Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Λετονία κ ξερό ψωμί ! 1,50 μέτρο μπιμπελό για να αλλάζεις 20 στάσεις την ωρα !

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
οχι, δεν θελουν επιτοπου το δωρακι τους, αλλα το εχουν ηδη βαλει στο μυαλο αυτο που τους εχεις ταξει. οπως καθε γυναικα αλλωστε

Δηλαδη, πρεπει να τάξεις οπωσδηποτε? Καθαρα σαν 'δοσοληψια', σε στυλ θα σου παρω κατι?
Νομιζα οτι σε μερικες αρεσουν οι εκπληξεις, οχι προκαταβολικα να δεσμευτεις για κατι που θα τους παρεις.

---
Ολες αυτες τις γυναικες τις γνωρισες μεσω νετ, και μετα συναντηθηκατε?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
thanks για την ενημερωση

Απλα να ξερεις μερικες πονηρες ρωσσιδες στο lavaplace κανουν μια πανεξυπνη πουστια για να επικοινωνησεις μαζι τους χωρις να εισαι μελος με συνδρομη στο σάιτ...

γραφουν στο προφιλ τους στο lavaplace.... κατι τετοιο " i am yana at yahoo dot com" αφου οι administrators του σάιτ ψαχνουν kai  me query κατεβαζουν μονο οσα προφιλ εχουν to yana@yahoo.com.....  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν θελει καμια να παει Φινλανδια και οσες Ρωσσιδες βλεπεις παντρεμενες με Φινλανδους ειναι εντελως αθλιες στην εμαφανιση κατι χοντρες και τέρατα (κατι σαν της Ρωσσιδες γυναικες που εχουν παντρευτει Αιγυπτιοι).Αλλα τι γινεται η Φινλανδια δινει πανευκολα και γρηγορα 6 μηνες ή ετησιες βιζες Σενγκεν ενω οι αλλες χωρες δινουν πολυ δυσκολα ή ειναι αδυνατον να παρεις βιζα (Π.Χ. Ιταλια).Αλλα πρεπει να πας 2-3 φορες Φινλανδια στο χρονο που ισχυει η βιζα σου (οποτε αν πας 2-3 φορες απο 2-3 μερες την καθε φορα θα χαλασεις και καποια λεφτα) γιατι αν δεν πας οι Φινλανδοι παρεξηγουντε και μπορει μετα να μην σου ξαναδωσουν βιζα.

Δημητριε, πολιορκητη της ρωσικη κωλοτρυπιδας,......

δεν εννοουσα αυτο... απλα ελεγα μηπως βγαζουν φιλανδικη βιζα για να πηδιουνται ανετα στην φιλανδια χωρις να τις σχολιαζει κανεις στην αγια πετρουπολη... γιατι προφανως μια ρωσιδα με εναν μαυρομαλλη μεσογειακο ειναι "χου".... οπως και εδω θα ηταν εαν μια γνωστη γλυφαδιωτισσα εβγαινε σε κεντρικο σημειο της γλυφαδας με εναν αραπη....δεν θα το ηξερε αυτοματα ολη η γλυφαδα?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δηλαδη, πρεπει να τάξεις οπωσδηποτε? Καθαρα σαν 'δοσοληψια', σε στυλ θα σου παρω κατι?
Νομιζα οτι σε μερικες αρεσουν οι εκπληξεις, οχι προκαταβολικα να δεσμευτεις για κατι που θα τους παρεις.

---
Ολες αυτες τις γυναικες τις γνωρισες μεσω νετ, και μετα συναντηθηκατε?

ενταξει για να πουμε και του στραβου το δικιο πας φιλοξενουμενος σε μια χωρα με σκοπο να γαμησεις... τι θα της πεις εμμεσα "ηρθα να σε γαμησω στο τζαμπα και να φυγω"  :2funny: και "εσυ θα κατσεις σε εναν αγνωστο για τα ωραια του ματια"  :2funny:

ΜΕ ΒΑΣΗ τις συμβουλες Τσαρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Α του Οικου των Σατανινιδων.... πρεπει να το παιψεις ευαισθητος και να αγορασεις για να δειξεις τους τροπους σου....αλλα παντα χωρις υπερβολες...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Πιστευω οτι η προσεγγιση μεσω internet, ειναι και το παρον, και το μελλον.
Δυνατοτητες απεριοριστες. Που με την κλασικη οδο, θα ηθελαν αιωνες.

