Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν μιλάς σωστά στην κοπελα. Τι επαθες αποψε ξαφνικα? ζαβωσες?

Δε γουστάρω βρωμόμουνα στο φόρουμ! Εδώ δεν ανεχτήκαμε τις παλιές που είχαν κάποια, εμετική έστω, προσωπικότητα. Θα ανεχτούμε τα ζωντόβολα νέας κοπής;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δε γουστάρω βρωμόμουνα στο φόρουμ! Εδώ δεν ανεχτήκαμε τις παλιές που είχαν κάποια, εμετική έστω, προσωπικότητα. Θα ανεχτούμε τα ζωντόβολα νέας κοπής;      Αμέ γιατί όχι

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είμαι παρείσακτη δώθε. :grin:

Επισκέπτης
Ρε μαλάκες,
μπορείτε να μείνετε άχυστοι πάνω από 24ώρες ;;;;;

Εγώ με τίποτε.
Και έχω περάσει τα 40 ...

Άνετα! Το ρεκόρ μου άχυστος είναι 35 μέρες και αυτό έγινε στο στρατό σε ηλικία 21 ετών, που λογικά οι καύλες χτυπάνε κόκκινο. Θα σου πω κάτι: όλα είναι στο μυαλό. Αν θέλεις, μπορείς να κάτσεις άχυστος για πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Ειδικά αν δεν έχεις κοντά σου κάτι να σε προκαλεί (γυναίκες-πορνοταινίες), μπορείς να καταφέρεις θαύματα σεξουαλικής εγκράτειας!  :sunglasses:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
Άνετα! Το ρεκόρ μου άχυστος είναι 35 μέρες και αυτό έγινε στο στρατό σε ηλικία 21 ετών, που λογικά οι καύλες χτυπάνε κόκκινο. Θα σου πω κάτι: όλα είναι στο μυαλό. Αν θέλεις, μπορείς να κάτσεις άχυστος για πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Ειδικά αν δεν έχεις κοντά σου κάτι να σε προκαλεί (γυναίκες-πορνοταινίες), μπορείς να καταφέρεις θαύματα σεξουαλικής εγκράτειας!  :sunglasses:

απλά μετά θα σου φεύγουν από τα αυτιά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Κρατιεσαι? εχω μεινει αγαμητος και 1 χρονο  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom