madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Eιναι ακοινωνικος... εκτος της γαμημενης κοινωνιας μας. :-
Δεν πειράζει. Εμείς εδώ γουστάρουμε φάτσες που ζουν στο περιθώριο.
Eιναι ακοινωνικος... εκτος της γαμημενης κοινωνιας μας. :-
τυπε σε καμια ωριτσα θα παω yaya,θα σκασειςελα κολλητε μου παμε κανα W αποψε?![]()
Εσύ είχες βάλει πούτσο νομίζω. Well done.Ο καθένας ό,τι μπορεί.
![]()
τυπε σε καμια ωριτσα θα παω yaya,θα σκασεις![]()
Με κολακεύεις μωρή
Μωρή να πεις τον πατέρα σου.
Δεν μιλάς σωστά στην κοπελα. Τι επαθες αποψε ξαφνικα? ζαβωσες?
Δε γουστάρω βρωμόμουνα στο φόρουμ! Εδώ δεν ανεχτήκαμε τις παλιές που είχαν κάποια, εμετική έστω, προσωπικότητα. Θα ανεχτούμε τα ζωντόβολα νέας κοπής; Αμέ γιατί όχι
Ρε μαλάκες,
μπορείτε να μείνετε άχυστοι πάνω από 24ώρες ;;;;;
Εγώ με τίποτε.
Και έχω περάσει τα 40 ...
Piker piker piker έξω ο προμισιους![]()
Άνετα! Το ρεκόρ μου άχυστος είναι 35 μέρες και αυτό έγινε στο στρατό σε ηλικία 21 ετών, που λογικά οι καύλες χτυπάνε κόκκινο. Θα σου πω κάτι: όλα είναι στο μυαλό. Αν θέλεις, μπορείς να κάτσεις άχυστος για πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Ειδικά αν δεν έχεις κοντά σου κάτι να σε προκαλεί (γυναίκες-πορνοταινίες), μπορείς να καταφέρεις θαύματα σεξουαλικής εγκράτειας!![]()
Άνετα! Το ρεκόρ μου άχυστος είναι 35 μέρες και αυτό έγινε στο στρατό σε ηλικία 21 ετών, που λογικά οι καύλες χτυπάνε κόκκινο. Θα σου πω κάτι: όλα είναι στο μυαλό. Αν θέλεις, μπορείς να κάτσεις άχυστος για πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Ειδικά αν δεν έχεις κοντά σου κάτι να σε προκαλεί (γυναίκες-πορνοταινίες), μπορείς να καταφέρεις θαύματα σεξουαλικής εγκράτειας!![]()
Κρατιεσαι? εχω μεινει αγαμητος και 1 χρονο![]()
![]()
Eννοείς ΧΩΡΙΣ να τραβήξεις μαλακία?
το χεις καταλαβει προφανως οτι πικερ προμισους ειναι το ενα και τ αυτο...?oxi ρε ειπαμε![]()
![]()
το χεις καταλαβει προφανως οτι πικερ προμισους ειναι το ενα και τ αυτο...?
απλά μετά θα σου φεύγουν από τα αυτιά...