Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
oxi ρε ειπαμε  :2funny: :2funny: χωρις μλκια εχω αντεξει 10 μερες.

Ήμουν σίγουρος.  :jerking:

Ρε πούστη μου είσαι τόσο χαζός όσο φαίνεσαι? Το ξέρουμε καλά ότι είσαι αγάμητος, αυτό που συζητάμε είναι πόσο καιρό έχεις μείνει άχυστος, δηλαδή χωρίς σεξ ή μαλακία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ήμουν σίγουρος.  :jerking:

Ρε πούστη μου είσαι τόσο χαζός όσο φαίνεσαι? Το ξέρουμε καλά ότι είσαι αγάμητος, αυτό που συζητάμε είναι πόσο καιρό έχεις μείνει άχυστος, δηλαδή χωρίς σεξ ή μαλακία.

Ναι τοσο χαζος ειμαι. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι ρε συ
Πικερ τα εχεις μπερδεψει στο κεφαλι σου και οι ερωτησεις σου ειναι μπερδεμενες

έχω μεινει 10 μέρες αλλα τι σημασια έχει αυτο η μαλακια ειναι μαλακια οπως λες και εσυ το θεμα ειναι να χυσεις μεσα σε γυναικα  :fuck2: :fuck2:

Επισκέπτης
Δε γουστάρω βρωμόμουνα στο φόρουμ! Εδώ δεν ανεχτήκαμε τις παλιές που είχαν κάποια, εμετική έστω, προσωπικότητα. Θα ανεχτούμε τα ζωντόβολα νέας κοπής;
το μονο βρωμομουνο στο φορουμ είναι η αφεντομουτσουναρα σου κομπλεξικε, ανεραστε, πουτανοκαψουρη.

Επισκέπτης
Ναι τοσο χαζος ειμαι. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο το θεμα ειναι ρε συ
Πικερ τα εχεις μπερδεψει στο κεφαλι σου και οι ερωτησεις σου ειναι μπερδεμενες

έχω μεινει 10 μέρες αλλα τι σημασια έχει αυτο η μαλακια ειναι μαλακια οπως λες και εσυ το θεμα ειναι να χυσεις μεσα σε γυναικα  :fuck2: :fuck2:

Καλά, άσ' το. Δεν τα έχει μπερδέψει ο Picker, απλά εσύ είσαι τελείως φλου τύπος και δεν δίνεις βάση στις λεπτομέρειες όπως αυτός. Για τύπους σαν τον Picker, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλά. άσ' το. Δεν τα έχει μπερδέψει ο Picker, απλά εσύ είσαι τελείως φλου τύπος και δεν δίνεις βάση στις λεπτομέρειες όπως αυτός. Για τύπους σαν τον Picker, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.  :sunglasses:

Σιγα μην δωσω βαση σε ανουσιες λεπτομερειες.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
έχω μεινει 10 μέρες αλλα τι σημασια έχει αυτο η μαλακια ειναι μαλακια οπως λες και εσυ το θεμα ειναι να χυσεις μεσα σε γυναικα  :fuck2: :fuck2:

Με αυτά τα μυαλά χα'ί'ρι δεν βλέπετε.

Επισκέπτης
Όχι, τελικά αποφάσισα να μείνω και να αγωνιστώ για το μέσο μοναχικό μπουρδελιάρη. Η πρότασή σου για 4 φορές την εβδομάδα απευθύνεται μόνο σε πολύ καυλιάρηδες όπως ο BMW. Δεν μπορούν όλοι να γαμάνε τόσο συχνά και μάλιστα σε 4 διαφορετικές βάρδιες την εβδομάδα. Ο αρχικός νόμος του Picker για σεξ μέρα παρά μέρα έχει φτιαχτεί με γνώμονα τον άνθρωπο. Οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ να πρέπει να γαμάνε Παρασκευή πρωινιάτικα και Σάββατο προς Κυριακή μέσα στη νύχτα. Ο νόμος του Picker σου λέει: γάμα κάθε δύο μέρες ανεξαρτήτως ώρας, πχ. Δευτέρα πρωί, Τετάρτη βράδυ, Παρασκευή μεσημέρι... Δεν σε δεσμεύει δηλαδή στις ώρες, είναι πολύ πιο βατός και εφαρμόσιμος.  :sunglasses:

Μπορεί να παρασύρθηκα αρχικά από την πρότασή σου αλλά τελικά αποφάσισα να παραμείνω και να αγωνιστώ για το νόμο μου. Άμα δε γουστάρεις πήγαινε και κάνε δικό σου νόμο, είναι άλλωστε της μόδας τώρα. Μέχρι και ο Gatsby έκανε δικό του νόμο, κάνε το ίδιο κι εσύ. Ο νόμος του Picker, όμως, θα παραμείνει ως έχει!  :rockon:

Eντάξει ρε τύπε, κόβω το "Συνεχιστής του νόμου του Picker" και παραμένω απλός παρατηρητής. Φαντάζομαι δεν σε πειράζει και αυτό.  :sunglasses:

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
το μονο βρωμομουνο στο φορουμ είναι η αφεντομουτσουναρα σου κομπλεξικε, ανεραστε, πουτανοκαψουρη.

