kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
λιακοπουλικος τυπε?
λιακοπουλικος τυπε?
..........αν ο φιλος μας ειναι μαγκας και μετραει ας μας βαλει φωτο του να τον δουμε να τον θαυμασουμε.Εγω τα λεω οπως ειναι τα πραγματα.Δυστηχως το επιπεδο στη Ρωσσια εχει ανεβει.Οταν συναντιεμε με φοιτητρια πρωτου ετους 17-18χρονων (τη γνωρισα απο ιντερνετ στις φωτο ηταν καλη στη συναντιση δεν μου πολυαρεσε) και μετακινητε με ταξι εχει τηλεφωνο 500 Ευρω τι να της πεις οτι εισαι απο την Ελλαδα και θα την παρεις Ελλαδα?Τι να της πεις θα σου φερω δωρο απο την Ελλαδα?Εχω δει πως ντυνονται οι Ελληνες (Ορειβατικα μποτακια,Αντιανεμικα μπουφαν )Νομιζουνε δε οτι ειναι και μοδατοι.Απλως το πιθανοτερο ειναι ο φιλος μας να πηγε Πετρουπολη και να εκανε αυτες της συναντισεις που λεει 7-8 χρονια πριν οταν το επιπεδο ηταν πιο χαμηλο και τοτε πολυ λιγο κοιταζαν ηλικιες.Αν δε προσεξες ολες οι γκομενιτσες που εβαλε φωτο ειναι απο επαρχια.Αυτες ακομα και τωρα ειναι ευκολες.Αυτο με τους Εβραιους το πιστευω απο το 1994.Ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι πολυ πιο κοντα απο τους Αραβες σε μας και πιστευω εχουμε κοινα συμφεροντα μαζι τους.
Ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτό το μίσος για τους Εβραίους. Ποτέ Έλληνας δεν σφάχτηκε από λεπίδι που κρατούσε Εβραίος.
συμφωνω απολυτα σε οσα ειπες δημητρακη.εχεις απλυτο δικιο σε αυτο.επισης οι εβραιοι για τουρισμο επιλεγουν ελλαδα.για μενα επρεπε εδω και δεκαετιες να ηταν στρατηγικοι μας συμμαχοι.ας ειναι τωρα...δες πμ.
Ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτό το μίσος για τους Εβραίους. Ποτέ Έλληνας δεν σφάχτηκε από λεπίδι που κρατούσε Εβραίος.
..........αν ο φιλος μας ειναι μαγκας και μετραει ας μας βαλει φωτο του να τον δουμε να τον θαυμασουμε.Εγω τα λεω οπως ειναι τα πραγματα.Δυστηχως το επιπεδο στη Ρωσσια εχει ανεβει.Οταν συναντιεμε με φοιτητρια πρωτου ετους 17-18χρονων (τη γνωρισα απο ιντερνετ στις φωτο ηταν καλη στη συναντιση δεν μου πολυαρεσε) και μετακινητε με ταξι εχει τηλεφωνο 500 Ευρω τι να της πεις οτι εισαι απο την Ελλαδα και θα την παρεις Ελλαδα?Τι να της πεις θα σου φερω δωρο απο την Ελλαδα?Εχω δει πως ντυνονται οι Ελληνες (Ορειβατικα μποτακια,Αντιανεμικα μπουφαν )Νομιζουνε δε οτι ειναι και μοδατοι.Απλως το πιθανοτερο ειναι ο φιλος μας να πηγε Πετρουπολη και να εκανε αυτες της συναντισεις που λεει 7-8 χρονια πριν οταν το επιπεδο ηταν πιο χαμηλο και τοτε πολυ λιγο κοιταζαν ηλικιες.Αν δε προσεξες ολες οι γκομενιτσες που εβαλε φωτο ειναι απο επαρχια.Αυτες ακομα και τωρα ειναι ευκολες.Αυτο με τους Εβραιους το πιστευω απο το 1994.Ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι πολυ πιο κοντα απο τους Αραβες σε μας και πιστευω εχουμε κοινα συμφεροντα μαζι τους.
απο τοτε που πουλουσε φουμαρα ο φερης οταν ηθελε συνεργασια με ρωσια.ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΡ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ? ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?
στις τελευταιες εκλογες ειχε βγαλει και γραμμα απτον πουτιν με τις θερμοτερες ευχες του τυπεαπο τοτε που πουλουσε φουμαρα ο φερης οταν ηθελε συνεργασια με ρωσια.
Για Ουκρανια το εχω πει επανελημενα σε καποια πολη απο 200.000-1.000.000 κατοικους.Για Ρωσσια ειναι πιο δυσκολο γιατι θελει βιζα μετα Ρεγκιστρατσια κλπ. και ειναι και πολυ μεγαλες οι αποστασεις και ειναι και πολυ ακριβα.Το εισητηριο ειναι το ενα εξοδο για να υπολογισεις βαλε και τα υπολοιπα το μερος που θα μεινεις,μετακινησεις κλπ.Οσο για τους Ελληνες δεν ξερω γιατι στο κρυο ντυνονται τοσο χάλια?Ενω στο κρυο ειναι που μπορεις να ντυθεις πολυ ομορφαδημητρη, δεν απαντησες σε ενα κορυφαιο ερωτημα...να τΟν παραφρασω λιγο.... ποιες πολεις ουκρανιας - ρωσιας εχουν φτηνα εισιτηρια σε σχεση με αλλες ετσι ωστε να ειναι φτηνος προορισμο για τους ελληνες?...ΒοΗΘΑΕΙ ΕΑΝ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΤΗΤΕΣ? μηπως πρεπει εμεις οι ελληνες να στοχευουμε συγκεκριμενες πληθυσμιακες ομαδες για να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες? ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΥΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ μΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ....EINAI KAΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ...
Οσο για τους Ελληνες δεν ξερω γιατι στο κρυο ντυνονται τοσο χάλια?Ενω στο κρυο ειναι που μπορεις να ντυθεις πολυ ομορφα
τι λες βρε φιλε;;;;; για διαβασε Αγια Γραφη και μαθε για τους Μακαβαιους και εναντιον ποιον εξεγερθηκαν;;;; o Maccabi τι νομιζεις ηταν; ομαδα του τελ Αβιβ στο μπασκετ;;;;Ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτό το μίσος για τους Εβραίους. Ποτέ Έλληνας δεν σφάχτηκε από λεπίδι που κρατούσε Εβραίος.
απο τοτε που πουλουσε φουμαρα ο φερης οταν ηθελε συνεργασια με ρωσια.
στις τελευταιες εκλογες ειχε βγαλει και γραμμα απτον πουτιν με τις θερμοτερες ευχες του τυπε
φιλε ο προεδρος πηγε σε ρωσια να φερει επενδυσεις
και ψιλοφιλοεβραιοι τωρα τελευταια τυπεειμαστε φιλορωσσοι τι να κανουμε?
οπως ο σαουθ στριμ που εκανε με τους βαλκανιους?φιλε ο προεδρος πηγε σε ρωσια να φερει επενδυσεις μιλησε με τον παντοδυναμο πατριαρχη πασων ρωσιων ...προτεινε να γινει βαση ρωσικη σε συρο....
χοντροεβραιοι τυπε.μην εισαι τσιγγουνης... :S :Sκαι ψιλοφιλοεβραιοι τωρα τελευταια τυπε