- Μπορεις να προσεγγισεις γυναικες απο χωρες, ευκολα, αμεσα, χωρις κοστος, χωρις χασιμο χρονου. Και μαλιστα τοσες πολλες οσες θες. Μπορει αυτο να γινει με φυσικο τροπο? χρονος και χρημα
- Μικραινει το χασμα στην προσεγγιση, τα κολληματα, οι αμηχανιες κλπ. Αυτο το απροσωπο που χει το νετ, βοηθα το ξεκομπλαρισμα. Βοηθα ολους πιστευω.
- Πας στοχευμενα καπου, εχοντας κανει προεργασια πρωτα απο το νετ. Δεν πας καπου, κι οτι κατσει. Μεγαλωνεις τις πιθανοτητες.
- Προσεγγιζεις οτι σου αρεσει πιο πολυ. Και παλι μεγαλωνεις πιθανοτητες. Πχ. μπορει να θελω (το λεω ως παραδειγμα-να δειξω κατι οχι τοσο συνηθισμενο), αλλοδαπη ταδε εθνικοτητας, κοντουλα, και στρουμπουλη. Μπορει αν πας κατευθειαν στα κλαμπακια, να δεις απο τις γκομεναρες που ειναι κουκλες αλλα ψηλες κι ισως ανορεξικες(κοκκαλιαρες), μέχρι μπάζα κοντα-χοντρα. Το νετ ομως βοηθα να τα αποφυγεις ολα αυτα. Μπορει οι φωτο καμια φορα να ξεγελουν, αλλα με λιγη εμπειρια (πχ οχι ρετουσαρισμενες φωτο-φαινονται), και αν μια γκομενα εχει πολλες φωτο, καταλαβαινεις τι σουλουπι έχει, κι ισως και το στυλ της. Ή μπορει να θελω να βρω ανατολική γκόμενα, που να μιλαει αγγλικα. Πχ. το βλεπω στο προφιλ της. Ε, δεν ειναι μια καλη στοχευση αυτο?

Βεβαια, σε καμια περιπτωση δεν συνηγορω, στην βλακωδη ταση της νεολαιας, να ξημεροβραδιαζεται σε facebook και αλλα κολοκυθια.
Αν χανεις ατελειωτες ωρες απλα 'chat-αροτας' ή να αλλαζεις μηνυματακια, το χασες το παιχνιδι.
Το θεμα ειναι να χρησιμοποιησει κανεις το νετ, επ' ωφελεια του, διχως ομως να τον 'ρουφηξει' το νετ και να μεινει σε εικονικη πραγματικοτητα, ή σε φαντασιωση οτι κατι κανει.
Χρησιμοποιεις το νετ για να απολαυσεις καποια απο τα καλα του, να ξεπερασεις τους περιορισμους του χρονου, τοπου, χρηματος, προσεγγισης στοχευμενων κατηγοριων, και αφου παιξεις καλα με αυτα, περνάς το παιχνιδι στον πραγματικο κοσμο. Δηλαδη συναντηση face to face και οπου βγει μετα.

Γι αυτους τους λογους, κι αλλους που ανακαλυπτουμε στην πορεια, πιστευω οτι η ζυγαρια γερνει πολυ προς την μερια του ιντερνετικου καμακιου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητριε, πολιορκητη της ρωσικη κωλοτρυπιδας,......

δεν εννοουσα αυτο... απλα ελεγα μηπως βγαζουν φιλανδικη βιζα για να πηδιουνται ανετα στην φιλανδια χωρις να τις σχολιαζει κανεις στην αγια πετρουπολη... γιατι προφανως μια ρωσιδα με εναν μαυρομαλλη μεσογειακο ειναι "χου".... οπως και εδω θα ηταν εαν μια γνωστη γλυφαδιωτισσα εβγαινε σε κεντρικο σημειο της γλυφαδας με εναν αραπη....δεν θα το ηξερε αυτοματα ολη η γλυφαδα?
Οχι :2funny:πολυ λιγες πηγαινουν με μαυρους.Και ποτέ δεν πολυ γουσταραν Αραπαδες.Απλως πρεπει να πας Φινλανδια μια δυο φορες και μετα οπου θελεις για να σου ξαναδωσουνε μετα βιζα οι Φινλανδοι.Εχει αλλαξει πολυ η νοοτροπια τους τα τελευταια χρονια σχετικα με της ηλικιες.Γιατι ειπα οταν ο φιλος μας που εμφανηστικε προσφατα ειπε οτι δεν κοιτανε ηλικια οι γκομενες στη Ρωσσια οτι εχει παει 7-8 χρονια πριν.Τοτε ηταν ετσι.Τωρα δεν ξερω τι αλλαξε και αρχισαν να σκεφτονται αλλιως.Εγω απο αυτο χανω γιατι στο ιντερνετ ειμαι γνωστος και γραφω 35 ετων.Και δεν μπορω να κατεβασω την ηλικια βλεπω οτι τα 18χρονα κομπλαρουνε λιγακι.Ενω αν γνωρισω σε καμια ντισκο κανενα μικρο δεν εχει κανενα προβλημα νομιζει οτι ειμαι 28-29 αντε το πολυ 30 οποτε δεν τρεχει τιποτα.Τωρα μου γραφετε και με ρωτατε αν οι φωτο που βαζει ο φιλος μας ειναι απο γκομενες που εχει συναντισει?Εγω πως μπορω να ξερω αν της εχει συναντισει ή οχι? :think:Αυτες οι φωτο ειναι απο σα'ι'τ γνωρημιων αλλα που ξερετε οτι δεν της εχει συναντισει? :think:

Επισκέπτης
Εχει αλλαξει πολυ η νοοτροπια τους τα τελευταια χρονια σχετικα με της ηλικιες.Γιατι ειπα οταν ο φιλος μας που εμφανηστικε προσφατα ειπε οτι δεν κοιτάνε ηλικία οι γκόμενες στη Ρωσσια οτι εχει παει 7-8 χρονια πριν.Τοτε ηταν ετσι.Τωρα δεν ξερω τι αλλαξε και αρχισαν να σκεφτονται αλλιως.Εγω απο αυτο χανω γιατι στο ιντερνετ ειμαι γνωστος και γραφω 35 ετων.Και δεν μπορω να κατεβασω την ηλικια βλεπω οτι τα 18χρονα κομπλαρουνε λιγακι.
Το οτι δεν εχουν κόμπλεξ δεν σημαίνει οτι ολες θα απαντησουν θετικά! υπαρχουν καποιες που θα σε αποκαλέσουν θείο -ντιαντια και καποιες(λιγοτερες) που θα σου την πουν και μάλιστα άσχημα τυπου αν εχεις δει την φατσα σου στον καθρεφτη,οπως και πολες απλα δεν θα απαντησουν!!! ποσοστιαία ομως ενα 30-40% θα απαντησει και απο αυτες 4-5 θα ειναι πολυ θετικες στο να σε συναντήσουν και να σου κατσουν αμεσως! αλλωστε ποσες χρειαζετε ενας αντρας για μια βδομαδα που παω εγω σεξοτουρισμο να συναντησει;;;;;

Τωρα μου γραφετε και με ρωτατε αν οι φωτο που βαζει ο φιλος μας ειναι απο γκομενες που εχει συναντισει?Εγω πως μπορω να ξερω αν της εχει συναντισει ή οχι? :think:Αυτες οι φωτο ειναι απο σα'ι'τ γνωρημιων αλλα που ξερετε οτι δεν της εχει συναντισει? :think:
καμια φωτο δεν ειναι απο σαϊτ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ! και ολες τραβηγμενες με την δικια μου φωτογραφικη μηχανη με ολες εχω φωτο μαζι τους και σε προσωπικες  στιγμες και δεν χρειαζετε να το αποδειξω καπου ή σε καποιον! ας μου βρει καποιος εστω και μια φωτο που ειναι σε ιστιοσελιδα γνωριμιων! θα εδινα το λινκ του μοιμιρ που τις εχω ολες εκει μαζεμενες,αλλα σεβομαι την ιδιωτικοτητα της φατσας μου δεν ειμαι εξωστρεφης οπως ο Dimitrakis29,και δεν αποζητώ την αναγνώριση απο καποιον, με ρωτησατε σας απαντησα
Αν εισαστε λιγο παρατηρητικοί στο φόντο πισω σε μερικές φώτο είναι ο ιδιος καθρέφτης ξενοδοχείου με διαφορετικές μουρες!!! think :)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πιστευω οτι η προσεγγιση μεσω internet, ειναι και το παρον, και το μελλον.
Δυνατοτητες απεριοριστες. Που με την κλασικη οδο, θα ηθελαν αιωνες.

