pernamekala25251
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Δε ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος το θέμα αλλά όσο κι αν έψαξα στις αγγελίες για να βάλω το θέμα η ενότητα είναι κλειδωμένη. Αν δεν είναι στο σωστό μέρος ας το μεταφέρει κάποιος.
Αναζητώ 2 εντυπωσιακές γυναίκες ηλικίας η μία μέχρι 25 ετών και η άλλη μέχρι 35 ετών για συνοδεία διάφορων φίλων επιχειρηματιών που έρχονται στην Ελλάδα για δουλειές. Δεκτές και 2 φίλες ή μεμονομένα άτομα
Προσόντα
εντυπωσιακή εμφάνιση
άνετος και ευχάριστος χαρακτήρας
μεγάλο στητό στήθος
διακριτική παρουσία
εχεμύθεια
καθαριότητα
άνεση λόγου
Αμοιβή (πολύ καλή) μετά από συμφωνία
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με φωτό και με τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία ή με pm.
Παράκληση μόνο όσες έχουν τα παραπάνω προσόντα.
Δεν αποκλείονται επαγγελματίες εφόσον πληρούν τα παραπάνω.
Μόνο άτομα που θα μπορέσουν να είναι συνεπείς σε ότι συμφωνήσουμε και μόνο σοβαρά άτομα.
Σεβασμός προς το πρόσωπο της κοπέλας δεδομένος
Σκοπός είναι το κλίμα να είναι φιλικό και να περάσουμε όμορφα βράδια.
Κατά προτίμηση Ελληνίδες χωρίς να αποκλείονται εντυπωσιακές αλλοδαπές
Η βραδιά θα είναι φαγητό διασκέδαση (μπουζούκια κλαμπ) και μετά ξενοδοχείο για τα υπόλοιπα.
Αναζητώ 2 εντυπωσιακές γυναίκες ηλικίας η μία μέχρι 25 ετών και η άλλη μέχρι 35 ετών για συνοδεία διάφορων φίλων επιχειρηματιών που έρχονται στην Ελλάδα για δουλειές. Δεκτές και 2 φίλες ή μεμονομένα άτομα
Προσόντα
εντυπωσιακή εμφάνιση
άνετος και ευχάριστος χαρακτήρας
μεγάλο στητό στήθος
διακριτική παρουσία
εχεμύθεια
καθαριότητα
άνεση λόγου
Αμοιβή (πολύ καλή) μετά από συμφωνία
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με φωτό και με τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία ή με pm.
Παράκληση μόνο όσες έχουν τα παραπάνω προσόντα.
Δεν αποκλείονται επαγγελματίες εφόσον πληρούν τα παραπάνω.
Μόνο άτομα που θα μπορέσουν να είναι συνεπείς σε ότι συμφωνήσουμε και μόνο σοβαρά άτομα.
Σεβασμός προς το πρόσωπο της κοπέλας δεδομένος
Σκοπός είναι το κλίμα να είναι φιλικό και να περάσουμε όμορφα βράδια.
Κατά προτίμηση Ελληνίδες χωρίς να αποκλείονται εντυπωσιακές αλλοδαπές
Η βραδιά θα είναι φαγητό διασκέδαση (μπουζούκια κλαμπ) και μετά ξενοδοχείο για τα υπόλοιπα.