Για την συγκεκριμένη κότα η  μόνη τύχη που έχει real life  είναι να την χέσω, για αυτό και κατανοώ την εμπάθεια της και τα νεύρα της.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
nick07 τι σου λενε ρε?  :s&m_3:

Επισκέπτης
Eντάξει ρε τύπε, κόβω το "Συνεχιστής του νόμου του Picker" και παραμένω απλός παρατηρητής. Φαντάζομαι δεν σε πειράζει και αυτό.  :sunglasses:

Όχι, δεν με πειράζει. Ο νόμος του Picker θα παραμείνει ως έχει γιατι γράφτηκε με σοφία. Αποτελεί έναν οδηγό επιβίωσης για το μοναχικό άντρα της Αθήνας, ο οποίος με ελάχιστο κόστος μπορεί να εξασφαλίσει μια πλήρη και υπερήφανη σεξουαλική ζωή χωρίς να μαλακίζεται και χωρίς να παρακαλάει κανένα θηλυκό. Η συχνότητα σεξ που προτείνει ο νόμος του Picker είναι η μέση συχνότητα εκσπερμάτωσης ενός άντρα 20-30 ετών. Αν κάποιος ακολουθεί το νόμο του Picker, μπορεί να γαμάει το ίδιο συχνά όσο ένας παντρεμένος 25-χρονος με μηνιαίο κόστος μόνο 150 ευρώ. O νόμος του Picker θα συνεχίσει να προσφέρει υπερήφανη λύση στο σεξουαλικό πρόβλημα των μοναχικών αντρών.   :sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.861
Πόντοι
2.886
Ο Νόμος του Πικερ έχει δύο ( 2 ) φαν ,τον Πικερ και τον Promiscuous .

Δεν νομίζω να βρεθει τρίτο πρόσωπο εύκολα ,που να ακολουθήσει
αυτή τη νεύρωση !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο νόμος αυτός έχει χαρακτηριστικά ιδεοψυχαναγκαστικής νεύρωσης
( obsesssive compulsive neurosis ) ,όπως κάτι τύποι που γυρίζουν
πέντε φορές πίσω να δουν αν κλείδωσαν την πόρτα πριν φύγουν κτλ  :2funny:

Κατά τα λοιπά ,το να γαμάει κανείς στα μπουρδέλα ,δεν...χρειάζεται
να ακολουθήσει το νόμο του Πικερ ! 100000 μέλη το γνωρίζουν !  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο Νόμος του Πικερ έχει δύο ( 2 ) φαν ,τον Πικερ και τον Promiscuous .

Δεν νομίζω να βρεθει τρίτο πρόσωπο εύκολα ,που να ακολουθήσει
αυτή τη νεύρωση !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο νόμος αυτός έχει χαρακτηριστικά ιδεοψυχαναγκαστικής νεύρωσης
( obsesssive compulsive neurosis ) ,όπως κάτι τύποι που γυρίζουν
πέντε φορές πίσω να δουν αν κλείδωσαν την πόρτα πριν φύγουν κτλ  :2funny:

Κατά τα λοιπά ,το να γαμάει κανείς στα μπουρδέλα ,δεν...χρειάζεται
να ακολουθήσει το νόμο του Πικερ ! 100000 μέλη το γνωρίζουν !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο νόμος του Picker θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ιστορικό του μέλλοντος.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ιστορικό ΜΑΛΑΚΑ του μέλλοντος.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Επαναλαμβάνω, ο νόμος του Picker απευθύνεται στους υπερήφανους μοναχικούς άντρες της Αθήνας. Εγώ, ο Picker, σας δείχνω τον τρόπο να γαμάτε το ίδιο και περισσότερο από τους παντρεμένους και δεσμευμένους φίλους σας. Με 150 ευρώ το μήνα γαμάτε μέρα παρά μέρα και νιώθετε υπερήφανοι που είστε μπακούρια!

Με το νόμο του Picker γράφετε τις γκόμενες στα αρχίδια σας.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom