Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
3.100
Πόντοι
606
θελώ μια μερα να ερθω Πασαλιμάνι να φοραω φανέλα  pamplo garcia  μαζι με το φιλαράκι τον χρηστιδη  και να πιούμε ενα φραπογαλο :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
που το στηρίζεις ρε συ; γιατί όχι οι ιταλοί ή οι ρώσσοι; αν πρόκειται για τα ματς που λες...
για αυτό μας γάμησε όσο μπορούσε στο βερολίνο ο τύπος;

καλό βράδυ και σε σένα...
μου αρεσει που πας να κανεις σοβαρη συζητηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
τυπε εχεις 50% πιθανοτητες να εισαι εσυ....εισαι εσυ δυο μπερδεμενος και απο μια κιντερ και τσε σε κα...
και 100% για μενα απο την αντο=ιδραση της βαζελετας...
δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες δικαωμ;α μου να πιστευω οτι θελω...
τα εχουμε πει για το μπασκετακι εισαι εξασφυριχτρος και η πιο βρωμικη ομαδα παγκοσμιως...απλα τα λεμε μονο εμεις γιατι ενα ολοκληρο γαμημενο συστημα ειναι πισω σου...
καλο βραδυ
Σε τυφλώνει το πάθος σου μαν και δε βλέπεις καθαρά. Ότι κάνει Ισπανός διαιτητής τέτοιες (αόριστες) δηλώσεις φέτος που είναι φαβορί δύο ισπανικές σου λέει κάτι; Κι αφού έγινε η προσπάθεια γιατί δεν κατονομάζει την ομάδα; Γιατί θα τον πάνε πίπα-κώλο αν το κάνει. Εν τω μεταξύ θολώνει τα νερά και δημιουργεί κλίμα για τη σφαγή της ΤΣΣΚΑ που θα επακολουθήσει. Γιατί η ΤΣΣΚΑ είναι ο στόχος κι όχι ο ΠΑΟ.

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
Σε τυφλώνει το πάθος σου μαν και δε βλέπεις καθαρά. Ότι κάνει Ισπανός διαιτητής τέτοιες (αόριστες) δηλώσεις φέτος που είναι φαβορί δύο ισπανικές σου λέει κάτι; Κι αφού έγινε η προσπάθεια γιατί δεν κατονομάζει την ομάδα; Γιατί θα τον πάνε πίπα-κώλο αν το κάνει. Εν τω μεταξύ θολώνει τα νερά και δημιουργεί κλίμα για τη σφαγή της ΤΣΣΚΑ που θα επακολουθήσει. Γιατί η ΤΣΣΚΑ είναι ο στόχος κι όχι ο ΠΑΟ.
οκ...κατι για το βαζελετα που επνιξε το θεμα;;λες να φοβηθηκε βομβαρδισμο σχολιων κατα του εξασφυριχτρου;;
το σαιτ που προβαλλει ανυποστατα δημοσιευματα αγγλικων εφημεριδων που μαλιστα ζητησαν και συγνωμη απο τπον κυριο μαρινακη για να μην τους παρει και τα σωβρακα επι ημερες και εφθανε σχεδον χιλια εμετικα κατα του ολυμπιακου και του προεδρου του μηνυματα δεν σου φαινεται περιεργι=ο να πνιγει ενα τετοι θεμα;;
εχεις παρακολουθησει πως συμπεριφερεται το βαζελετα σε πιασαρικα θεματα;;
αυτο το επνιξε απο τον λαιμο...
εχεις εξηγηση;;
ειμαι περιεργος;;
εγω την δικη μου την ειπα...εσυ που κατηγορεις εμενα για τυφλο οπαδισμο μπορεις να μου πεις γιατι το βαζελετα εξαφανισε σε χρονο ρεκορ το θεμα;;
εχει βουηξει η πιατσα μεσω φεις και λοιπα...το βαζελετα τι ρολο παιζει;;περιενω απαντηση

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
που το στηρίζεις ρε συ; γιατί όχι οι ιταλοί ή οι ρώσσοι; αν πρόκειται για τα ματς που λες...
ντιμη με δουλευεις;;

τυπε εχεις 50% πιθανοτητες να εισαι εσυ....εισαι εσυ δυο μπερδεμενος και απο μια κιντερ και τσε σε κα...
απλα μαθηματικα ειναι...εχεις 50%να εισαι εσυ...