- Μπορεις να προσεγγισεις γυναικες απο χωρες, ευκολα, αμεσα, χωρις κοστος, χωρις χασιμο χρονου. Και μαλιστα τοσες πολλες οσες θες. Μπορει αυτο να γινει με φυσικο τροπο? χρονος και χρημα
- Μικραινει το χασμα στην προσεγγιση, τα κολληματα, οι αμηχανιες κλπ. Αυτο το απροσωπο που χει το νετ, βοηθα το ξεκομπλαρισμα. Βοηθα ολους πιστευω.
- Πας στοχευμενα καπου, εχοντας κανει προεργασια πρωτα απο το νετ. Δεν πας καπου, κι οτι κατσει. Μεγαλωνεις τις πιθανοτητες.
- Προσεγγιζεις οτι σου αρεσει πιο πολυ. Και παλι μεγαλωνεις πιθανοτητες. Πχ. μπορει να θελω (το λεω ως παραδειγμα-να δειξω κατι οχι τοσο συνηθισμενο), αλλοδαπη ταδε εθνικοτητας, κοντουλα, και στρουμπουλη. Μπορει αν πας κατευθειαν στα κλαμπακια, να δεις απο τις γκομεναρες που ειναι κουκλες αλλα ψηλες κι ισως ανορεξικες(κοκκαλιαρες), μέχρι μπάζα κοντα-χοντρα. Το νετ ομως βοηθα να τα αποφυγεις ολα αυτα. Μπορει οι φωτο καμια φορα να ξεγελουν, αλλα με λιγη εμπειρια (πχ οχι ρετουσαρισμενες φωτο-φαινονται), και αν μια γκομενα εχει πολλες φωτο, καταλαβαινεις τι σουλουπι έχει, κι ισως και το στυλ της. Ή μπορει να θελω να βρω ανατολική γκόμενα, που να μιλαει αγγλικα. Πχ. το βλεπω στο προφιλ της. Ε, δεν ειναι μια καλη στοχευση αυτο?

Βεβαια, σε καμια περιπτωση δεν συνηγορω, στην βλακωδη ταση της νεολαιας, να ξημεροβραδιαζεται σε facebook και αλλα κολοκυθια.
Αν χανεις ατελειωτες ωρες απλα 'chat-αροτας' ή να αλλαζεις μηνυματακια, το χασες το παιχνιδι.
Το θεμα ειναι να χρησιμοποιησει κανεις το νετ, επ' ωφελεια του, διχως ομως να τον 'ρουφηξει' το νετ και να μεινει σε εικονικη πραγματικοτητα, ή σε φαντασιωση οτι κατι κανει.
Χρησιμοποιεις το νετ για να απολαυσεις καποια απο τα καλα του, να ξεπερασεις τους περιορισμους του χρονου, τοπου, χρηματος, προσεγγισης στοχευμενων κατηγοριων, και αφου παιξεις καλα με αυτα, περνάς το παιχνιδι στον πραγματικο κοσμο. Δηλαδη συναντηση face to face και οπου βγει μετα.

Γι αυτους τους λογους, κι αλλους που ανακαλυπτουμε στην πορεια, πιστευω οτι η ζυγαρια γερνει πολυ προς την μερια του ιντερνετικου καμακιου.

ΦΙΛΕ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΆΙΤ ΠΧ ΤΑU ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ...ΟΠΟΤΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΓΛΩΣΣΑΣ....

