Επισκέπτης
oxi ρε ειπαμε![]()
χωρις μλκια εχω αντεξει 10 μερες.
Ήμουν σίγουρος.

Ρε πούστη μου είσαι τόσο χαζός όσο φαίνεσαι? Το ξέρουμε καλά ότι είσαι αγάμητος, αυτό που συζητάμε είναι πόσο καιρό έχεις μείνει άχυστος, δηλαδή χωρίς σεξ ή μαλακία.
oxi ρε ειπαμε![]()
χωρις μλκια εχω αντεξει 10 μερες.
Ήμουν σίγουρος.
Ρε πούστη μου είσαι τόσο χαζός όσο φαίνεσαι? Το ξέρουμε καλά ότι είσαι αγάμητος, αυτό που συζητάμε είναι πόσο καιρό έχεις μείνει άχυστος, δηλαδή χωρίς σεξ ή μαλακία.
το μονο βρωμομουνο στο φορουμ είναι η αφεντομουτσουναρα σου κομπλεξικε, ανεραστε, πουτανοκαψουρη.Δε γουστάρω βρωμόμουνα στο φόρουμ! Εδώ δεν ανεχτήκαμε τις παλιές που είχαν κάποια, εμετική έστω, προσωπικότητα. Θα ανεχτούμε τα ζωντόβολα νέας κοπής;
Ναι τοσο χαζος ειμαι. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι ρε συ
Πικερ τα εχεις μπερδεψει στο κεφαλι σου και οι ερωτησεις σου ειναι μπερδεμενες
έχω μεινει 10 μέρες αλλα τι σημασια έχει αυτο η μαλακια ειναι μαλακια οπως λες και εσυ το θεμα ειναι να χυσεις μεσα σε γυναικα![]()
![]()
Καλά. άσ' το. Δεν τα έχει μπερδέψει ο Picker, απλά εσύ είσαι τελείως φλου τύπος και δεν δίνεις βάση στις λεπτομέρειες όπως αυτός. Για τύπους σαν τον Picker, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.![]()
έχω μεινει 10 μέρες αλλα τι σημασια έχει αυτο η μαλακια ειναι μαλακια οπως λες και εσυ το θεμα ειναι να χυσεις μεσα σε γυναικα![]()
![]()
Όχι, τελικά αποφάσισα να μείνω και να αγωνιστώ για το μέσο μοναχικό μπουρδελιάρη. Η πρότασή σου για 4 φορές την εβδομάδα απευθύνεται μόνο σε πολύ καυλιάρηδες όπως ο BMW. Δεν μπορούν όλοι να γαμάνε τόσο συχνά και μάλιστα σε 4 διαφορετικές βάρδιες την εβδομάδα. Ο αρχικός νόμος του Picker για σεξ μέρα παρά μέρα έχει φτιαχτεί με γνώμονα τον άνθρωπο. Οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ να πρέπει να γαμάνε Παρασκευή πρωινιάτικα και Σάββατο προς Κυριακή μέσα στη νύχτα. Ο νόμος του Picker σου λέει: γάμα κάθε δύο μέρες ανεξαρτήτως ώρας, πχ. Δευτέρα πρωί, Τετάρτη βράδυ, Παρασκευή μεσημέρι... Δεν σε δεσμεύει δηλαδή στις ώρες, είναι πολύ πιο βατός και εφαρμόσιμος.
Μπορεί να παρασύρθηκα αρχικά από την πρότασή σου αλλά τελικά αποφάσισα να παραμείνω και να αγωνιστώ για το νόμο μου. Άμα δε γουστάρεις πήγαινε και κάνε δικό σου νόμο, είναι άλλωστε της μόδας τώρα. Μέχρι και ο Gatsby έκανε δικό του νόμο, κάνε το ίδιο κι εσύ. Ο νόμος του Picker, όμως, θα παραμείνει ως έχει!![]()
Πικεροπρομίσκιους τελικά δεν είσαι άσκημο παιδί, μπράβο μπράβο.
το μονο βρωμομουνο στο φορουμ είναι η αφεντομουτσουναρα σου κομπλεξικε, ανεραστε, πουτανοκαψουρη.
η συγκεκριμενη κοτα δεν εχει real life γι αυτό χεστην και από εδώ μεσαΓια την συγκεκριμένη κότα η μόνη τύχη που έχει real life είναι να την χέσω, για αυτό και κατανοώ την εμπάθεια της και τα νεύρα της.
η συγκεκριμενη κοτα δεν εχει real life γι αυτό χεστην και από εδώ μεσα![]()
ετσι μαντοκαχουνταΠίπα κώλο θα την πηγαίνω στην τρολιά και στο χέσιμο![]()
![]()
nick07 τι σου λενε ρε?![]()
Eντάξει ρε τύπε, κόβω το "Συνεχιστής του νόμου του Picker" και παραμένω απλός παρατηρητής. Φαντάζομαι δεν σε πειράζει και αυτό.![]()
Ο Νόμος του Πικερ έχει δύο ( 2 ) φαν ,τον Πικερ και τον Promiscuous .
Δεν νομίζω να βρεθει τρίτο πρόσωπο εύκολα ,που να ακολουθήσει
αυτή τη νεύρωση !![]()
![]()
Ο νόμος αυτός έχει χαρακτηριστικά ιδεοψυχαναγκαστικής νεύρωσης
( obsesssive compulsive neurosis ) ,όπως κάτι τύποι που γυρίζουν
πέντε φορές πίσω να δουν αν κλείδωσαν την πόρτα πριν φύγουν κτλ
Κατά τα λοιπά ,το να γαμάει κανείς στα μπουρδέλα ,δεν...χρειάζεται
να ακολουθήσει το νόμο του Πικερ ! 100000 μέλη το γνωρίζουν !![]()
![]()
![]()
Ο νόμος του Picker θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τονιστορικόΜΑΛΑΚΑ του μέλλοντος.![]()