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
οκ...κατι για το βαζελετα που επνιξε το θεμα;;λες να φοβηθηκε βομβαρδισμο σχολιων κατα του εξασφυριχτρου;;
το σαιτ που προβαλλει ανυποστατα δημοσιευματα αγγλικων εφημεριδων που μαλιστα ζητησαν και συγνωμη απο τπον κυριο μαρινακη για να μην τους παρει και τα σωβρακα επι ημερες και εφθανε σχεδον χιλια εμετικα κατα του ολυμπιακου και του προεδρου του μηνυματα δεν σου φαινεται περιεργι=ο να πνιγει ενα τετοι θεμα;;
εχεις παρακολουθησει πως συμπεριφερεται το βαζελετα σε πιασαρικα θεματα;;
αυτο το επνιξε απο τον λαιμο...
εχεις εξηγηση;;
ειμαι περιεργος;;
εγω την δικη μου την ειπα...εσυ που κατηγορεις εμενα για τυφλο οπαδισμο μπορεις να μου πεις γιατι το βαζελετα εξαφανισε σε χρονο ρεκορ το θεμα;;
εχει βουηξει η πιατσα μεσω φεις και λοιπα...το βαζελετα τι ρολο παιζει;;περιενω απαντηση
Ρε συ δεν παρακολουθώ εγώ δέκα σάιτ, σε πιστεύω αφού έτσι λες έτσι θα είναι ότι το έπνιξαν. Αλλά δε θα πάρω τοις μετρητοίς την "αποκάλυψη", του Ισπανού όταν ξέρω πόσο έχουν πονέσει με ένα κύπελλο σε δέκα χρόνια.
Τα δικά μου ποσοστά αν κάτι τέτοιο ήταν αληθές θα ήταν ΤΣΣΚΑ 85%, ΠΑΟ 10%, ΜΠΟΛΟΝΙΑ 5%.

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
Ρε συ δεν παρακολουθώ εγώ δέκα σάιτ, σε πιστεύω αφού έτσι λες έτσι θα είναι ότι το έπνιξαν.
εξηγηση εχεις;;ειπες εμενα οπαδικα αρρωστο...δεκτο...αλλα εισαι υποχρεωμενος να πεις την δικη σου αποψη που να αναιει την δικια μου την ''αρρωστη΄΄
δεν εχω παρεξηγηθει απλα περιμενω εξηγηση λογικη...
και τα ποσοστα δεν ειναι δικα μου...ειναι των μαθηματικων...και ειναι 50%...
το δικο μου ειναι οτι ειναι 100% επειδη θεωρω καταπρασινο σαιτ το βαζελετα και επνιξε θεμα που ''εθιγε'' τον εξασφυριχτρο...κατα καποιον τροπο σαν ενοχη μου φανηκε...δεν βλεπω αλλη αιτια..
περιμενω την δικη σου εξηγηση...
με αγωνια...

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
ρε κομπλεξικες με την παρτη μου μαλακα που γελανε ολοι μαζι σου ηλιθιε///ξεστραβωσου καραγκιοζη κυλοτα ρουφιανε ΣΚΟΥΠΙΔΙ...

γαμω την μπασκετικη μασονια τους και γαμω το γαμημενο βαζελετα...
το θεμα με τον αρτεαγκα το ξερετε,εννοειται οτι κατα πασα πιθανοτητα η ομαδα που προσπαθησε να τον δωροδοκησει ειναι η καε πουστης αλλα η πλακα ειναι οτι καρφωνονται μονοι τους...
τι εννοωςςενα τοσο πιασρικο θεμα και με δυνατοτητα πολλων κλικ αλλα και σχολιων δεν προβληθηκε ποτε στα 4 πρωτοκλασσατα θεματα που βαζει η πουτανοβαζελετα στο κεντρικο καντραν ,[size=20pt]μετα δε απο παροδο μερικων ωρων που το αφησε να ''σερνεται΄΄ καπου σε ρηχα νερα που μονο αν εψαχνες με μανια θα το εβρισκες ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ(προφανως θα πρεπει να μπεις σε καποια υποομαδα για να τα βρεις[/size] αλλα οποιος μπει τωρα στο πουτανοβαζελετα δεν το βλεπει αν δεν ξερει οτι εχει συμβει...
παλικομπλεξικε παλιοκαραγκιοζη βρωμερο υποκειμενο απαξιωση της εννοιας ανθρωπος...

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
www.gazzetta.gr/]http://www.gazzetta.gr/[/url]
ας μπει καποιος τωρα και αν το βρει στην κεντρικη σελιδα γαμιεμαι
το αφησανε μερικες ωρες χαμηλα ποτε δεν το εβαλαν στα πρωτα 4 που βαζουν με το που μπαινεις στο σαιτ και το ''εξαφανισαν''
προφανως αν μπεις και κλικαρεις μπασκετ (υποομαδα) το βρισκεις...εκει βρισκεις τα τελευταια 100 χρονια θεματα  :headbang: :headbang:
απο την πρωτη σελιδα το πηραν...αν μπεις τωρα δεν το βρισκεις
καριολοπαιδο σιχαμα πουσταρα ελλεινε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
βρε ζωο στα θεματα του μπασκετ αν πατησεις απο τις πρωτες ειδησεις ειναι,τι ηθελες να στο εχει και πρωτοσελιδο;
στις 2μιση το μεσημερι βγηκε η ειδηση το εβαλε το θεμα στην αρχικη σελιδα και αργοτερα εστιασε οπως κανει παντα στην αγωνιστικη δραση.
ημαρτον με την μαλακισμενη οπαδικη σου νοοτροπια βλακα.