ΠΡΟΧΤΕΣ ΨΑΡΕΨΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΒΙΒ.... ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ  ΜΙΑΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ...ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΒΙΒ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΑ.ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ..ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ  ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΗΛΙΑΣΤΗΚΑ...ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

εφαρμοζοντας τις τακτικες του ΔΗΜΗΤΡΗ....αρχισα το γλυψιμο.... "εισαι πολυ εντυπωσιακη, ελπιζω να μου επιτρεπεις να σου κανω ενα κοπλιμεντο"" δηλαδη ευγενικος μεν κορτακιας δε.... "σε γυναικες που μοιαζουν με αγγελους συγχωρουνται σχεδον τα παντα"....μεχρι που πηρα την ατακα "αυτο δεν μου το εχει πει κανεις μεχρι τωρα"....εμμεσα γουσταρει το χοσε...

Βεβαια επαιζα εντος εδρας... αγαπαει την ελλαδα οποτε δεν βλεπει τους νεο-ελληνες σαν πιρφορους αφραγκους αλλα σαν  απογονους ενος αυτοκρατορικου γενους (οπως λεει ο κωστας πλευρης)....μιλαει ελληνικα...και μενει σε μια φτωχη περιοχη με μεσο ορο μισθου 250 ευρω...ειναι και 26 ετων..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ....

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.... ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.... ΜΑΝΤΡΟΥΧΑΛΟΙ.... ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ... ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ...

Επισης θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν μεγαλη γνωση απο αυτες τις χωρες... μηπως οι ελληνες πορνομεταναστες θα πρεπει να στοχευουν εκ προοιμιου συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ παρα τα ξεκολα φιλοχρηματα ουκρανεζακια - ρωσσακια? ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ....

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.... ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.... ΜΑΝΤΡΟΥΧΑΛΟΙ.... ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ... ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ...

Επισης θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν μεγαλη γνωση απο αυτες τις χωρες... μηπως οι ελληνες πορνομεταναστες θα πρεπει να στοχευουν εκ προοιμιου συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ παρα τα ξεκολα φιλοχρηματα ουκρανεζακια - ρωσσακια? ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ...
ρε τυπε αν εισαι ανικανος να γαμησεις εδω οπου και να πας ανικανος θα μενεις.δεν αλλαζει απο χωρα σε χωρα.αν δεν γαμας εδω χωρις να πληρωσεις,δεν θα γαμησεις πουθενα.οποτε μην ετοιμαζεις ταξιδια τσαμπα.

Επισκέπτης
ρε τυπε αν εισαι ανικανος να γαμησεις εδω οπου και να πας ανικανος θα μενεις.δεν αλλαζει απο χωρα σε χωρα.αν δεν γαμας εδω χωρις να πληρωσεις,δεν θα γαμησεις πουθενα.οποτε μην ετοιμαζεις ταξιδια τσαμπα.
Μην εισαι επιθετικος με τον παραπανω φιλο
ΝΑΙ, ισχυει κατα 95% αυτο που λες
Απλα η διαφορα με τις ανατολικες αλλοδαπες κατα την προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι χρειαζετε 80% λιγοτερος χρονος φλέρτ απο της ημεδαπές για να φτασεις στο επιθυμητό αποτελεσμα και αυτο εχει κουρασει πολλούς ελληνες γι αυτο ψαχνονται στα ξενα (κατι σαν την αναζητηση εργασιας στις σημερινές εποχες) δυστυχώς

