελιδα και αργοτερα εστιασε οπως κανει παντα στην αγωνιστικη δραση.
ημαρτον με την μαλακισμενη οπαδικη σου νοοτροπια βλακα.
Δειξε μου ενα σαιτ απο ολα τα αθλητικα που να το εχει τωρα στην κεντρικη σελιδα και θα σου πω εχεις δικιο.Οταν βγηκε η ειδησηΕστιασε στην αγωνιστικη δραση... Οπως κανει και με τους υποπτους φακελους της Ουεφα η για οτι θεμα υπαρχει για την ΕΠΟ δηλαδη;
μην ξεχασεις τα μπρατσακια σου φιΛΛαρακι.... ;) ;)θελώ μια μερα να ερθω Πασαλιμάνι να φοραω φανέλα pamplo garcia μαζι με το φιλαράκι τον χρηστιδη και να πιούμε ενα φραπογαλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σου είπα ότι δεν παρακολουθώ γενικώς το Γκαζέτα, αν και μπήκα τώρα και το βλέπω το θέμα στα "Δημοφιλή". Και στο sport-fm το είχαν στα πρώτα και μετά μπήκαν άλλα, σημαίνει κάτι αυτό; Εσύ πιστεύεις ότι το Γκαζέτα είναι προκατειλημμένο ή υπέρ του βάζελου ή οτιδήποτε, και ίσως να έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν το παρακολουθώ οπότε τι να σου πω...εξηγηση εχεις;;ειπες εμενα οπαδικα αρρωστο...δεκτο...αλλα εισαι υποχρεωμενος να πεις την δικη σου αποψη που να αναιει την δικια μου την ''αρρωστη΄΄
δεν εχω παρεξηγηθει απλα περιμενω εξηγηση λογικη...
και τα ποσοστα δεν ειναι δικα μου...ειναι των μαθηματικων...και ειναι 50%...
το δικο μου ειναι οτι ειναι 100% επειδη θεωρω καταπρασινο σαιτ το βαζελετα και επνιξε θεμα που ''εθιγε'' τον εξασφυριχτρο...κατα καποιον τροπο σαν ενοχη μου φανηκε...δεν βλεπω αλλη αιτια..
περιμενω την δικη σου εξηγηση...
με αγωνια...