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
βρε ζωο στα θεματα του μπασκετ αν πατησεις απο τις πρωτες ειδησεις ειναι,τι ηθελες να στο εχει και πρωτοσελιδο;
στις 2μιση το μεσημερι βγηκε η ειδηση το εβαλε το θεμα στην αρχικη σελιδα και αργοτερα εστιασε οπως κανει παντα στην αγωνιστικη δραση.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.360
Πόντοι
506
γαμω την μπασκετικη μασονια τους και γαμω το γαμημενο βαζελετα...
το θεμα με τον αρτεαγκα το ξερετε,εννοειται οτι κατα πασα πιθανοτητα η ομαδα που προσπαθησε να τον δωροδοκησει ειναι η καε πουστης αλλα η πλακα ειναι οτι καρφωνονται μονοι τους...
τι εννοωςςενα τοσο πιασρικο θεμα και με δυνατοτητα πολλων κλικ αλλα και σχολιων δεν προβληθηκε ποτε στα 4 πρωτοκλασσατα θεματα που βαζει η πουτανοβαζελετα στο κεντρικο καντραν ,μετα δε απο παροδο μερικων ωρων που το αφησε να ''σερνεται΄΄ καπου σε ρηχα νερα που μονο αν εψαχνες με μανια θα το εβρισκες ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ(προφανως θα πρεπει να μπεις σε καποια υποομαδα για να τα βρεις αλλα οποιος μπει τωρα στο πουτανοβαζελετα δεν το βλεπει αν δεν ξερει οτι εχει συμβει...
και για αυτους που πιθανον μετα απο τετοια καλυψη δεν γνωριζει το θεμα οριστε...

www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10779&subid=2&pubid=129682177]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10779&subid=2&pubid=129682177[/url]
πουτανα αθανατη ελληνικη δημοσιογραφια...
οσο σκεφτομαι επιποσες μερες ειχαν καποια ''ρεπορταζ'' κιτρινων αγγλικων σελιδων για τον μαρινακη...
που να σηκωσεις κεφαλι ρε ελλαδιτσα...κακομοιρα....

δες ρε, δες τι παει να πει προπαγανδα.....

Ο Παναθηναϊκός εδώ και δέκα χρόνια αντιμετωπίζεται ως το μαύρο πρόβατο της διοργάνωσης

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Εστιασε στην αγωνιστικη δραση... Οπως κανει και με τους υποπτους φακελους της Ουεφα η για οτι θεμα υπαρχει για την ΕΠΟ δηλαδη;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
Εστιασε στην αγωνιστικη δραση... Οπως κανει και με τους υποπτους φακελους της Ουεφα η για οτι θεμα υπαρχει για την ΕΠΟ δηλαδη;
Δειξε μου ενα σαιτ απο ολα τα αθλητικα που να το εχει τωρα στην κεντρικη σελιδα και θα σου πω εχεις δικιο.Οταν βγηκε η ειδηση
ολα τα σαιτ τα ειχαν στην κεντρικη σελιδα τους οπως εκανε και το γκαζετα.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
80
Πόντοι
26

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
εξηγηση εχεις;;ειπες εμενα οπαδικα αρρωστο...δεκτο...αλλα εισαι υποχρεωμενος να πεις την δικη σου αποψη που να αναιει την δικια μου την ''αρρωστη΄΄
δεν εχω παρεξηγηθει απλα περιμενω εξηγηση λογικη...
και τα ποσοστα δεν ειναι δικα μου...ειναι των μαθηματικων...και ειναι 50%...
το δικο μου ειναι οτι ειναι 100% επειδη θεωρω καταπρασινο σαιτ το βαζελετα και επνιξε θεμα που ''εθιγε'' τον εξασφυριχτρο...κατα καποιον τροπο σαν ενοχη μου φανηκε...δεν βλεπω αλλη αιτια..
περιμενω την δικη σου εξηγηση...
με αγωνια...
Σου είπα ότι δεν παρακολουθώ γενικώς το Γκαζέτα, αν και μπήκα τώρα και το βλέπω το θέμα στα "Δημοφιλή". Και στο sport-fm το είχαν στα πρώτα και μετά μπήκαν άλλα, σημαίνει κάτι αυτό; Εσύ πιστεύεις ότι το Γκαζέτα είναι προκατειλημμένο ή υπέρ του βάζελου ή οτιδήποτε, και ίσως να έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν το παρακολουθώ οπότε τι να σου πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom