Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε αν μενεις κεντρο κανε κονεξΚαλησπέρα σε ολους ενδιαφέρομαι για ενα πακετο συνδεσης στο ιντερνετ,ποια εταιρεια μου προτινεται και ποιο πακετο να βαλω? θελω κατι οικονομικο και αξιοπιστο..! cyta? connex? forthnet? hellasonline? δωστε μου τα φωτα σας
αστο λιγο καιρο να κυκλοφορησει τυπεΟΤΕ και ξερο ψωμι τυπε !!!!!!
Μπορει να ειναι ακριβος αλλα ειναι πολυ πιο σταθερος απο τους υπολοιπους σε ολα του !!!!
Τωρα σκεφτομαι να αναβαθμιστω σε 50 μβ !!!!!!
Εχει κανεις να μας πει μια αποψη περι αυτου ρε παιδες ?
Σωστος !!!!!αστο λιγο καιρο να κυκλοφορησει τυπε
τωρα ακομα λυνουν προβληματα
σε κανα χρονο
AFAIK όχι και στο ένα και στο άλλο.παιδιά μιας και είμαι άσχετος και ψάχνομαι και εγώ...
υπάρχουν ασύρματες συνδέσεις με μεγαλες ταχύτιτες και απεριόριστο ίντερνετ ?
(δεν εννοώ τις μαλακίες με τα στικάκια..)
AFAIK όχι και στο ένα και στο άλλο.
υπάρχουν κάποια δημοτικά/μητροπολιτικά ασύρματα δίκτυα αλλά σέρνονται.
το ψαχνει για ονλαιν πωλησεις λαχειων τυπετι να το κάνεις το 50αρι, να παίζεις farm-ville και να κάνεις browsing στο πορδιλα.κομ;

για τα δίκτυα του δήμου, αν πιάνεις εκεί που είσαι, πηγαίνεις στην αντίστοιχη δημαρχεία και κάνεις τα διαδικαστικά.τι είναι αυτό το afaik ?
που κάνεις αίτηση να σε συνδέσουν ?
δεν βρίσκω κανένα σάιτ τους...
για τα δίκτυα του δήμου, αν πιάνεις εκεί που είσαι, πηγαίνεις στην αντίστοιχη δημαρχεία και κάνεις τα διαδικαστικά.
Προφανώς εννοείς με μικροκυματικές ζεύξεις.Όχι δεν υπάρχει ειναι παρανομη η εγκατάσταση.Υπάρχουν κάποιοι που εχουν υλοποιήσει ζεύξεις με ιδιωτικούς σέρβερ για γρήγορο κατέβασμα αλλά είναι πολύ hi-tech και underground καταστάσεις.Πουλ μουρ αλλά οχι τζα φρα,θα τα σκασειςπαιδιά μιας και είμαι άσχετος και ψάχνομαι και εγώ...
υπάρχουν ασύρματες συνδέσεις με μεγαλες ταχύτιτες και απεριόριστο ίντερνετ ?
(δεν εννοώ τις μαλακίες με τα στικάκια..)
Προφανώς εννοείς με μικροκυματικές ζεύξεις.Όχι δεν υπάρχει ειναι παρανομη η εγκατάσταση.Υπάρχουν κάποιοι που εχουν υλοποιήσει ζεύξεις με ιδιωτικούς σέρβερ για γρήγορο κατέβασμα αλλά είναι πολύ hi-tech και underground καταστάσεις.Πουλ μουρ αλλά οχι τζα φρα,θα τα σκασεις![]()
![]()
Τσίτα πάει δικέ μου,αν δεν εχεις πρόβλημα με τα φράγκα,μετράει...βασικά βρήκα κάτι τσογλανάκια-χακεράκια σε ένα μαγαζί που μου πρότηναν να κάνω κάτι τέτοιο (μέσω του μαγαζιού τους δλδ) αλλά δεν ξέρω αν όντως έχει τα τρελά γκάζια όπως λένε...
όχι δεν ζήτησαν πολλά...25 ευρό είπαν,.
βασικά βρήκα κάτι τσογλανάκια-χακεράκια σε ένα μαγαζί που μου πρότηναν να κάνω κάτι τέτοιο (μέσω του μαγαζιού τους δλδ) αλλά δεν ξέρω αν όντως έχει τα τρελά γκάζια όπως λένε...
όχι δεν ζήτησαν πολλά...25 ευρό είπαν,.
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό; Μήπως μπλοκάρει η HOL την λέξη warez ή το συγκεκριμένο site;
Ωραία, just me.. Τώρα τι κάνουμε;