soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 3.175
- Πόντοι
- 456
ρε ήμουν 10 χρονων δεν πλήρωνα; εισιτήριοΤζαμπατζής?
Τα θέλει ο κώλος σου
I Love Kάτσε![]()
ΔΕν τα ξερεις καλα![]()

ρε μαλάκα που εισαι;τωρα που βλεπω το τσου λου θυμηθηκα τον πανιωνιο
λετε να δουμε την ομαδα του πανιωνιου στους ομιλους του τσουλου![]()
![]()
πλάκα πλάκα δεύτερος μόνος μου ειμαι..εσύ γκελαρες με τον οφη το θηρίο

καποιοι μας ειχαν αρχες καλοκαιριου για β΄. τορα βλεπουν την πλατη μας. γερα ρε πανιωναρα και τα μυαλα στην 4 
έμενα τα λες..αυτοί νομίζουν ότι πάνε για πρωτάθλημαΓΙα αυτους το Χ στην κρητη ειναι επιτυχια μην το γελας καθολου

ΓΙα αυτους το Χ στην κρητη ειναι επιτυχια μην το γελας καθολου

θα σε μαλώσωΠως μ αρέσει ο Έλληνας οπαδός που παίρνει αψηλά τον αμανέ![]()
εμείς εδω πέρα απο την πλάκα έχουμε πει πρώτος στόχος η σωτηρία στης ομαδας..τώρα αν αυτή έχει έρθει από την 7 αγωνιστική θα πούμε και καμιά μαλακία 
Πως μ αρέσει ο Έλληνας οπαδός που παίρνει αψηλά τον αμανέ![]()
ο πρώτος που το είπα ήμουν εγώπαίδες άπειρο respect στον Ελευθερόπουλο κ στα παιδιά..όταν άκουσα ότι θα είναι προπονητής φέτος είπα "πω ρε πούστη τον νιούφη φέρανε κ στείλανε τον Μάντζιο" αλλά τελικά το παληκάρι κέρδισε τον σεβασμό όλων πιστεύω..ανεξάρτητα αν η χρονιά θα συνεχιστεί με αυτό τον τρόπο, μου φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρός κ αυτό μετράει..κ να πω την αλήθεια χάρηκα όταν είδα ότι το 2ο γκολ έτρεξαν όλοι στον πάγκο να το πανηγυρίσουν μαζί του..μακάρι το κλίμα να συνεχίσει να είναι έτσι...
έκανα λάθος για τον ελε..δεν περίμενα τέτοια δουλειά...
...από τα σαλόνια στα αλώνια είναι δύσκολη η μετάβαση παίδες..βέβαια αν είσαι τόσα χρόνια σε ελεύθερη πτώση όπως η ΑΕΚ κ ακόμα να προσαρμοστείς δείχνεις ότι είσαι σε άρνηση κ ζεις με τα φαντάσματα...