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απλα η διαφορα με τις ανατολικες αλλοδαπες κατα την προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι χρειαζετε 80% λιγοτερος χρονος φλέρτ απο της ημεδαπές για να φτασεις στο επιθυμητό αποτελεσμα και αυτο εχει κουρασει πολλούς ελληνες γι αυτο ψαχνονται στα ξενα (κατι σαν την αναζητηση εργασιας στις σημερινές εποχες) δυστυχώς
δεν ειμαι επιθετικος με τον συγκεκριμενο φιλε μου,μιλσω για οσους εχουν αυτην την νοοτροπια.για το αλλο που λες προσωπικα εγω το βρισκω αρνητικο στο να ειναι η αλλη ευκολη.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 99% ΑΓΑΜΗΤΟΙ...ΑΚΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ...ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
δεν ειμαι επιθετικος με τον συγκεκριμενο φιλε μου,μιλσω για οσους εχουν αυτην την νοοτροπια.για το αλλο που λες προσωπικα εγω το βρισκω αρνητικο στο να ειναι η αλλη ευκολη.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΩΣ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΗ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΑ 4 ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ? ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΗ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 99% ΑΓΑΜΗΤΟΙ...ΑΚΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ...ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ..
αλλο το γαμησι επι πληρωμη αλλο το φλερτ.πατα το γαμημενο το καπς λοκ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το οτι δεν εχουν κόμπλεξ δεν σημαίνει οτι ολες θα απαντησουν θετικά! υπαρχουν καποιες που θα σε αποκαλέσουν θείο -ντιαντια και καποιες(λιγοτερες) που θα σου την πουν και μάλιστα άσχημα τυπου αν εχεις δει την φατσα σου στον καθρεφτη,οπως και πολες απλα δεν θα απαντησουν!!! ποσοστιαία ομως ενα 30-40% θα απαντησει και απο αυτες 4-5 θα ειναι πολυ θετικες στο να σε συναντήσουν και να σου κατσουν αμεσως! αλλωστε ποσες χρειαζετε ενας αντρας για μια βδομαδα που παω εγω σεξοτουρισμο να συναντησει;;;;;
καμια φωτο δεν ειναι απο σαϊτ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ! και ολες τραβηγμενες με την δικια μου φωτογραφικη μηχανη με ολες εχω φωτο μαζι τους και σε προσωπικες  στιγμες και δεν χρειαζετε να το αποδειξω καπου ή σε καποιον! ας μου βρει καποιος εστω και μια φωτο που ειναι σε ιστιοσελιδα γνωριμιων! θα εδινα το λινκ του μοιμιρ που τις εχω ολες εκει μαζεμενες,αλλα σεβομαι την ιδιωτικοτητα της φατσας μου δεν ειμαι εξωστρεφης οπως ο Dimitrakis29,και δεν αποζητώ την αναγνώριση απο καποιον, με ρωτησατε σας απαντησα
Αν εισαστε λιγο παρατηρητικοί στο φόντο πισω σε μερικές φώτο είναι ο ιδιος καθρέφτης ξενοδοχείου με διαφορετικές μουρες!!! think :)
Εμενα αυτο ακομα δεν μου το εχουνε πει!Να κοιταξω τη μουρι μου στον καθρεφτη :2funny:Αλλα εχει τυχει να μου πουνε οτι ειμαι λιγακι μεγαλος γ'αυτες! :)Εγω απανταω οτι δεν θελω να γραφω ψεματα γάυτο και βαζω αυτην την ηλικια.Θα μπορουσα να βαλω 30 γιατι τοσο δειχνω.Πολλες της βγαζω γκομενες με τετοια απαντηση.Εγω απο αλλου της χανω μου λενε εισαι πολυ μοδατος.......

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

αυτο που εγραψες ειναι το σκεπτικο μου με πιο σαφη τροπο...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αλλο το γαμησι επι πληρωμη αλλο το φλερτ.πατα το γαμημενο το καπς λοκ.

ρε αδερφε φταιω κιολας που μου ετυχε να πεσω σε μια ουκρανη με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα?... θεωρω οτι ειναι μια συνηθησμενη κοπελα (ξεχασα να πω οτι μενει με τους γονεις της) με τα χαρακτηριστικα που ειπα σε προηγουμενο ποστ....εαν τυχει και παω καποια στιγμη ουκρανια (λογω εργασιας εχω να κανω σπεσιαλ διακοπες 3 χρονια)....και μου ζηταει το ουρανο με τα αστρα...θα τις κανω κανενα δωρακι, θα φαει σπερμα και μετα "μην τον ειδατε τον πανάη"

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εμενα αυτο ακομα δεν μου το εχουνε πει!Να κοιταξω τη μουρι μου στον καθρεφτη :2funny:Αλλα εχει τυχει να μου πουνε οτι ειμαι λιγακι μεγαλος γ'αυτες! :)Εγω απανταω οτι δεν θελω να γραφω ψεματα γάυτο και βαζω αυτην την ηλικια.Θα μπορουσα να βαλω 30 γιατι τοσο δειχνω.Πολλες της βγαζω γκομενες με τετοια απαντηση.Εγω απο αλλου της χανω μου λενε εισαι πολυ μοδατος.......

μητσαρα,...για λεγε αυτα που εγραψα σημερα για την γκομενα απο το λβιβ, πως σου ακουγονται? Τι εχεις ακουσει για την περοχη? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom